Da od dolaska Guardiole nije bilo Kloppovog Liverpoola EPL bi bila farmer liga ravna francuskoj.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ispade da je Liverpool platio 3.5 mil po utakmici za Nuneza tj golove protiv Santa Clara,Belenenses,Famalicao,Moreirense,Tondela. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- HuseinKapetan9
Sta mislis kako ce proci u poolu?
Ja bih rekao ,jovic poola

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
-
- Kontakt:
Hajmo luzercine samo nastavite tako, lijepo vas je citati kako pjenite
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- HuseinKapetan9
Istina
100 miliona je samo Benfici, dodajmo na to jos jedno 20-30 bonusa
Sve u svemu,FC Liverpool je platio 130 miliona eura za igraca koji ima jednu dobru sezonu u portugalu
Opravdali su nadimak luzerpul
Ne znam u cemu je problem pirznati da je Nunez plaćen previše? Plaćaš ga 100 miliona, iako ocekujem da će igrati dobro, ne vjerujem da je bolji igrač od Manea. Nadam se najboljem i da nece biti povreda.
Po onom što sam vidio ne djeluje mi kao igrač od 100 mil kao npr Haaland.Ako im se isplati dobro i jest ali ukoliko flopira Klopp će morati odgovoriti na neka pitanja koja neće biti nimalo ugodna.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 20:00Sta mislis kako ce proci u poolu?
Ja bih rekao ,jovic poola![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- HuseinKapetan9
Jos jedna sezona bez bitnih trofeja,i flop urugvajskog carolaSaurman je napisao/la: ↑11 jun 2022, 20:08Po onom što sam vidio ne djeluje mi kao igrač od 100 mil kao npr Haaland.Ako im se isplati dobro i jest ali ukoliko flopira Klopp će morati odgovoriti na neka pitanja koja neće biti nimalo ugodna.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 20:00Sta mislis kako ce proci u poolu?
Ja bih rekao ,jovic poola![]()
Klop ako ima obraza ,treba dati otkaz na kraju iduce sezone
I sta s tim?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Chapman1886
- Kontakt:

zubata floppčina da ima obraza več od prije dvije godine bi bio negdije u bundesligi vodio neki bohum ili takon šeto,daga se na prevaru zapamti ko nekog stručnjaka dok je "osvajao" trofeje
i neznam šta ovaj zonked lupa,kakva dva trofeja floppa?osvojio korona titulu (dakle ne regularno odigrato prvestvo) i ligu "prvaka" protiv totenhema

to zappravo samo dokaziva kakav je to manipulator zuubati kojem treba **** sve što ima pod spisku a ne slaviti

bruka i sramota a o ovoj stožini iz benfike,šta reći osim kapa dole portugalcima , guljenje u stilu lila kada je ublehaše iz arsenala presvuko za antilopu pepea
Samo Sloboda | COYG
- Chapman1886
- Kontakt:
eto dobrog razloga dase organizova paradda

flopp,osvojio dva druga mijesta u lp i epl,trenerčina

njemački poketino , jedino nije krezav za razliku od argentiske čmaraste prevare
Samo Sloboda | COYG
Tek ces vidjet sad parade na azijskoj turnejiChapman1886 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 20:24eto dobrog razloga dase organizova paradda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
flopp,osvojio dva druga mijesta u lp i epl,trenerčina![]()
njemački poketino , jedino nije krezav za razliku od argentiske čmaraste prevare

-
- Kontakt:
Southgate konačno shvatio tko je najbolji golman.1Ramsdale
2James
5Tomori
6Maguire
3Trippier
8Ward-Prowse
4Rice
10Sterling
11Mount
7Grealish
9Abraham

A sada, ... na sceni.... chap i Gorecka aka dimitrov aka huso... jedan covek i sve njegove podvojene licnosti.... samo na .... forumu ss.ba
(Da ih kesic najavljuje)
(Da ih kesic najavljuje)
CPOJ
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.