FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vidim u gradu Nino sjedi sa Saidom i Dzenisom na kafi.
Iskreno sam mislio da je Dzenis vec dogovorio sa Zeljom i da je oj vec u otiso. Ovako cini se da i oni cekaju nesto.
Iskreno sam mislio da je Dzenis vec dogovorio sa Zeljom i da je oj vec u otiso. Ovako cini se da i oni cekaju nesto.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Preko vikenda će se završiti dosta posla aBd, od ponedjeljka bih trebao imati više informacija za vas, a neke će sigurno i klub potvrditi zvanično. 

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
ABd, da sve bude kako kažeš i da nas sve pozitivno iznenade.simonknows je napisao/la: ↑10 jun 2022, 15:02Preko vikenda će se završiti dosta posla aBd, od ponedjeljka bih trebao imati više informacija za vas, a neke će sigurno i klub potvrditi zvanično.![]()

-
- Kontakt:
Od januara ne fulamtuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jun 2022, 15:12ABd, da sve bude kako kažeš i da nas sve pozitivno iznenade.simonknows je napisao/la: ↑10 jun 2022, 15:02Preko vikenda će se završiti dosta posla aBd, od ponedjeljka bih trebao imati više informacija za vas, a neke će sigurno i klub potvrditi zvanično.![]()
![]()

-
- Kontakt:
Simon znasimonknows je napisao/la: ↑10 jun 2022, 15:13Od januara ne fulamtuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jun 2022, 15:12ABd, da sve bude kako kažeš i da nas sve pozitivno iznenade.simonknows je napisao/la: ↑10 jun 2022, 15:02Preko vikenda će se završiti dosta posla aBd, od ponedjeljka bih trebao imati više informacija za vas, a neke će sigurno i klub potvrditi zvanično.![]()
![]()
Nadam se da ću i ovaj put sve pozitivno iznenaditi, a biti će materijala aBd
![]()

-
- Kontakt:
simonknows je napisao/la: ↑10 jun 2022, 15:13Od januara ne fulamtuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jun 2022, 15:12ABd, da sve bude kako kažeš i da nas sve pozitivno iznenade.simonknows je napisao/la: ↑10 jun 2022, 15:02Preko vikenda će se završiti dosta posla aBd, od ponedjeljka bih trebao imati više informacija za vas, a neke će sigurno i klub potvrditi zvanično.![]()
![]()
Nadam se da ću i ovaj put sve pozitivno iznenaditi, a biti će materijala aBd
![]()

-
- Kontakt:
Spominju se 3 po meni vrhunska igrača za našu ligu, iskreno nisam puno provjeravao priču pa ne bih da garantujem, ali sva trojica su veliki kapitalci i vjerujem da je to naznaka da ima/će biti para u klubu! 

-
- Kontakt:
Jučer je i NazorUso ovdje napisao sličnu poruku i imenovao 4 igrača, koji su ogromna imena za našu ligu. Znači nakon ovog što si ti napisao, a vidi se da si dobro upućen u situaciju u klubu imaju se ozbiljniji planovi za sezonu koja nam dolazi.simonknows je napisao/la: ↑10 jun 2022, 18:46Spominju se 3 po meni vrhunska igrača za našu ligu, iskreno nisam puno provjeravao priču pa ne bih da garantujem, ali sva trojica su veliki kapitalci i vjerujem da je to naznaka da ima/će biti para u klubu!![]()

Citam po forumu zelje i tc da se raspituju za malog Kovcica, pa me zanima zasto mi ne uspostavimo kontakt sa njim. Prošao je našu školu fudbala, dovoljno se kalio po prvoj federalnoj. Vrijeme je sad da ga vratimo.
Hvala gospodinu Vici Zeljkoviću na terenu 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Kolko sam upratio on je lijevi bek tu vec imamo Kapetanovica kao mladu alternativu jer nadam se da cemo uc sa nekim ozbiljnijim kao prvim izborom na tij poziciji.
I ja sam upratio po komentarima da je zreo za PL, eh sad izvagat izmedju njega i Kapeta jer nema smisla drzat 2 mlada igraca na klupi ukoliko dodje i neko ozbiljniji na tu poziciju
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Mislim da će na poziciju lijevog beka sigurno neko doći, naravno nadam se nekom igraču koji će biti prva opcija ispred Kapetanovića, a Kapetanovića bih ostavio zato što je napunio tek prije neki dan 19 godina tj. 2003. je godište, i može ulaziti u u21 pravilo, dok je Kovčić 2000. godište tako da od njega nema više u21 igrača. Mislim da će Kapetanović sigurno ostati u ekipi, a da ce još tu neko doći, Ćivić je vjerovatno odradio svoje i trazit će novu sredinu.klasik je napisao/la: ↑10 jun 2022, 19:32Kolko sam upratio on je lijevi bek tu vec imamo Kapetanovica kao mladu alternativu jer nadam se da cemo uc sa nekim ozbiljnijim kao prvim izborom na tij poziciji.
I ja sam upratio po komentarima da je zreo za PL, eh sad izvagat izmedju njega i Kapeta jer nema smisla drzat 2 mlada igraca na klupi ukoliko dodje i neko ozbiljniji na tu poziciju
Druga opcija je da Kovcica dovedes da ti bude rezerva a Kapetanovica posaljes u federalnu da ima i dalje kontinuitet utakmica. Naravno ovo je sve hopoteticki jer jis uvijek ne znamo ko nam je trener, kakvi su planovi, kakve finansije.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jun 2022, 19:45Mislim da će na poziciju lijevog beka sigurno neko doći, naravno nadam se nekom igraču koji će biti prva opcija ispred Kapetanovića, a Kapetanovića bih ostavio zato što je napunio tek prije neki dan 19 godina tj. 2003. je godište, i može ulaziti u u21 pravilo, dok je Kovčić 2000. godište tako da od njega nema više u21 igrača. Mislim da će Kapetanović sigurno ostati u ekipi, a da ce još tu neko doći, Ćivić je vjerovatno odradio svoje i trazit će novu sredinu.klasik je napisao/la: ↑10 jun 2022, 19:32Kolko sam upratio on je lijevi bek tu vec imamo Kapetanovica kao mladu alternativu jer nadam se da cemo uc sa nekim ozbiljnijim kao prvim izborom na tij poziciji.
Ovo za federalnu i posudbe tamo mislim da je vrlo vazno za mladog igraca da igra, skuplja iykustvo i pravi greske tami gdje ga nece toliko uzet na zub. Zimus sam govorio da bi Devedzicu to bilo najpametnije jer nije se sastavio ovo proljece. Mada nismo imali alternative bio je treci stoper i ulijeto je tu. Isto tako i Alic presjedio je proljece a bolje bi mu hilo da je kalio po fedetalnoj.
Evo Milenko je u Banovicima vidicemo kakvog fe nam Saletovica vratit, odlicno bi bioo sa njima saradnju napravit.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Grado, Mile, i Smajic najbolje znaju odgovor.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Na Tusnju,u prostorijama radno, Porsche (oba)parkirani,od igrača samo juniori ispred...Cekamo te bombe!
-
- Kontakt:
Ma petarda neka bila bi uhar
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.