FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 10 jun 2022, 12:12

MaroonBjelave je napisao/la:
10 jun 2022, 12:07
Osim Amara dabogda :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Amar dijete iz Varesa, isao u mekteb kod Naim-efendije, provjeren je. :kafa:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 10 jun 2022, 12:13

napoleon72 je napisao/la:
10 jun 2022, 12:10
pitara je napisao/la:
10 jun 2022, 11:44
Hajdeee je napisao/la:
10 jun 2022, 11:39
Sjecam ga se imao je tada 20+ godina, ne znam tacno. Pred neku bitniju tekmu. Sjedimo mi, cekamo da se krene na sradion. Lik pici na skuteru pored nas. Stade pred slasticarnu, pozdravlja se sa rajom. Sjede malo. Na skuter i nastavi dalje.

Mi komentarisemo, sta je ovo Hare van konkurencije, da nije povrjedjen.

Idu sastavi pred utakmicu Hare na klupi, kasnije i usao u drugom poluvremenu.

Kolicina neozbiljnosti i mentalni sklop za "vrbanjuse", i jesu unistili potencijal i mogucu bolju karijeru tom liku.
Kako je Handzic zavrsio svoju epizodu u Sarajevu, ja sam sve Harisa sto sam znao precrtao iz zivota. I sad kad mi neko kaze Haris stresem se sav.
On i Hebib na terenu u istom trenutku su mi uzeli bar jedno 7 godina zivota i zaradili dzehenem
Haretovi promasaji na jesen 2020. i Hebibovi tokom cijele sezone 16/17 su nas kostali dvije titule u vitrinama. Ono jest da je Vico pokrao Boga oca u toj sezoni 20/21 al brate nama je Hare izbio barem 5-6 bodova svojim promasenim zicerima one jeseni. Samo derbi da smo dobili, i Mladost u drugom kolu, gdje je doticni ukupno 10ak zicera promasio, bilo bi dovoljno za titulu. Da ne spominjem promasen prazan gol protiv Mladosti u predzadnjem kolu. To je 6 bodova koje Vico ne bi imao gdje kupit jer je svakako na proljece Borac imao skor 10/11 ili tako nesta, kiksali samo protiv Veleza.
Hebiba i sezonu 16/17 ne vrijedi ni spominjat, u svakom onom remiju u LZP (Radnik, Krupa, Zeljo) lik je imao barem pet zicera promasenih.
Za sezonu 20/21 mi se sami sa sobom moramo dogovoriti jesmo li mi sami sebi uyebali titulu ili nam je Vico klepio.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 10 jun 2022, 12:17

10 jun 2022, 12:10
pitara je napisao/la:
10 jun 2022, 11:44
Hajdeee je napisao/la:
10 jun 2022, 11:39
Sjecam ga se imao je tada 20+ godina, ne znam tacno. Pred neku bitniju tekmu. Sjedimo mi, cekamo da se krene na sradion. Lik pici na skuteru pored nas. Stade pred slasticarnu, pozdravlja se sa rajom. Sjede malo. Na skuter i nastavi dalje.

Mi komentarisemo, sta je ovo Hare van konkurencije, da nije povrjedjen.

Idu sastavi pred utakmicu Hare na klupi, kasnije i usao u drugom poluvremenu.

Kolicina neozbiljnosti i mentalni sklop za "vrbanjuse", i jesu unistili potencijal i mogucu bolju karijeru tom liku.
Kako je Handzic zavrsio svoju epizodu u Sarajevu, ja sam sve Harisa sto sam znao precrtao iz zivota. I sad kad mi neko kaze Haris stresem se sav.
On i Hebib na terenu u istom trenutku su mi uzeli bar jedno 7 godina zivota i zaradili dzehenem
Haretovi promasaji na jesen 2020. i Hebibovi tokom cijele sezone 16/17 su nas kostali dvije titule u vitrinama. Ono jest da je Vico pokrao Boga oca u toj sezoni 20/21 al brate nama je Hare izbio barem 5-6 bodova svojim promasenim zicerima one jeseni. Samo derbi da smo dobili, i Mladost u drugom kolu, gdje je doticni ukupno 10ak zicera promasio, bilo bi dovoljno za titulu. Da ne spominjem promasen prazan gol protiv Mladosti u predzadnjem kolu. To je 6 bodova koje Vico ne bi imao gdje kupit jer je svakako na proljece Borac imao skor 10/11 ili tako nesta, kiksali samo protiv Veleza.
Hebiba i sezonu 16/17 ne vrijedi ni spominjat, u svakom onom remiju u LZP (Radnik, Krupa, Zeljo) lik je imao barem pet zicera promasenih.
Ahmetović je u LZP 16/17 promašio prazne golove u remiju protiv Krupe i tu nam je bio kraj svim realnim nadanjima za titulu.Tu sezonu nikada necu prežaliti, ta generacija Ćalina je bila nekako gotivna.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 jun 2022, 12:19

Hare nas je naguzio i skinuo gaće, a Vico onda samo pristavio kad se pružila prilika, tako to treba gledati.
Bahati, bahati Željkan!
1946

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 jun 2022, 12:21

10 jun 2022, 12:13
Za sezonu 20/21 mi se sami sa sobom moramo dogovoriti jesmo li mi sami sebi uyebali titulu ili nam je Vico klepio.
Ma sve se potrefilo. Imas cetiri ogromna faktora koji su uticali:
1. Preglupo prokockane utakmice na jesen gdje smo mljeli protivnike al nismo pobjedjivali, tipa Zeljo kuci i Mladost u gostima, Tuzla u gostima gdje smo poluvrijeme imali igraca vise itd.
2. Odlazak dva najbolja igraca i nosioca igre, te lose zamjene
3. Finansijska kriza i bojkot igraca radi neisplacenih plata
4. Vico

Jednostavno Vico je namirisao krv kad je vidio da mi na proljece nismo dobili prve 2-3 tekme. Vjerovatno je znao i za finansijsku krizu, onda je odradio sta je odradio i jbg.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 jun 2022, 12:24

Hajdeee je napisao/la:
10 jun 2022, 11:47
fera je napisao/la:
10 jun 2022, 11:42
Gdje sam ja Hareta sve na skuteru vidjao mislio sam jedno vrijeme da je diler postao.
Istina. Onaj kretenski osmijeh i profura na skuteru. Mi se samo sagledamo. Muk, tisina i neka nelagoda vidjenim. A prvotimac jbt. Vecu vjerovatnocu je imao da zagine na onom skuteru, nego da napravi ozbiljnu karijeru.
Mentalitet, ludilo.
S obzirom na mentalni sklop dobru je on karijeru i napravio :mrgreen:
You are someone else I am still right here

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 10 jun 2022, 12:25

10 jun 2022, 12:21
1. Preglupo prokockane utakmice na jesen gdje smo mljeli protivnike al nismo pobjedjivali, tipa Zeljo kuci i Mladost u gostima, Tuzla u gostima gdje smo poluvrijeme imali igraca vise itd.
4. Vico

Jednostavno Vico je namirisao krv kad je vidio da mi na proljece nismo dobili prve 2-3 tekme. Vjerovatno je znao i za finansijsku krizu, onda je odradio sta je odradio i jbg.

Evo, prva tri razloga, znači MI i isključivo MI.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 jun 2022, 12:30

Mi smo krivi za tu polusezonu a Borac iskoristio uz pomoc Vice. Krivci Nam i Sabrina koji su ostavili tim 6 mjeseci bez plate a krivim i trenera i igrace koji nisu mogli to prevazići i odbraniti 13 + u tim okolnostima. Trebali su skupiti glave uzeti titulu a onda tuzbe i sve sto treba.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 jun 2022, 12:35

Po meni je Nam tu najveci krivac al eto takakv je bio splet okolnosti velike je gubitke imao zbog korone i normalno je da eliminises ona ulaganja koja ti nisu isplativa. Ne moze se covjeku nista posebno zamjeriti.
Doveli smo i neke solidne igrace al bez plata igracima nista nije pomagalo.
S ove distance napravljena je ista greska kao i ove sezone, trebalo je ubaciti mlade oni bi imali motiva da igraju i da se bore.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 10 jun 2022, 12:36

Vico nam pomago prva 3 kola kad smo igrali protiv njegovi konkurenata za Evropu. Poslije...
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 jun 2022, 12:39

feniksptica je napisao/la:
10 jun 2022, 12:36
Vico nam pomago prva 3 kola kad smo igrali protiv njegovi konkurenata za Evropu. Poslije...
Imali smo mi solidno sudjenje u svim jacim utakmicama do nas je tu najvise, treba biti realan i ne traziti izgovore.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 jun 2022, 12:40

Ma to ti je ono kad se sve negativno sastavi odjednom. Nas je unistila i psiholoska igrica protiv Borca na Kosevu, kad smo unaprijed kmecali radi sudjenja, pa Mujic odsudio utakmicu zivota a oni nas pojeli na terenu. Jednostavno smo usli na tekmu sa mislima o porazu. U glavi nam bilo gdje ce nas Vico zaklat, a ne da odigramo tekmu 100% pa sta bude. Mi nigdje direktno nismo zakinuti te sezone (mozda u Vrapcicima za nedosudjen penal, ne sjecam se bas svih tekmi), al npr protiv Zrinje na Kosevu smo i pogurani (nategnut crveni za njih). Vico je siljio na drugim tekmama i drugi su mu skidali gace, mi jednostavno nakon prva 2-3 kola bili svjesni da cemo syebat sve, i to je to. Glava i samo glava. Dobar sportski psiholog u tim situacijama zlata vrijedi.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 10 jun 2022, 12:40

Bespotrebno opet otvaranje te teme.. bilo, proslo, ne ponovilo se...nemamo hajra od spominjanja toga opet
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jun 2022, 12:44

10 jun 2022, 12:25
4. Vico

Evo, prva tri razloga, znači MI i isključivo MI.
Matematički nas opet ne bi mogli prestići.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 10 jun 2022, 12:50

Ne mozes ispustiti +13 bodova, da ne znam sta se desava
Svi igraci iz te generacije su autimatizmom trebali dobiti raskid ugovora. Ali svi.
Takav luzerski mentalitet i stav ne zasluzuje da zivi, a ne da igra.

Kasnile im plate. Pa znas da ce ti sve biti isplaceno, kao sto i jeste. Imas ekipa i klubova kojima je "normalno" da kasne plate 3-4-5 mjeseci, pa ljudi igraju 10x fanaticnije i predanije od te nase ekipe.
- FKS -

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 jun 2022, 12:59

Hajdeee je napisao/la:
10 jun 2022, 12:50
Ne mozes ispustiti +13 bodova, da ne znam sta se desava
Svi igraci iz te generacije su autimatizmom trebali dobiti raskid ugovora. Ali svi.
Takav luzerski mentalitet i stav ne zasluzuje da zivi, a ne da igra.

Kasnile im plate. Pa znas da ce ti sve biti isplaceno, kao sto i jeste. Imas ekipa i klubova kojima je "normalno" da kasne plate 3-4-5 mjeseci, pa ljudi igraju 10x fanaticnije i predanije od te nase ekipe.
Kod nas su svi razmazeni i mentalni patuljci. Znaju da imas milijardera, avione nake, bogovske plate, kamp... I onda drqaju kitu za 3 puta vecu platu nego bi dobili u npr Zrinjskom. Dok svaki igrac koji dodje npr Zelji, izgarat ce na terenu jer oni godinama furaju tu pricu o radnickoj klasi i sirotinji. Barem 90% ih gine na terenu bez obzira na sve. Jbg, mi smo sami krivi jer smo stekli takav status pichkaste ekipe. Da ne pricam o tom da su igracima do sad prosla 2-3 bojkota i niko nije sankcionisan. Kakvu poruku saljes novim igracima, da sutra moze njih 4-5 radi nezalaganja smjenit koga hoce.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 10 jun 2022, 13:00

4. Vico

Opet smo se mogli izvuči, samo da smo od Borca na Koševu umjesto 0:2 izgubili jedan razlike, te bi se na krilima tog boljeg međusobnog dovukli do titule.
Druga šansa je bila utakmica sa Tuzlom na Tušnju, kada je Husref bio največi navijač Tuzle, sjetit ce se forumaši njegovog tadašnjeg ponašanja, pogotovo kod crvenog kartona za Oremuša.Tada smo remijem sahranili i zadnju šansu za titulom, upravo zbog slabijeg međusobnog.Mi smo jednostavno trebali Tuzli desetak dana ranije pustiti da prođu u finale kupa, a da nam zauzvrat daju bodove u toj utakmici.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 10 jun 2022, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.

Ghost67
Kontakt:

Post Postao/la Ghost67 » 10 jun 2022, 13:04

Kako sam čuo, izgleda Feđa hoće Dejana Georgijevića da dovede.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 10 jun 2022, 13:05

Ghost67 je napisao/la:
10 jun 2022, 13:04
Ma ti si napiso meni se cini 20 imena, nijedno nije bilo ni blizu.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 10 jun 2022, 13:12

Ghost67 je napisao/la:
10 jun 2022, 13:04
kako sam ja cuo ti samo valjas gluposti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.