Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
Jednom u 100 godina se desi da underdog osvoji Euro i sada ljudi moraju trpiti ova poredjenja sa Grckom.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Još je Grčka imala tada Otto Rehhagela na klupi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jun 2022, 12:31Jednom u 100 godina se desi da underdog osvoji Euro i sada ljudi moraju trpiti ova poredjenja sa Grckom.
Jad.Spahic98 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 11:48Na njemackoj stranici transfermarkt, vrijednost naše repke je 3-4 puta manja od vrijednosti reprezentacija koje si nabrojaodonDondon je napisao/la: ↑10 jun 2022, 11:32molio bih ove tutine dupelju*ce da me zaobidju svog humora
jos jednom ponavljam nasa repka je odlicna ,nije kao klasa Engleske spanije njemacke belgije ali jest svicarske,austrije,Srbije..svake kvalifikacije koje se ne plasiramo su neuspjeh a ne ovdje kvalifikacije sa jednom pobjedom su kao uspjeh toliko su slabi igraci ma fuj
je*o vas Dodickov isprdak iz Banja Luke i njegova pudlica
![]()
Gospodin Petev izvlaci max iz ogranicene skupine igraca.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ovi ‘gospodin petev’ guzeljubci i botovi ce doci na svoje jos malo vremena.
Najveći prioritet mora biti da gospodin Petev dobije ugovor najmanje do 2025.
On je već dokazao svoje trenerske sposobnosti i kvalitet,bila bi ogromna šteta da napusti reprezentaciju.
On je već dokazao svoje trenerske sposobnosti i kvalitet,bila bi ogromna šteta da napusti reprezentaciju.
ja ne znam gdje se nakoti ovoliko neinteligentnih i nepismenih ljudi,ono lafo gdin Petev,**** mu on sveMaestro je napisao/la: ↑10 jun 2022, 12:29Ovdje likovi ako nisu 11 igraca real madrida odma prica kako nema kvaliteta. Vidi se da im je vrhunac fifa na ps.donDondon je napisao/la: ↑10 jun 2022, 11:30da se gleda individualno ko za koji klub igra i po tome ranking,Grcka nikad ne bi bila prvak EvropeArnelv52 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:29Pa eto samo na primjeru Begovića može se slikovito prikazati koliko smo mi zapravo loši: za trenutak pretpostaviti, radi lakše ilustracije a rezultat će biti možda 10% bolji ali mi je mrsko u decimalni broj računati, da su svi klubovi lige petice od 16 mjesta. gore isti ili bolji od Evertona koji je u engleskoj ligi bio baš 16. na kraju sezone. To onda znači da 16 klubova u ligama 5 ima 160 golmana. Pitanje je koliko je tu različitih nacionalnosti ali i da je broj rasporedjen na samo 80 nacija to opet nije malo.
Tu treba naravno uzeti različite varijable a prva od njih je da je Begović stroga klupa a to onda znači da je barem 40 golmana različitih nacija u boljoj takmičarskoj formi od Asmira što znači da barem 40 država na svijetu ima boljeg golmana od nas.
A nisam uzeo u obzir stvari poput toga da i u portugalskim, holandskim i drugim ligama brane dobri golmani ili činjenicu da je Asmir u padu forme i to već duže vrijeme i tome slično.
Ljudi će reći da je Asmir "beg" ili ministar odbrane ali i druge države imaju golmana koji ima ruke i noge na svom mjestu i kojem je narod dao razne nadimke. Neko je beg a neko puhlica ali to ga ne čini boljim ili lošijim golmanom. Kao što ljudi govore da treba biti čast da se nosi dres reprezentacije, treba ginuti, motivacija i tako to - i drugi ljudi vole svoje zemlje, ne volimo samo mi svoju.
A kad tako pogledaš malo kroz brojeve i shvatiš gdje je Asmir onda možemo i zamisliti gdje su naši drugi igrači poput Stevanovića, Hadžiahmetovića, odbrane i tako dalje na toj "ATP listi".
Sa druge strane mi treba da očekujemo i tražimo uspjeh ali je trener pogrešna adresa. Neka savez u sledećih 5 godina uloži u fudbal pa da onda pričamo o tome da li selektor radi ili ne radi kako treba u uslovima kada uspjeh zavisi samo od njega.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Vlahović vrijedniji od čitave naše reprezentacije.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jun 2022, 12:01Koja razlika..
Cijela ekipa nam vrijedi kao neki poluklasni igrač koji je imao dobru sezonu u ligama tipa Portugal, Ligue 1.
Prešao u Juventus za 90 miliona eura.

-
- Kontakt:
Slazem se...za nepovjerovati koliko covjek lupa nadam se iskreno da se šali.
Njemu je Sarajevo centar svijeta i on dalje ne zna k klub koji ispada od moldavskih velikana u prvom pretkolu a treci u regionu kao
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ne vrijedi i.diote citati. Zato sve na ignor likove poput toga, teddija i ostali iz te sorte.Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 jun 2022, 15:29Slazem se...za nepovjerovati koliko covjek lupa nadam se iskreno da se šali.
Njemu je Sarajevo centar svijeta i on dalje ne zna k klub koji ispada od moldavskih velikana u prvom pretkolu a treci u regionu kao![]()
Jos da ih pojedinci ne citiraju bilo bi jos bolje.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nije lako ni @Maestru (na klixu poznatiji kao Samso) ,mora sutra opet navijati protiv reprezentacije BIH.
Pa ne možemo zamagliti sve i onda raspravljati jer tako ničem ne doprinosimo kao što ne možemo da sudimo trenerima po tome da li su sposobni napraviti čudo ili nisu a mi to bukvalno radimo.
Zamisli da sam tek za onog iz Švedske napravio takvu listu gdje bi on bio? Takvi podaci ti neće dati 100% preciznu informaciju koliko je dobar taj štoper ili golman ali hoće kojem ešalonu igrača on pripada.
Brojevi su početak svakog napredovanja jer je čovjek subjektivan i može se lako zavarati. Eto na primjeru golmana; mi nikad ne bi rekli da neke države poput Kostarike, Slovenije, Srbije, Albanije, Finske ili Gruzije imaju boljeg golmana od nas a imaju jer ti golmani brane u dobrim klubovima i brane.
Što se tiče Grčke to je uredu pitanje ali je moje pitanje ovde šta mi ustvari želimo? Da li pokušavamo da ubodemo džek pot i iznenadimo i sebe i svijet ili želimo da budemo relativno stabilni učesnici europskih i svjetskih takmičenja? To je pitanje puno veće od odabira jer se radi o dva svjetonazora: zapadni koji sistematičnim radom postiže konstantne rezultate i ovim istočnoeuropskim gdje vjeruju u ta čuda i gdje rezultati njišu ovisno o volji bogova.
Mi možemo odabrati i ovo drugo ali onda trebamo uzeti cijeli paket: jednog dana ćeš pobjediti u finalu, drugog već dva puta izgubiti od Farskih otoka - jednom ćeš se plasirati na svjetsko, drugi put će ti Armenci čitati bukvicu.
-
- Kontakt:
"Neću sada ništa komentarisati. Imam nešto u glavi i to ću izjaviti nakon Finske u utorak".
Ode nam Ivaylo.
Ode nam Ivaylo.
Dobro si postavio ove vrijednosti reprezentacija. Znao sam da zaostajemo, ali ne da ovoliko zaostajemo za onim drugog ranga. Mi smo zapravo neki prelaz izmedju treceg i cetvrtog trenutno.
Ne bi me iznenadilo. Vidjelo se i po donacijama i ponasanju da je dobar covjek. Sigurno mu tesko pada sto nema podrsku navijaca.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BoixosNois1899
- Kontakt:
BHF jadnicima jedini problem Petev. Plaćenici najobičniji.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nisam znao da je BHF ovako osjetljiva tema nekim krezubašimaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 18:59BHF jadnicima jedini problem Petev. Plaćenici najobičniji.
⚜️~⚜️~⚜️
I onaj papak Zukanovic nesto glumi, a jedva osnovnu skolu zavrsio. Nama kulturna i strucna osoba ne treba, vec opet neki mahalas poput Cire.
Steta ako je Petev stvarno odlucio da ide.
Steta ako je Petev stvarno odlucio da ide.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Barbarez je novi selektor
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Najtužnije je što oni genijalci nekog tjeraju
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.