Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Po vasem misljenju, najbolja banka za napraviti racun i izvaditi debitnu karticu?
Don't believe the hype.
nije samo u Tz, WizzAira kakve stvari traze i u Sa je nevjerovatno a samo kasnebombaysaphire je napisao/la: ↑10 jun 2022, 01:53Izgleda da se Ryanair "vraća" u Tuzlu , konačno pravi potez aerodroma .
@Ashburton rekao sam ti ja , monopol WizzAira je trenutno katastrofalno po Tuzlu , jednostavno mora biti još prevoznika .

Unicredit.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 01:59Po vasem misljenju, najbolja banka za napraviti racun i izvaditi debitnu karticu?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
a sta bi ti bila najbolja bankaakisarajevo92 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 01:59Po vasem misljenju, najbolja banka za napraviti racun i izvaditi debitnu karticu?

- ASD
- Kontakt:
Izbjegavaj Raiffeisen.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da sada otvaram racun otvorio bih u Intesi. Daju dobre uslove za kredite pa kasnije kad zatreba kredit dobro dodju jer se svakako njima prebacis posto dobijes najbolju kamatu 
Trenutno sam u NLB jer mi clan familije tamo radi dugi niz godina pa mi moze ubrzati ako sta zapne nekad. A i u Tz imaju bankomate na svakom cosku, nije skupo odrzavanje kartice u odnosu na Unicredit i Raiffaisen, aplikacija onako ali posluzi.

Trenutno sam u NLB jer mi clan familije tamo radi dugi niz godina pa mi moze ubrzati ako sta zapne nekad. A i u Tz imaju bankomate na svakom cosku, nije skupo odrzavanje kartice u odnosu na Unicredit i Raiffaisen, aplikacija onako ali posluzi.
-
- Kontakt:
Dobro što se tiče kašnjenja čitav svijet ima problema , u SAD je prošle sedmice otkazano 2000 letova , u evropi u Amsterdamu čekaš na let po par sati zbog aerodroma , u Manchesteru je direktorica aerodroma dala otkaz zbog kašnjenja i otkazivanja letova ...bob je napisao/la: ↑10 jun 2022, 02:07nije samo u Tz, WizzAira kakve stvari traze i u Sa je nevjerovatno a samo kasnebombaysaphire je napisao/la: ↑10 jun 2022, 01:53Izgleda da se Ryanair "vraća" u Tuzlu , konačno pravi potez aerodroma .
@Ashburton rekao sam ti ja , monopol WizzAira je trenutno katastrofalno po Tuzlu , jednostavno mora biti još prevoznika .mislim moze im se treba omoguciti i ostalim pa nek se bore ...
Tuzla je prošli mjesec imala 41 hiljadu putnika , Sarajevo skoro 140 hiljada , Banja Luka 31 hiljadu ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- ASD
- Kontakt:
U TK je sigurno NLB najbolja opcija jer su naslijedili Tuzlansku banku.tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:12Da sada otvaram racun otvorio bih u Intesi. Daju dobre uslove za kredite pa kasnije kad zatreba kredit dobro dodju jer se svakako njima prebacis posto dobijes najbolju kamatu
I ja sam njihov član trenutno.
-
- Kontakt:
Ryanair po drugi puta kreće sa Tuzlom. Ovaj puta objavio je dvije linije: za Memmingen od 4.11. dva puta tjedno (ponedjeljkom i petkom), te za Stockholm Arlandu od 2.11. također dva puta tjedno (utorkom i nedjeljom). Znamo li da Ryanair uvijek kreće sa četiri ili pet linija iz novog aerodroma za očekivati je još objava u doglednoj budućnosti.
Iznenađujuće Ryanair u Tuzli kreće u direktan sukob sa Wizz Airom obzirom da i Wizz Air operira obije linije, za Memmingem i za Stockholm Skavstu. Obično se Ryanair i Wizz Air ne sukobljavaju direktno sve dok nemaju bar 20-30 linija, već biraju linije koje onaj drugi prijevoznik nema. Očito Ryanair kreće u direktan sukob sa Wizz Airom. Ovo je s jedne strane dobro za putnike, jer će se cijene spustiti, no nije i za aerodrom koji time nije dobio nove linije.
Ipak to je odlična vijest za Tuzlu, koja konačno više neće ovisiti samo o jednom prijevozniku. Čak štoviše ovo znači da će se Wizz Air i Ryanair pohrvati i u Tuzli kao što to čine u Nišu, Banja Luci i Podgorici. Ovo će biti ozbiljan iskorak Tuzle spram Sarajeva i novi poticaj aerodromu za rast i razvoj. Bravo novom direktoru i upravi. Ogromno bravo.
Iznenađujuće Ryanair u Tuzli kreće u direktan sukob sa Wizz Airom obzirom da i Wizz Air operira obije linije, za Memmingem i za Stockholm Skavstu. Obično se Ryanair i Wizz Air ne sukobljavaju direktno sve dok nemaju bar 20-30 linija, već biraju linije koje onaj drugi prijevoznik nema. Očito Ryanair kreće u direktan sukob sa Wizz Airom. Ovo je s jedne strane dobro za putnike, jer će se cijene spustiti, no nije i za aerodrom koji time nije dobio nove linije.
Ipak to je odlična vijest za Tuzlu, koja konačno više neće ovisiti samo o jednom prijevozniku. Čak štoviše ovo znači da će se Wizz Air i Ryanair pohrvati i u Tuzli kao što to čine u Nišu, Banja Luci i Podgorici. Ovo će biti ozbiljan iskorak Tuzle spram Sarajeva i novi poticaj aerodromu za rast i razvoj. Bravo novom direktoru i upravi. Ogromno bravo.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Broj putnika za 5 mjeseci u ovoj godini
Sarajevo - 404.568
Tuzla - 142.570
Banja Luka - 90.731
Mostar - (?)
Sarajevo - 404.568
Tuzla - 142.570
Banja Luka - 90.731
Mostar - (?)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Idemo po rekord Sarajevo

Sve veća i veća razlika između Sarajeva i Tuzle , a manja i manja između Tuzle i Banja Luke .
Mostar je katastrofalan , a itekako ima potencijala ...
Covjece katastrofe u Celicu
, kakva kisa slozi neka 3 sata
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- bavariapivo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nije to samo u Celicu. Evo je pada 2 sata i u centralnoj Bosni, a na sjeveru i duze. Vec poplavljena neka mjesta. A alarm je upaljen do 12.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kod nas je ovo nesto nezapamceno. Cijela carsija apsulutno pod vodom, a rijeke nisu ni izlile samo manji potocic. Apsulutna katastrofa u ravnici
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Ma i ovdje je, to je u dosta podrucja tako. Za sad 110 mm a pada i dalje jako i padat ce i dalje.
I am not yet born; O hear me.
- ASD
- Kontakt:
Banovići koji su najbolje planiran grad u državi kada su poplave u pitanju su pretrpile najveću štetu otkad ja pamtim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.