Otjerali su jedinog selektora koji je izborio plasman na veliko takmičenje. Jedan jedini neponovljivi.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Svako ko igra kvalifikacije, to radi zbog moguceg odlaska na to takmicenje.Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 jun 2022, 21:10Koje rekao da mi zelimo to neko prvenstvo? Milion puta svako ko konta nogomet imalo na ovom forumu smo rekli da ne ocekujemo puno s ovakvim rosterom( mada i sa ovim igracima ima potencijala za euro ali s strucnim vodjenjem) .
Mi samo zelimo da nas selwktor ne sramoti po svijetu tako sto za 60min igre sa igracem vise ne samo da ne napravi nijednu priliku vec naprotiv dobijemo 2 gola. Naglasavam :60MIN IGRAC VISE NA TERENU.
Mi samo zelimo da vidimo bilo kakav napredak i cilj kuda ide ova repka a to ni blizu nismo vidjeli.
Mi samo zelimo da vidimo to ppdmladjivanje repke i nove ideje koje za sada nismo vidjeli ni blizu...igraju igraci u 40tim.
Mi samo zelimoo vidjeti u repki svejezu snagu ..borbu i srce na teren.
I jos zelimo vidjeti da se neki ne prosipaju oovdje svojim malogradjanskim patriotizmom i pameću psihicki djeluje lose na neke od nas ovdje koji realnije gledamo situaciju u repki.
Inace u svijetu fudbala svi ovi sto naprave lose rezultate dobiju zahvalnice za to?aqarius je napisao/la: ↑10 jun 2022, 23:43I recimo uzme Sergej repku..ono igra ista..nula bodova zijaniš zaredom par tekmi...hoćemo li mu sve po spisku kao i svima do sada...imali smo tele,ćurana,sa njim bi dobili kockara...suština je da bi Klop sa ovim igračkim kadrom digao ekipu 3%a možda ni toliko...ne branim Peteva nego samo konstatiram da nam je 90% repke teški prosjek i teška rezerva u svojim ekipama..naše je da se radujemo,živciramo i tugujemo...dok ne promjenimo stvari iz korjena..a dugo nećemo,dok nam je liga Kharina..dok fašisti i nacionalisti vode stvari..sa sve tri strane...najmanje imamo prava da vrijeđamo i osuđujemo Peteva.
otjerali su ga oni koji danas svrsavaju na Peteva
Pa covjece ti da kontas imalo nogomet ne bi pisao to sto si napisao. Ti ociito kao i vecina strucnjaka ovdje ne vidis stvarni problwm repke. Ne mozes covjece medju elitu sa seljackim salabajzerskim stavom jer ako mislis da mozes desi se Finska koja te ponizi sa igracem manje.Beduin je napisao/la: ↑10 jun 2022, 23:17Svako ko igra kvalifikacije, to radi zbog moguceg odlaska na to takmicenje.Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 jun 2022, 21:10Koje rekao da mi zelimo to neko prvenstvo? Milion puta svako ko konta nogomet imalo na ovom forumu smo rekli da ne ocekujemo puno s ovakvim rosterom( mada i sa ovim igracima ima potencijala za euro ali s strucnim vodjenjem) .
Mi samo zelimo da nas selwktor ne sramoti po svijetu tako sto za 60min igre sa igracem vise ne samo da ne napravi nijednu priliku vec naprotiv dobijemo 2 gola. Naglasavam :60MIN IGRAC VISE NA TERENU.
Mi samo zelimo da vidimo bilo kakav napredak i cilj kuda ide ova repka a to ni blizu nismo vidjeli.
Mi samo zelimo da vidimo to ppdmladjivanje repke i nove ideje koje za sada nismo vidjeli ni blizu...igraju igraci u 40tim.
Mi samo zelimoo vidjeti u repki svejezu snagu ..borbu i srce na teren.
I jos zelimo vidjeti da se neki ne prosipaju oovdje svojim malogradjanskim patriotizmom i pameću psihicki djeluje lose na neke od nas ovdje koji realnije gledamo situaciju u repki.
Svako ko igra prvenstvo, igra iz zelje za titulom, sto boljim plasmanom, promocijom, zaradom...
Svako ko igra kup, igra iz zelje za osvajanjem istoga.
Svako ko imalo konta nogomet, nece pisati kao sto ti pises. Mi samo zelimo vidjeti repku na EP, SP te A rangu LN.
To lijepo izgleda kad se poreda.. ali realnost je da je Pjanić nikad gori,nezainteresovan,ne igra... Džeko ima sigurno želju ali vise ne moze potegnut kao nekad.. Gojak ni blizu onoga zbog cega je prvi put pozvan u repku. Bešić nikad vise nece biti ni sjena onog igrača kojem smo se svi divili sa 17,18 godina i par godina poslije...CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑11 jun 2022, 03:02Ivaylo, znamo da citas forum... Probaj ovako nesto u buducnosti:
Mogo bi i Krunic umjesto Gojaka, Kovacevic umjesto Begovica, Hadziahmetovic umjesto Besica...
Upravo protiv Finske prije 7 dana je igrao blize golu i vise na protivnickoj polovici pa smo svjedocili uzasnoj igri. Nije on taj tip igraca da napravi nesto posebno blizu protivnickih 16m, a cak mu je i sut otisao u 3 lijepe, jos od prelaska u Barcu je sve gori i u tom segmentu postao.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑11 jun 2022, 03:36Jeste i to sto kazes.. ali mislim da ne bi bilo lose probati Pjanica malo blize golu da vidimo hoce li se probuditi zelja u njemu... On spava i pruza minimalan napor vec zadnjih 8 godina na DM poziciji.
Djuric nam puno fali kao zamjena Dzeki.
Ivaylo ako citas jedi ****,ne trebamo cekati finsku idi danasCevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑11 jun 2022, 03:02Ivaylo, znamo da citas forum... Probaj ovako nesto u buducnosti:
Mogo bi i Krunic umjesto Gojaka, Kovacevic umjesto Begovica, Hadziahmetovic umjesto Besica...
Trenutno korisnika/ca: BosnianDragon2024, Google Adsense [Bot], HariTz, kakarut, Micron i 27 gostiju.