FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hadzija daj sad bar jednog Bosnjaka... Fedja valjda kako nije smio Hrvate dovoditi u Velez, sad hoce sve da nadoknadi
'ocel se nama Djokan pikat narednu sezonu kao U21 igrač, ako ostane... Vidim raja ga stavlja u neke team sheetove, pa mi zapalo to za oci
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Dobro je neko gore napisao, Ikić, Ćirjak i potpuno spremni Avramovski ce uticati da Suljić i Čataković budu bolji i dosta produktivniji.
Hoce 2001 je godiste to je granica za ovu sezonu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šahinović
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Evo slobodan i Ayaz iz Borca. Jedini koji je odskakao sa Lukicem prosle sezone kod njih.
- ElCartel11
- Kontakt:
Dosao Frane da rusi protivnicke odbrane
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nije Salah, nije Mane, to je naš Ikić Frane

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Bit ce spreman i novi dres za novu sezonu cim su ove spustili sa 99 na 59.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma može. 

Isto i ja mislim, ali činimi se da mi dobivamo svake druge sezone novi dres bar je tako bivša administraciji odgovarala na pitanje novinara o novom proizvođaču dresova. Mislim da je Sabrina nešto govorila kao trebamo se dogovoriti da makar sve druge sezone budu novi dresovi, jedino ako šta nije drugo u ugovoru.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Od ovih svih igraca sto su dosli vise bi me obradovalo da ublehe igrace sjedece odbojke otjeraju
Krste
Ahmet
Hebib
Oremus
Duhovac
Kad se doda da su vec otjerali tri prevare bagaric bodul cmiljenic, to je bolje nego 3 benka da dovedu
Krste
Ahmet
Hebib
Oremus
Duhovac
Kad se doda da su vec otjerali tri prevare bagaric bodul cmiljenic, to je bolje nego 3 benka da dovedu
Sta je s Kapicem?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
+ Šećerović kojeg treba napomenuti da ponese maštoviti fudbal sa sobom, Kobiljar, Palić i Kanurić. Oni jednostavno ne smiju biti igrači FK Sarajevo.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Svake sezone novi dres ide. Ove godine isto idu novi dresovi, bordo, bijela i zelena varijanta. Treća garnitura ima poseban dizajn posvećen 35 godina Hz, mogao bi planuti.Foux87 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 18:18Isto i ja mislim, ali činimi se da mi dobivamo svake druge sezone novi dres bar je tako bivša administraciji odgovarala na pitanje novinara o novom proizvođaču dresova. Mislim da je Sabrina nešto govorila kao trebamo se dogovoriti da makar sve druge sezone budu novi dresovi, jedino ako šta nije drugo u ugovoru.