Ne valja! Nije se nasmijao na onoj prvoj sliKi.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
OsmaDolazi je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:03Ja mislim da je red za raskidanje. Dosta smo potpisali. Ali i za raskid je potreban potpis.![]()
jesi ih Tobe istraumirao ne samo da se ne smiju smijati na treningu nego i na predstavljanju jer ko se smije taj se i zayebajeMaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jun 2022, 14:31Allahselamet![]()
Izmedju ove dvije slike je upoznao Krleta
Računam da ce se vratiti sutra, u subotu raskidi i kraj priče.Taman da Feđa od prve prozivke i treninga ima čistu sliku, bez nagomilanog i nepotrebnog škarta.nokee je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:07OsmaDolazi je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:03Ja mislim da je red za raskidanje. Dosta smo potpisali. Ali i za raskid je potreban potpis.![]()
Na godinjem penzioneri, dok se vrate bice i to
Salcin mozes samo cu.nu pokazati ako gace skine, sto se tiče igre taraba, sto se tiče zalaganja i ozbiljnosti jos veca tarabaFCUM je napisao/la: ↑09 jun 2022, 14:423 pojacanja + Salcin i Sevelj koji po meni mogu mnogo toga pokazati ako nista da udju sa klupe. Do sad se pokazalo 100x da ime ne mora nista znaciti . Dati vremena Dudicu i misli mda se ovdje mnogo toga moze uraditi
Najbolji vam je primjer Zrinjskog iz ove sezone. Imena koja su doveli nismo nikad culi a ljudi su odigrali najbolju sezonu ikad.
Sta fali mirku, mirko ostaje aBdGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:20Daj Đorđeta, jednog kvalitetnog desnog beka ( osim ako Ševelj ne ostane ) i špica.
Trenutno bi se najviše obradovao da objave raskid ugovora s Krsteom i Mirkom.
Ja sam tebi preksinoc rekao kad su zakukao da nikog ne nisu dogovorili, da ide kamion odlazaka i dolazaka.Krenulo je i jedno i drugi,bit ce jos 5+ raskida vecina je dogovorena. Ljudi fino rekli nova ekipa se pravi vi tvrdoglavi po svom prvi dan prelaznog roka niko nije došao zakukaliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:20Daj Đorđeta, jednog kvalitetnog desnog beka ( osim ako Ševelj ne ostane ) i špica.
Ma nema ništa od Pantelića ako na njega misliš pod ovim Đorđe. Došao je Ikić, nema smisla gomilati, a treba bar neke minute dobiti i Irfan Ramić.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:20Daj Đorđeta, jednog kvalitetnog desnog beka ( osim ako Ševelj ne ostane ) i špica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.