FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
u koliko je prozivka
60 dana predvidjen rok za zamjenu terena procitah sad za Velež ,gdje bi mi uopste igrali kad to krene.Necemo valjda u Zenicu ici 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nece Secerovic biti nogiran sigurno. Slagali se, ne slagali, ima vecih problema od njega u ekipi. Uz Djokanovica koji mozda ode, on ti je jedini takav profil igraca, naravno s boljom kontrolom lopte. Tako da mislim da ce mu Fedja pruziti jos jednu sansu da se dovede u red.CYN3 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 16:51Hebibovic, Oremus, Velkoski, Dupovac i Kobiljar sigurno ovog ljeta napustaju klub, Secerovic i Kanuric(kao treci golman) ce biti u rosteru i narednu sezonu dok je Palic 50/50 da li ce ostati ili napustiti ekipu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 jun 2022, 15:10Hebib
Krle
Ahmetović (njega ne bih stavljao u isti koš sa ovim hameljom)
Kanurić
Oremuš
Dupovac
Šecerovic
Palić
Kobiljar
Palić
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Šta je sa Otokom?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bezveze se palite, navijač Veleža koji je uklonjen.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Rekao Feđa prije 18h nece sigurno radi vrucina
Taman da vidimo jel tu i Vlatko za kojeg su rekli da ce biti tu od prvog dana priprema, ili je stvarno zapeo na granici

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- LovacnaJelene
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ima da se pomrznu sutra kako nam je vrijeme hahahahaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jun 2022, 19:08Rekao Feđa prije 18h nece sigurno radi vrucina
Taman da vidimo jel tu i Vlatko za kojeg su rekli da ce biti tu od prvog dana priprema, ili je stvarno zapeo na granici![]()
ma hajd dan, dva nece nista propustiti a i novinarima da prvi put promase

U 18 je prozivka,ali je zatvorena za javnost,prvi trening u ponedeljak,u utorak je press tu ce jasnije sve biti i prezentovano javnosti za ekipu,Hadzija i Dudic ce pricati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jun 2022, 19:08Rekao Feđa prije 18h nece sigurno radi vrucina
Taman da vidimo jel tu i Vlatko za kojeg su rekli da ce biti tu od prvog dana priprema, ili je stvarno zapeo na granici![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Isto i ja razmišljam samo treba kapacitet biti 3K, a pitanje je kakvi su ostali uvjeti.LovacnaJelene je napisao/la: ↑11 jun 2022, 19:12Najbolje u Butmiru, u kampu. Pokusati napraviti jos jednu tribinu, montaznu.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑11 jun 2022, 19:57U 18 je prozivka,ali je zatvorena za javnost,prvi trening u ponedeljak,u utorak je press tu ce jasnije sve biti i prezentovano javnosti za ekipu,Hadzija i Dudic ce pricati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jun 2022, 19:08Rekao Feđa prije 18h nece sigurno radi vrucina

Znaci necemo ni sutra znati jel ovaj što Drobi tu, ili nije

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SarajevoForza
- Kontakt:
Nek Trako kaže je li ubačen u grupni chatGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jun 2022, 20:28miky_hz je napisao/la: ↑11 jun 2022, 19:57U 18 je prozivka,ali je zatvorena za javnost,prvi trening u ponedeljak,u utorak je press tu ce jasnije sve biti i prezentovano javnosti za ekipu,Hadzija i Dudic ce pricati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jun 2022, 19:08
![]()
Znaci necemo ni sutra znati jel ovaj što Drobi tu, ili nije![]()

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Bit će valjda slikice sa treninga, samo umjesto smješka očekujem boce za kisikGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jun 2022, 20:28miky_hz je napisao/la: ↑11 jun 2022, 19:57U 18 je prozivka,ali je zatvorena za javnost,prvi trening u ponedeljak,u utorak je press tu ce jasnije sve biti i prezentovano javnosti za ekipu,Hadzija i Dudic ce pricati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jun 2022, 19:08
![]()
Znaci necemo ni sutra znati jel ovaj što Drobi tu, ili nije![]()

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Samo nek Feđa sutra kaze da ne racuna na Ahmetovića, Velkoskog i Hebibovića i ne mora vise nista reci do naredne nedjelje 

Ako nebude moglo na kosevu ima grbavica svakako ce ga drzava oduzet za par mjeseci..

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Šta li će Borac sa ovolikim strancima? Ne bi me čudilo da Donald Molls bude Bosanac u zapisniku.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Dudic ipak računa na Kobiljara.