FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nikad jaca sezona nece bit nego sljedeca
Eno vec blokirao komentare na IG. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dupovcu halaliti crveni karton, da unisti firauna ali kvalitetno. Ala Pelaka na Grbavici.
- FKS -
Zrinjski,mi ,borac,Velež. Biće pravo ludilo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Red je da ga Sarajevo prestane pratiti
FC United Of Manchester !
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Izvinjavam se jer sam pisao da bi volio da se vrati Tatar. Vidi se da su mu jedino pare svete.
Može li mi neko reci šta se dešava oko stadiona, i šta se najavljuje sljedeće sedmice?
Samo ozb odgovori ako nije frka.
Samo ozb odgovori ako nije frka.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Samo se presaltajte na profil kod buraza mu, posaljite sliku cvaraka i slanine
Takodjer, zao mi je sto sam prizeljkivao da se vrati. Od danas prizeljkujem mu samo sto tezu povredu. Yebo mu vico i lalat mater firaunskuSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:39Izvinjavam se jer sam pisao da bi volio da se vrati Tatar. Vidi se da su mu jedino pare svete.
Pa sine dragi sta ce mu biti sveto? Eto dosao kod nas jer voli Sarajevo. U te price ni djeca rodjena 2010. vise ne vjeruju. Pravimo mitsko bice od igraca koji je odigrao 20 dobrih utakmica u svetom dresu.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:39Izvinjavam se jer sam pisao da bi volio da se vrati Tatar. Vidi se da su mu jedino pare svete.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Mi smo na virslama dovodili bolje.
Ja cirkusa braco moja mila.
Taman kontas evo ga, najavljuje ulaganja.
Dobijas neke osrednje igrace nivoa bh lige.
Ja cirkusa braco moja mila.
Taman kontas evo ga, najavljuje ulaganja.
Dobijas neke osrednje igrace nivoa bh lige.
Namiriso covjek zeljezo
-
- Kontakt:
E jest i otišao gdje treba 

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ma lik je iz Sarajeva i dobro zna sta se radi tamo - ide tamo na veličanje ratnih zločinaca, ne mogu to nikako da shvatim. Protiv Borca mu ne bi dao da igra na Koševu.bozovic10 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:44Pa sine dragi sta ce mu biti sveto? Eto dosao kod nas jer voli Sarajevo. U te price ni djeca rodjena 2010. vise ne vjeruju. Pravimo mitsko bice od igraca koji je odigrao 20 dobrih utakmica u svetom dresu.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:39Izvinjavam se jer sam pisao da bi volio da se vrati Tatar. Vidi se da su mu jedino pare svete.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma sumnjam i da će igrati. Izmisliće se neka povreda.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:46Ma lik je iz Sarajeva i dobro zna sta se radi tamo - ide tamo na veličanje ratnih zločinaca, ne mogu to nikako da shvatim. Protiv Borca mu ne bi dao da igra na Koševu.bozovic10 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:44Pa sine dragi sta ce mu biti sveto? Eto dosao kod nas jer voli Sarajevo. U te price ni djeca rodjena 2010. vise ne vjeruju. Pravimo mitsko bice od igraca koji je odigrao 20 dobrih utakmica u svetom dresu.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:39Izvinjavam se jer sam pisao da bi volio da se vrati Tatar. Vidi se da su mu jedino pare svete.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Osjetit će on gostoprimstvo istoka čim izađe na zagrijavanje, Bog zna šta su mu obećali u borcu ali vidjet ćemo kakav će biti na terenu. Neće on proći naša pojačanja 100% 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Klasican potez jednog roma sta ste iznenadjeni
Pogotovo lalatovic nije ni svjestan gdje dolazi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, MSOZ101, N3R3D, napoleon72, PapakIzSa, riki46, rimljanin90, Samozdravlje i 125 gostiju.