Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

RaZuti
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la RaZuti » 10 jun 2022, 23:02

Madal je napisao/la:
10 jun 2022, 19:17
Najtužnije je što oni genijalci nekog tjeraju
Otjerali su jedinog selektora koji je izborio plasman na veliko takmičenje. Jedan jedini neponovljivi.
:bih: SAFET SUŠIĆ - PAPE :bih:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 jun 2022, 23:17

Imajednabrigada je napisao/la:
10 jun 2022, 21:10
Koje rekao da mi zelimo to neko prvenstvo? Milion puta svako ko konta nogomet imalo na ovom forumu smo rekli da ne ocekujemo puno s ovakvim rosterom( mada i sa ovim igracima ima potencijala za euro ali s strucnim vodjenjem) .

Mi samo zelimo da nas selwktor ne sramoti po svijetu tako sto za 60min igre sa igracem vise ne samo da ne napravi nijednu priliku vec naprotiv dobijemo 2 gola. Naglasavam :60MIN IGRAC VISE NA TERENU.

Mi samo zelimo da vidimo bilo kakav napredak i cilj kuda ide ova repka a to ni blizu nismo vidjeli.

Mi samo zelimo da vidimo to ppdmladjivanje repke i nove ideje koje za sada nismo vidjeli ni blizu...igraju igraci u 40tim.

Mi samo zelimoo vidjeti u repki svejezu snagu ..borbu i srce na teren.

I jos zelimo vidjeti da se neki ne prosipaju oovdje svojim malogradjanskim patriotizmom i pameću psihicki djeluje lose na neke od nas ovdje koji realnije gledamo situaciju u repki.
Svako ko igra kvalifikacije, to radi zbog moguceg odlaska na to takmicenje.
Svako ko igra prvenstvo, igra iz zelje za titulom, sto boljim plasmanom, promocijom, zaradom...
Svako ko igra kup, igra iz zelje za osvajanjem istoga.

Svako ko imalo konta nogomet, nece pisati kao sto ti pises. Mi samo zelimo vidjeti repku na EP, SP te A rangu LN.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 10 jun 2022, 23:26

Ja ne znam stvarno kako toliko godina ljudi prizivaju Sergeja i za sve te godine isti Sergej nikako da uzme bilo kakvu ekipu i trenira, te na taj način svima zatvori usta demonstrirajući svoje trenerske kvalitete. Pa eto Tuzlu da je uzeo barem, Veleža ili koga god samo da nam pokaže da ima trenerski potencijal prije nego mu se dadne repka.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 10 jun 2022, 23:43

I recimo uzme Sergej repku..ono igra ista..nula bodova zijaniš zaredom par tekmi...hoćemo li mu sve po spisku kao i svima do sada...imali smo tele,ćurana,sa njim bi dobili kockara...suština je da bi Klop sa ovim igračkim kadrom digao ekipu 3%a možda ni toliko...ne branim Peteva nego samo konstatiram da nam je 90% repke teški prosjek i teška rezerva u svojim ekipama..naše je da se radujemo,živciramo i tugujemo...dok ne promjenimo stvari iz korjena..a dugo nećemo,dok nam je liga Kharina..dok fašisti i nacionalisti vode stvari..sa sve tri strane...najmanje imamo prava da vrijeđamo i osuđujemo Peteva.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 11 jun 2022, 01:04

aqarius je napisao/la:
10 jun 2022, 23:43
I recimo uzme Sergej repku..ono igra ista..nula bodova zijaniš zaredom par tekmi...hoćemo li mu sve po spisku kao i svima do sada...imali smo tele,ćurana,sa njim bi dobili kockara...suština je da bi Klop sa ovim igračkim kadrom digao ekipu 3%a možda ni toliko...ne branim Peteva nego samo konstatiram da nam je 90% repke teški prosjek i teška rezerva u svojim ekipama..naše je da se radujemo,živciramo i tugujemo...dok ne promjenimo stvari iz korjena..a dugo nećemo,dok nam je liga Kharina..dok fašisti i nacionalisti vode stvari..sa sve tri strane...najmanje imamo prava da vrijeđamo i osuđujemo Peteva.
Inace u svijetu fudbala svi ovi sto naprave lose rezultate dobiju zahvalnice za to?
Kakvo rezonovanje grob te ...

CevapiPrijeUtakmice
Kontakt:

Post Postao/la CevapiPrijeUtakmice » 11 jun 2022, 01:18

RaZuti je napisao/la:
10 jun 2022, 23:02
Madal je napisao/la:
10 jun 2022, 19:17
Najtužnije je što oni genijalci nekog tjeraju
Otjerali su jedinog selektora koji je izborio plasman na veliko takmičenje. Jedan jedini neponovljivi.
:bih: SAFET SUŠIĆ - PAPE :bih:
otjerali su ga oni koji danas svrsavaju na Peteva
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 11 jun 2022, 02:24

Beduin je napisao/la:
10 jun 2022, 23:17
Imajednabrigada je napisao/la:
10 jun 2022, 21:10
Koje rekao da mi zelimo to neko prvenstvo? Milion puta svako ko konta nogomet imalo na ovom forumu smo rekli da ne ocekujemo puno s ovakvim rosterom( mada i sa ovim igracima ima potencijala za euro ali s strucnim vodjenjem) .

Mi samo zelimo da nas selwktor ne sramoti po svijetu tako sto za 60min igre sa igracem vise ne samo da ne napravi nijednu priliku vec naprotiv dobijemo 2 gola. Naglasavam :60MIN IGRAC VISE NA TERENU.

Mi samo zelimo da vidimo bilo kakav napredak i cilj kuda ide ova repka a to ni blizu nismo vidjeli.

Mi samo zelimo da vidimo to ppdmladjivanje repke i nove ideje koje za sada nismo vidjeli ni blizu...igraju igraci u 40tim.

Mi samo zelimoo vidjeti u repki svejezu snagu ..borbu i srce na teren.

I jos zelimo vidjeti da se neki ne prosipaju oovdje svojim malogradjanskim patriotizmom i pameću psihicki djeluje lose na neke od nas ovdje koji realnije gledamo situaciju u repki.
Svako ko igra kvalifikacije, to radi zbog moguceg odlaska na to takmicenje.
Svako ko igra prvenstvo, igra iz zelje za titulom, sto boljim plasmanom, promocijom, zaradom...
Svako ko igra kup, igra iz zelje za osvajanjem istoga.

Svako ko imalo konta nogomet, nece pisati kao sto ti pises. Mi samo zelimo vidjeti repku na EP, SP te A rangu LN.
Pa covjece ti da kontas imalo nogomet ne bi pisao to sto si napisao. Ti ociito kao i vecina strucnjaka ovdje ne vidis stvarni problwm repke. Ne mozes covjece medju elitu sa seljackim salabajzerskim stavom jer ako mislis da mozes desi se Finska koja te ponizi sa igracem manje.

Ko je rekao da mi ne zelimo velika takmicenja pitam se???
Mi koji kontamo nogomet, vidimo da ovo vec godinama ne valja nista, lutamo iz kvalif u kvalifikacije, bez pravca i cilja i nikakvog pomaka. Pa mislis li da cemo s takivim nacinom ikad otici na neko veliko takmicenje...pa neces bolan nikad dok se ne napravi neki rez i ne otvori neka nada u bolje sutra bar.

Ponavljam nismo ludi svako od nas zeli velika takmicenja ali isto tako smo svjesni da na ovaj nacin nikad necemo doci na to veliko takmicenje. Uspjeh ne trpi štele mucke kafane i krkanluk i nestrucno vodjenje....za ispjeh ss mora poklopit sve.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

CevapiPrijeUtakmice
Kontakt:

Post Postao/la CevapiPrijeUtakmice » 11 jun 2022, 03:02

Ivaylo, znamo da citas forum... Probaj ovako nesto u buducnosti:

slika

Mogo bi i Krunic umjesto Gojaka, Kovacevic umjesto Begovica, Hadziahmetovic umjesto Besica...

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 11 jun 2022, 03:24

CevapiPrijeUtakmice je napisao/la:
11 jun 2022, 03:02

slika

Mogo bi i Krunic umjesto Gojaka, Kovacevic umjesto Begovica, Hadziahmetovic umjesto Besica...
To lijepo izgleda kad se poreda.. ali realnost je da je Pjanić nikad gori,nezainteresovan,ne igra... Džeko ima sigurno želju ali vise ne moze potegnut kao nekad.. Gojak ni blizu onoga zbog cega je prvi put pozvan u repku. Bešić nikad vise nece biti ni sjena onog igrača kojem smo se svi divili sa 17,18 godina i par godina poslije...
Tako da treba prihvatit cinjenicu da smo dozivjeli pad i trebat ce vremena za oporavak..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

CevapiPrijeUtakmice
Kontakt:

Post Postao/la CevapiPrijeUtakmice » 11 jun 2022, 03:36

Jeste i to sto kazes.. ali mislim da ne bi bilo lose probati Pjanica malo blize golu da vidimo hoce li se probuditi zelja u njemu... On spava i pruza minimalan napor vec zadnjih 8 godina na DM poziciji.

Djuric nam puno fali kao zamjena Dzeki.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 jun 2022, 08:21

11 jun 2022, 03:36
Jeste i to sto kazes.. ali mislim da ne bi bilo lose probati Pjanica malo blize golu da vidimo hoce li se probuditi zelja u njemu... On spava i pruza minimalan napor vec zadnjih 8 godina na DM poziciji.

Djuric nam puno fali kao zamjena Dzeki.
Upravo protiv Finske prije 7 dana je igrao blize golu i vise na protivnickoj polovici pa smo svjedocili uzasnoj igri. Nije on taj tip igraca da napravi nesto posebno blizu protivnickih 16m, a cak mu je i sut otisao u 3 lijepe, jos od prelaska u Barcu je sve gori i u tom segmentu postao.

Mislim da on nema vise zara za igrom, nesto ga je totalno oborilo i izgleda ce jos koju godinu tavoriti i uzimati pare na racun imena i to je to. U reprezentaciji sto napravi, dobro i jeste jer bolji se ne nazire. Ali radije cu gledati i navijati za mladjeg i borbenijeg pa makar i bio kvalitet ispod.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 11 jun 2022, 08:48

11 jun 2022, 03:02

slika

Ivaylo ako citas jedi ****,ne trebamo cekati finsku idi danas
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 jun 2022, 08:51

Ne branim Peteva ali=ne branim SDA ali

CevapiPrijeUtakmice
Kontakt:

Post Postao/la CevapiPrijeUtakmice » 11 jun 2022, 15:38

Što je nebu sunčev sjaj, to je nama SDA

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 11 jun 2022, 15:48

https://www.klix.ba/sport/nogomet/novi- ... kpnj6_Uhzo

Ovog luzera i jadnika sto dalje od reprezentacije.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 11 jun 2022, 19:58

Sretno selektore.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 11 jun 2022, 20:31

Protiv Rumunije je u odnosu na Finsku napravio 6 promjena u početnom sastavu. Večeras protiv Crne Gore takodjer 6 promjena u odnosu na utakmicu protiv Rumunije.
Teško je očekivati neku igru i neki sistem o kojem Zuka priča u takvim okolnostima ali mi je svakako drago zbog tih promjena s obzirom da igramo 4 utakmice u 10 dana.

Ono što mi je zao jeste da nije Dedica ni na klupu stavio a očekivao sam da bar poluvrijeme odigra u ove 3 utakmice. Vidjet ćemo šta će biti protiv Finske. Mozda je neka blaža povreda u pitanju. Valjda ga novinari upitaju.

Na kraju, ova postava mi djeluje bolje i brze od one protiv Finske, očekujem i bolji posjed.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 11 jun 2022, 21:26

Bugarin nemoze dobiti Crnu Goru bez Jovetica, Savica i Djurdjevica. Još igraju Dzeko, Pjanic, Kolasinac i Krunic...

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 11 jun 2022, 21:33

Poslozio odbranu za 10. :thumbup:

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 11 jun 2022, 21:35

Spahic98 je napisao/la:
11 jun 2022, 21:34
ReX je napisao/la:
11 jun 2022, 21:31
Odlazi qurvo nekomptentna jedna i povedi svoje pushiqurce sa foruma.
Jel te stid,glupane nekulturni.
Ustani kad spomeneš ime gospodina Ivayla Peteva.
+1

Kako ce plakati kad zabijemo u drugom poluvremenu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 37 gostiju.