Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Ova druga izjava Ibricica jos gora od one prve. Samo je potvrdio ono primitivno razmisljanje, ako moze Dzeko sto nemogu ja. Go'vnaru ucjenjivacki mrs iz Repke.
izjavu koju je prvu dao Ibricic nije trebao na onaj nacin izjaviti (ali to je u datom trenutku tako,, svi smo mi nekad brzi na jeziku),,ali Susic nema pravo da preko novina daje izjavu "ako nedode bit ce kaznjen" to se rijesava preko tel ili u 4 oka a ne preko novina ,,pa samo stvaras kontrareakciju i kaos!!!! Safet Susic ima neke svoje cudne kriterije koje ni on sam ne razumije?? A sada jedno pitanje sta je to Ibricic uradio da nemoze da ga postedi jedne utakmice?????
Ibric se je uvijek odazvao pozivu i uvijek igrao srcem koliko zna i moze ,,nekad dobro nekad lose,,,,npr. Rahimic nije odigrao tekme jake odavno i kod njega je pauza,,u opste nije predao za vizu ali to je manje bitno a u stvari on nam je mozda najbitniji igrac,,,Dzeko kako neki ovdje zele, moze da radi kako hoce jer ima dovoljno kredita,,,BEGOVIC vec drugi put pravi istu stvar ali on igra u engleskoj!! najgori je Ibricic jer nije spreman ,,

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Niko nije spomenuo da je ibro najgori ima ih jos gori .I svi su listom na recimo bas tog iz Premier lige.vrebac86 je napisao/la:izjavu koju je prvu dao Ibricic nije trebao na onaj nacin izjaviti (ali to je u datom trenutku tako,, svi smo mi nekad brzi na jeziku),,ali Susic nema pravo da preko novina daje izjavu "ako nedode bit ce kaznjen" to se rijesava preko tel ili u 4 oka a ne preko novina ,,pa samo stvaras kontrareakciju i kaos!!!! Safet Susic ima neke svoje cudne kriterije koje ni on sam ne razumije?? A sada jedno pitanje sta je to Ibricic uradio da nemoze da ga postedi jedne utakmice?????![]()
Ibric se je uvijek odazvao pozivu i uvijek igrao srcem koliko zna i moze ,,nekad dobro nekad lose,,,,npr. Rahimic nije odigrao tekme jake odavno i kod njega je pauza,,u opste nije predao za vizu ali to je manje bitno a u stvari on nam je mozda najbitniji igrac,,,Dzeko kako neki ovdje zele, moze da radi kako hoce jer ima dovoljno kredita,,,BEGOVIC vec drugi put pravi istu stvar ali on igra u engleskoj!! najgori je Ibricic jer nije spreman ,,
![]()
Nego Ibro nije spreman a jeste Pjanic,Miske itd.Da ne govorim o zajebanciji u Splitu.Hajduku mozes izaci u susret repci ne.

Da je vala brat rodjeni,ako mu postupci nisu u redu.Onda nisu.Ovako covjek sam sebe laze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Naravno da je Susic cudan tip, zar nije za Bega rekao kad nije dosao u Slovacku ''sad znam ko ce branit protiv Rumuna'' ? Sta onda ocekuje da mu ovaj dodje, i grije klupu protiv Meksika a u medjuvremenu izgubi mjesto u Stoke City ?
Susic bi trebao malo pametnije da se ponasa, a posebno skrati svoj jezik u izjavama za medije !
Susic bi trebao malo pametnije da se ponasa, a posebno skrati svoj jezik u izjavama za medije !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
pozivam admine da ukinu ovu temu kako bi ovim primitivcima uskratili priliku da iznose svoja bolsna razmišljanja. Ja ne branim Senijada ali ako se zna da je u novom klubu 2-3 sedmice da je imao pauzu preglupo je misliti da bi bio do koristi repki, pogotovo sada kada treba da izbori mjesto u timu.
Za ovu situaciju najviše je kriv savez, jer su se vize mogle aplicirati odmah kada je utakmica zakazana, pa lahko je onda odluciti ko ide a ko ne. Ostavite se ćorava posla, uzite šal sutra kasno naveče i navijajte jer smo mi tu zbog toga, a ne da krojimo sastave, spiskove, nekome zabranjujemlo da igra i sudimo o njegovom pristupu kada je repka u pitanju. Svi su se oni dokazali izuzev Begovica kojem želim sreću u karijeru.
Za ovu situaciju najviše je kriv savez, jer su se vize mogle aplicirati odmah kada je utakmica zakazana, pa lahko je onda odluciti ko ide a ko ne. Ostavite se ćorava posla, uzite šal sutra kasno naveče i navijajte jer smo mi tu zbog toga, a ne da krojimo sastave, spiskove, nekome zabranjujemlo da igra i sudimo o njegovom pristupu kada je repka u pitanju. Svi su se oni dokazali izuzev Begovica kojem želim sreću u karijeru.
4-IN-A-ROW
Ali kao sto sam kazes zajebanciji u splitu gdje ce otici da se oprosti mozda zaigra 5 min od zajebancije ,,da te utakmice nema bili sta bilo drugacije,,nebi jer ocigledno Susic ima pik na Ibru,,,harishp je napisao/la:Niko nije spomenuo da je ibro najgori ima ih jos gori .I svi su listom na recimo bas tog iz Premier lige.vrebac86 je napisao/la:izjavu koju je prvu dao Ibricic nije trebao na onaj nacin izjaviti (ali to je u datom trenutku tako,, svi smo mi nekad brzi na jeziku),,ali Susic nema pravo da preko novina daje izjavu "ako nedode bit ce kaznjen" to se rijesava preko tel ili u 4 oka a ne preko novina ,,pa samo stvaras kontrareakciju i kaos!!!! Safet Susic ima neke svoje cudne kriterije koje ni on sam ne razumije?? A sada jedno pitanje sta je to Ibricic uradio da nemoze da ga postedi jedne utakmice?????![]()
![]()
Nego Ibro nije spreman a jeste Pjanic,Miske itd.Da ne govorim o zajebanciji u Splitu.Hajduku mozes izaci u susret repci ne.![]()
Da je vala brat rodjeni,ako mu postupci nisu u redu.Onda nisu.Ovako covjek sam sebe laze.
mah ja ne voli ga susic i on se kao oubrazio glumac... sta bi tek bilo da je ko stilic dolazio i 2 godine gledo sa tribina onda bi vjerovatno upuco susica
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Cuj odigrat ce samo pet minuta.To je isto kao i onaj na sudu zbog ubistva.Sudija ubo' sam ga nozem samo jednom.
Nakon ovog svega,svaki ce buduci selektor drugacije gledati na Trupka.

Nakon ovog svega,svaki ce buduci selektor drugacije gledati na Trupka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Senijad će definitivno biti jedan od oslonaca igre Lokomotive.Siguran sam da će u jakoj ruskoj ligi biti jedan od glavnih igrača ,bar kada je njegova pozicija u pitanju. Lokomotiva bi mogla bit najprijatnije iznenadjenje.....
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
kad nas je mogo izdat misimovic u barazu i proc nekaznjeno onda moze i ibricic u prijateljskoj .......misimovica je bog kaznio pa sad igra kolo umjesto fudbala pa vidjecemo mozda mu se pridruze dzeko,ibricic.begovic,nadarevic,rahimic i ostala klapa
Kakav Bog i bakrac,ovo je fudbal /nogomet.
A ako vec tako gledas onda ce se ova tvoja zelja da Dzeko,Rahimic,Nadarevic,Ibricic,begovic "propadnu" odraziti na tebi,pa sretno ti
A ako vec tako gledas onda ce se ova tvoja zelja da Dzeko,Rahimic,Nadarevic,Ibricic,begovic "propadnu" odraziti na tebi,pa sretno ti

RIP SALE VILENJAK
hrk je napisao/la:kad nas je mogo izdat misimovic u barazu i proc nekaznjeno onda moze i ibricic u prijateljskoj .......misimovica je bog kaznio pa sad igra kolo umjesto fudbala pa vidjecemo mozda mu se pridruze dzeko,ibricic.begovic,nadarevic,rahimic i ostala klapa
Sta bolan mlatis bezze...cuj izdao nas Misimovic

To ti Mikado zamazao oci, pa jos ne vidis ili neces da vidis...Boze sacuvaj!!
Miske je gospodin covjek, za SVE ove sto si nabrojao.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pa dobro sto nije igro onda u barazu a odma nakon dva dana igro 90 minuta za klub
Ma dzaba se trudis,,, nevrijedi,,,vidi se tko je gdje i sta radi,,,Misketu nije ni jedan trener neodgovara osim Magahta,,stvarno cudno i uvijek treneri krivi!!!!! ali tema je Senijad Ibricic a ne Miske tako da me to ne zanima,,,ORILO GORILO IBRO MI TE VOLIMO ,,,hrk je napisao/la:pa dobro sto nije igro onda u barazu a odma nakon dva dana igro 90 minuta za klub
- Principatus
- Kontakt:
Miske nema problema sa Susicem, bas naprotiv. Ibisevic isto nema problema sa Susicem, kaze da je veoma profesionalan (sto ponekim mozda ne odgovora). Jeste da Miske ima problema sa Hagijem, ali i navijaci su na Misketovoj strani. Isto tako Miske nije imao problem sa Veh-om.
A to sto Misketu nije pasalo, da se pred baraz pola sata do svoje sobe kroz navijace probija, da mu selektor snima film u Beogradu za vrijeme priprema, dok nas agencija placena od Portugalaca dodatno scoutira i njihov selektor se priprema, sto mu se kao igracu selekcije sa najvise nastupa nije svidjelo sto neko svoju krivicu na njega prebacuje i siri lazi i manipulise naivni narod sa plitkim nacionalno baziranim glupostima...itd. E to je vec prica za sebe, koja je prozvakana cesce.
A to sto Misketu nije pasalo, da se pred baraz pola sata do svoje sobe kroz navijace probija, da mu selektor snima film u Beogradu za vrijeme priprema, dok nas agencija placena od Portugalaca dodatno scoutira i njihov selektor se priprema, sto mu se kao igracu selekcije sa najvise nastupa nije svidjelo sto neko svoju krivicu na njega prebacuje i siri lazi i manipulise naivni narod sa plitkim nacionalno baziranim glupostima...itd. E to je vec prica za sebe, koja je prozvakana cesce.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
E moj Ibro da znas sta si uradio odmah bi avionom krenuo ka Atlanti.
Izdao si svoje navijace koji su te uvijek branili i zabijo im noz u ledja.
@ harishp je imao nekolicinu verbalnih sukoba i pravdao tvoje postupke, velicao tvoje golove protiv strasnog Intera iz Zaprescica, pravdao u reprezentaciji poziciju koju igras itd itd, a ti mu tako vracas.
Sada ozbiljno. Mislio sam da se zeli nametnuti u svom novom klubu i smatrao sam da treba da ostane jer je ipak novi "kolacic" i pod velikim pritiskom, i da je ono za Hajduk bila patka novinara da privuku sto vise publike na Poljud, ali ako mu je preci bivsi klub od reprezentacije istom trebaju zauvijek biti zatvorena vrata reprezentacije.
Ali kakav smo mi narod ukoliko postigne gol protiv Zenita odmah ce ga seliti u Barcelonu.
PS: Prije par mjeseci su neki ovdje govorili da bi istom trebalo ustupiti mjesto Misimovica ili Pjanica, a zaboravljali su takodjer sta je jedan Misimovic ucinio za ovu reprezentaciju.

@ harishp je imao nekolicinu verbalnih sukoba i pravdao tvoje postupke, velicao tvoje golove protiv strasnog Intera iz Zaprescica, pravdao u reprezentaciji poziciju koju igras itd itd, a ti mu tako vracas.

Sada ozbiljno. Mislio sam da se zeli nametnuti u svom novom klubu i smatrao sam da treba da ostane jer je ipak novi "kolacic" i pod velikim pritiskom, i da je ono za Hajduk bila patka novinara da privuku sto vise publike na Poljud, ali ako mu je preci bivsi klub od reprezentacije istom trebaju zauvijek biti zatvorena vrata reprezentacije.
Ali kakav smo mi narod ukoliko postigne gol protiv Zenita odmah ce ga seliti u Barcelonu.

PS: Prije par mjeseci su neki ovdje govorili da bi istom trebalo ustupiti mjesto Misimovica ili Pjanica, a zaboravljali su takodjer sta je jedan Misimovic ucinio za ovu reprezentaciju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Da je jedan noz,nego cijeli komplet kuhinjski.Fudbalski je opet bolji od pola tvog polovnog Chizburgera.Za ljudske stvari mu slijedi komplet kuhinjski za vratitiamerosm je napisao/la:E moj Ibro da znas sta si uradio odmah bi avionom krenuo ka Atlanti.![]()
Izdao si svoje navijace koji su te uvijek branili i zabijo im noz u ledja.
![]()
![]()
@ harishp je imao nekolicinu verbalnih sukoba i pravdao tvoje postupke, velicao tvoje golove protiv strasnog Intera iz Zaprescica, pravdao u reprezentaciji poziciju koju igras itd itd, a ti mu tako vracas.![]()
![]()
Ali kakav smo mi narod ukoliko postigne gol protiv Zenita odmah ce ga seliti u Barcelonu.![]()
![]()

Uostalom za koga ti koji klinac navijas osim HSV ili chizbugera.Pa zar nismo svi kobajagi navijaci BIH repke kao i tih igraca.
ili ti to geografsko folk dojcerski. Ako jeste drzi se Kacara,dinosaura VNR,Veh-omira itd

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
O dze si Hare magare...Kakva je to filozofija u rane jutarnje sate??
Na latinskom@analni na nasem shupak.
Evo kusamo jutarnji grah.Ovo je onaj laksi za probavu.
Evo kusamo jutarnji grah.Ovo je onaj laksi za probavu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hare magareeeeeeeeeeeeeeeeeee hahahahahaahahahahahahahah
joj al se i ti pravis pametan gdje ne treba.....da si bogdom tako u skoli bio raspricljiv....al ebiga kad covjek profula jdnu fazu nastoji nadoknaditi u sljedecoj ali ne mere...hahahaha...Hare magare hahahahaah
joj al se i ti pravis pametan gdje ne treba.....da si bogdom tako u skoli bio raspricljiv....al ebiga kad covjek profula jdnu fazu nastoji nadoknaditi u sljedecoj ali ne mere...hahahaha...Hare magare hahahahaah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.