I do mene upravo dosla ta prica. Navodno Vico zeli da se dodvori javnosti.
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Nemojte biti tuzni Dzastin, Boixos i ostali.... Preporucujem vam da procitate ovu odlicnu knjigu:

Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ubi ga ovaj Berin šakama u ovim tvitovima.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma ako izbor pada na njega ili na Barbareza, uvijek bih njega ostavio. Sta ce nam kockar propali koji ima manje veze sa fudbalom nego ja.
Zasto stanlo Barbareza uvlacite u ovu pricu. Iz kojeg razloga? Nit se bavi trenerskim poslom nit se trazi novi selektor.
Ostavite covjeka na miru.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- BoixosNois1899
- Kontakt:

Žali se Ibrulj u tvitovima da nismo kompetitivni protiv Finske, Kazahstana i Rumunije a prije dva dana pobijedili istu tu Rumuniju i igrali neriješeno sa Fincima. Niti jedna ekipa nas nije nadigrala i razbila. Valjda to znači biti kompetitivan.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Kreirali smo dvije sanse u dvije utakmice. Jako smo kompetitivni 

Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Od mogućih 6 bodova smo osvojili 4. Naravno da smo kompetitivni.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑10 jun 2022, 20:24Kreirali smo dvije sanse u dvije utakmice. Jako smo kompetitivni![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Brzo se zaboravlja blamaza protiv Finske sa igracem vise.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑10 jun 2022, 20:24Kreirali smo dvije sanse u dvije utakmice. Jako smo kompetitivni![]()

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Tesko ko moze s virtom nasim u duel

A ljudi žele da idemo na neko prvenstvo

-
- Kontakt:
Koje rekao da mi zelimo to neko prvenstvo? Milion puta svako ko konta nogomet imalo na ovom forumu smo rekli da ne ocekujemo puno s ovakvim rosterom( mada i sa ovim igracima ima potencijala za euro ali s strucnim vodjenjem) .
Mi samo zelimo da nas selwktor ne sramoti po svijetu tako sto za 60min igre sa igracem vise ne samo da ne napravi nijednu priliku vec naprotiv dobijemo 2 gola. Naglasavam :60MIN IGRAC VISE NA TERENU.
Mi samo zelimo da vidimo bilo kakav napredak i cilj kuda ide ova repka a to ni blizu nismo vidjeli.
Mi samo zelimo da vidimo to ppdmladjivanje repke i nove ideje koje za sada nismo vidjeli ni blizu...igraju igraci u 40tim.
Mi samo zelimoo vidjeti u repki svejezu snagu ..borbu i srce na teren.
I jos zelimo vidjeti da se neki ne prosipaju oovdje svojim malogradjanskim patriotizmom i pameću psihicki djeluje lose na neke od nas ovdje koji realnije gledamo situaciju u repki.
Mi samo zelimo da nas selwktor ne sramoti po svijetu tako sto za 60min igre sa igracem vise ne samo da ne napravi nijednu priliku vec naprotiv dobijemo 2 gola. Naglasavam :60MIN IGRAC VISE NA TERENU.
Mi samo zelimo da vidimo bilo kakav napredak i cilj kuda ide ova repka a to ni blizu nismo vidjeli.
Mi samo zelimo da vidimo to ppdmladjivanje repke i nove ideje koje za sada nismo vidjeli ni blizu...igraju igraci u 40tim.
Mi samo zelimoo vidjeti u repki svejezu snagu ..borbu i srce na teren.
I jos zelimo vidjeti da se neki ne prosipaju oovdje svojim malogradjanskim patriotizmom i pameću psihicki djeluje lose na neke od nas ovdje koji realnije gledamo situaciju u repki.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Mene najvise zanima u kojoj cemo formaciji igrati sad kad Barbarez bude selektor. 4 3 1 2 mozda
Vasilj
Dedic Ahmedhodzic Hadzikadunic Kolasinac
Pjanic Hadziahmetovic Krunic
Gojak (Hotic)
Demirovic Prevljak
Vasilj
Dedic Ahmedhodzic Hadzikadunic Kolasinac
Pjanic Hadziahmetovic Krunic
Gojak (Hotic)
Demirovic Prevljak
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Niti će on raditi sa Vicom a niti će Vico sa njim. To je jasno kao dan.
Rodjeni su pitarske picke!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Voli Barbarez kaze 4 3 3
⚜️~⚜️~⚜️
Salim se

"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Šta li misli Petev saopštiti poslije Finske?
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.