Pricalo se za stadion.Plan je Koševo da se "napuca".

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Neka Christian iskoristi bonske ovlasti za stadion a pare ćemo roditi.
La trivia naravno ali od ovog se pravi priča. Pozitivna priča o Klubu.
Bosnjaka je najlakse zavarati. Jesmo mi bili ocajni, ali opet bi se uzela titula postenim sudjenjem. Gol Vranjesa iz ofsadja protiv Zrinjskom, lakrdije 2x protiv Veleza, Radnika, Sirokog i ne znam koga jos.donDondon je napisao/la: ↑10 jun 2022, 14:25pretjerujete sa Vicom i sa borcevom titulom,jest im se navuklo gdje je moglo al mi nismo 5 utakmica suta imali po golu,niko nije istrcao sprint 50m tokom utakmice,hebib nije centarsuta imao a da nije pogodio nekog na tribinama.Mislim da nas je taj Borac posteno i otresao na Kosevu,sad se ne sjecam bas.Koliko im se navukllo toliko smo i mi usrali i ispali debilni i kao invalidi izgledali po terenuvedinjo98 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 13:55Logicno da cemo komentarisati. Svi smo svjesni da ce se jos vise gurati pred izbore. Sto rece neko namjestili bi im titulu prosle sezone, ali je Zrinjski jednostavno bio prejak, a njima otisli svi bitniji igraci.
Ove sezone ce se poprilicno pojacati i uz sudijske lakrdije i kartoniranja bice jako tesko parirati im. Za uspjeh u nasoj ligi, nije dovoljno misliti samo o sportskim aspektima.
Radno pred prozivku: Novo pojačanje u subotu stiže u Sarajevo!
Nova trenerska era u FK Sarajevo počinje u nedjelju kada će Feđa Dudić obaviti prozivku.
Proteklih dana i sedmica bilo je poprilično radno u Titovoj 38b pošto je već ozvaničeno dovođenje nekoliko pojačanja.
Ivan Ikić, Frane Čirjak i Nemanja Tomašević će biti nova lica u svlačionici Bordo tima i sigurno je da neće biti posljednji koji će stići.
U petak ujutros se pojavila vijest kako će ekipu pojačati Vlatko Drobarov, na specijalizovanom portalu za transfere Transfermarkt već je predstavlje nako novi član višestrukog prvaka BiH.
Kako SportSport.ba saznaje od izvora bliskih igraču Drobarov će u subotu doputovati u Sarajevo što znači da će Dudiću biti na raspolaganju od prvog dana priprema.
Drobarov je za makedonske velikane Vardar i Skoplje, nastupao u Meksiku, Armeniji, na Kipru, u Saudijskoj Arabiji i u Indiji.
Za Cherno More je upisao 32 nastupa i dao jedan gol minule sezone. Ima i pet nastupa za U21 reprezentaciju Makednije, ali nije nastupao za seniore te zemlje.