Kasnimo barem 5-6 dana… smanjuje se bazen igraca
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Rođen u Mostaru u najljepše doba,
Mostar u srcu Velež do groba!
Tek se otvorio transfer rok, sad svi mlate uslove. Ono što je neophodno dovesti za Evropu a ja ne bi srljao, bolje sačekati pred kraj pa hvatati kapitalce što ne odu vani.sarajevskirodjeni je napisao/la: ↑10 jun 2022, 16:58Kasnimo barem 5-6 dana… smanjuje se bazen igraca
Uprava valjda najbolje zna
-
- Kontakt:
Ja upravi vjerujem bezuslovno, nadam se da znaju šta radeJimmyPage je napisao/la: ↑10 jun 2022, 17:14Tek se otvorio transfer rok, sad svi mlate uslove. Ono što je neophodno dovesti za Evropu a ja ne bi srljao, bolje sačekati pred kraj pa hvatati kapitalce što ne odu vani.sarajevskirodjeni je napisao/la: ↑10 jun 2022, 16:58Kasnimo barem 5-6 dana… smanjuje se bazen igraca
Uprava valjda najbolje zna
Kakve su šanse da Mušija bude predstavljen sa Amarom sutra?
-
- Kontakt:
Kasni nam i pjesma, kao i pojačanja…
- DzananMusa11
- Kontakt:
Sedmi rok kako se vjeruje upraavi da znaju sta rade oko pojacanja.
Pa ovo vise nije ni smijesno nego zalosno !
-
- Kontakt:
Možda su upratili komentare da nije raji do pjesme,sad kad nam igrača predstave

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Biti će. Brat Šoše je u teku upisao još 4-5 imena..DzananMusa11 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 20:11Sedmi rok kako se vjeruje upraavi da znaju sta rade oko pojacanja.

-
- Kontakt:
Druze ako mislis na onu sliku sto je kruzila po i ternetu, ono je montaza, momak jedan napravio iz zajebancije i sose preuzeo. Nazalost kako su krenuli bojim se da ako budu i 2 bice puna saka brade.fanaticRA je napisao/la: ↑10 jun 2022, 20:22Biti će. Brat Šoše je u teku upisao još 4-5 imena..DzananMusa11 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 20:11Sedmi rok kako se vjeruje upraavi da znaju sta rade oko pojacanja.
Pa ovo vise nije ni smijesno nego zalosno !![]()
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
nekoIzMostara je napisao/la: ↑10 jun 2022, 21:35Druze ako mislis na onu sliku sto je kruzila po i ternetu, ono je montaza, momak jedan napravio iz zajebancije i sose preuzeo. Nazalost kako su krenuli bojim se da ako budu i 2 bice puna saka brade.fanaticRA je napisao/la: ↑10 jun 2022, 20:22Biti će. Brat Šoše je u teku upisao još 4-5 imena..DzananMusa11 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 20:11Sedmi rok kako se vjeruje upraavi da znaju sta rade oko pojacanja.
Pa ovo vise nije ni smijesno nego zalosno !![]()
Sarkazam brate

- The_Target
- Kontakt:
Ovo postaje neozbiljno...prethodih sezona od Federalne lige čekamo konkretna pojačanja, napravimo iskorak po pitanju Konferencijske lige sa istom ekipom, zaradi se odlično za naše uslove, Haskić dođe besplatno...od radova na stadionu kupljene stolice za rezervne igrace...prosiren teren prema Predionici...i dok se drugi pojacavaju mi cekamo ... vec danima cekamo... jel neko skontao da nam za tako kratak period dolaze Evropske utakmice ( u kojima također možemo zaraditi novac i uloziti nesto od toga ...) ????
Rođeni brato
Vi nemate strpljenja ni sekunde
Velez se ne treba natjecati sa Sarajevom i Borcem ko ce vise novca ponuditi igracu, i treba gledati u drugom pravcu.
Ako budu isli putem ovih drugih, na duge staze ce izdusiti i izgubiti utrku. Mi se nikad necemo ekonomski boriti sa njima, osim ako budemo poceli proizvoditi i prodavati igrace.
Isto tako sredstva treba trositi pametno i ne razbacivati se istim, jer to siguran put u probleme, prvo finansijske, a onda i sportske.
Siguran sam da ce uprava pronaci igrace koji ce biti adekvatne zamjene za one koji su otisli, i da cemo spremni docekati sezonu.

Velez se ne treba natjecati sa Sarajevom i Borcem ko ce vise novca ponuditi igracu, i treba gledati u drugom pravcu.
Ako budu isli putem ovih drugih, na duge staze ce izdusiti i izgubiti utrku. Mi se nikad necemo ekonomski boriti sa njima, osim ako budemo poceli proizvoditi i prodavati igrace.
Isto tako sredstva treba trositi pametno i ne razbacivati se istim, jer to siguran put u probleme, prvo finansijske, a onda i sportske.
Siguran sam da ce uprava pronaci igrace koji ce biti adekvatne zamjene za one koji su otisli, i da cemo spremni docekati sezonu.
Meni nije jasno zašto ljudi očekuju da će dobiti dobre igrače i pojačanja. Ako pratite Velež, iz iskustva prošlih godina, znamo šta nas čeka.
Kada potpisu nekog stopera treba organizovat proslavu na Musali kao kad smo kup osvojili.
šta ste vi zaključili iz ovog intervjua sa osimom?
Pozdrav svima, dugo vremena čitam, a sada sam i član foruma. Da li se meni čini da Osim ne planira neka značajnija pojačanja? Dojam iz intervjua je takav barem
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
-
- Kontakt:
Nista specijalno niti previse, ne treba nama 7 igraca nego 3-4. Uskoro jedan dobar dolazi
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Sudeci po njegovoj izjavi, vise od 3 igraca ne mozemo ocekivat. Nek zakrpe sto ima sa 3 dobra igraca i extra, bolje nego dovodit bezveze
-
- Kontakt:
Brko je brko, on nece nista prepustiti slucaju. Sutra je prozivka, ja ocekujem bar 2-3 nova lica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.