I skinuti mrežu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Benjamin Tatar: "Osim toga, u duši sam Ciganin i volim putovati uokolo."f0rest1946 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 00:22Nije do tog nego gdje je otisao Cigan, kod četa i oni koji namještaju utakmice itd.
Ne bi se bunio ni sa par raskida, recimo Ahmetović i Velkoski za početak
Seljo ima 7 igrača pod ugovorom ako se ne varam
Ovaj jedan njihov mi rece da im 90 posto investitor taj nekakav dolazi, a i ne vjerujem da bi ovog Brazilca doveli za kikiriki, al' hebes ih, u globalu govorim, trebala bi biti jaka sezonaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 00:37Seljo ima 7 igrača pod ugovorom ako se ne varam
nema Zelji od ove sezone nista i Tuzla City bi mogla trohnutiDadox je napisao/la: ↑10 jun 2022, 01:14Ovaj jedan njihov mi rece da im 90 posto investitor taj nekakav dolazi, a i ne vjerujem da bi ovog Brazilca doveli za kikiriki, al' hebes ih, u globalu govorim, trebala bi biti jaka sezonaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 00:37Seljo ima 7 igrača pod ugovorom ako se ne varam
Moj Samozdravlje kao sto ti i pisem neki dan ne bih ga vracao za rad drugih stvari a to je da gotovo uvijek fulamo sa tim povratnicima, meni je iskreno drago nek nije dosao kod nas jer bi nas sad i on derao platom, a pitanje je da li bi i sjena onog igraca bio. I kao sto kazes klub ispred svega i treba da bude, ne znam cemu ovoliko komentara na racun Tatara, niti je izdanak nase skole niti kakva legenda, lik odradio dobar posao kod nas placen daleko manje nego mnogi koji ni ruznu rijec o klubu rekli nisu, a nista mu pridonijeli nisu.Samozdravlje je napisao/la: ↑09 jun 2022, 23:32Samo Benjamin Benjo Tatar, nikad Derac Dresa. Naruzise me neki sto sam pisao D.D. Kad je mogao to uciniti, mogao se i vratiti. Slicna prica OVHA .spezial je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:42Takodjer, zao mi je sto sam prizeljkivao da se vrati. Od danas prizeljkujem mu samo sto tezu povredu. Yebo mu vico i lalat mater firaunskuSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:39Izvinjavam se jer sam pisao da bi volio da se vrati Tatar. Vidi se da su mu jedino pare svete.
Moji dragi Pitari do kad cete biti naivni i pojedince stavljati ispred Kluba za kojeg zdravlje(prvenstveno) i pare trosite.
Klub,Klub,Klub, pa onda pojedine persone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.