TheChief je napisao/la: ↑09 jun 2022, 00:40
Arnelv52 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 23:58
CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑08 jun 2022, 15:25
Albanija ima slabije igrace od nas ali opet ljudi znaju organizovat napad i kreirati sanse za razliku od nas. Sve je do selektora.
Mi s Petinjom napravimo jednu sansu po utakmici, nekad i ni jednu..
Pogledaj malo gdje ti albanski igrači igraju. Mi smo potpuno subjektivni kad gledamo kvalitet igrača. Kod nas naš igrač u Konyasporu vrijedi više nego nečiji drugi igrač u istom klubu.
Naši igrači su trećerazredni igrači sa dva izuzetka čiji je vrhunac prošao. Pogledaj imena klubova i sve će ti biti jasno.
Nama je iz nekog razloga Salihović koji je igrao u Hofenheimu vrhunski igrač a svaka prosječna reprezentacija ima jednog takvog igrača u jednom takvom klubu.
- Strakosha bolji od svakog naseg golmana
- Kumbulla i Djimsiti bolji od svih nasih stopera
- Hysaj od desnih bocnih
- Uzuni od svih krila
- vezni za klasu bolji od nasih
- imaju Broju u napadu
U kombinovanom sastavu nas i njih od nasih bi tu bili Seo i mozda Dzeko.
Treba istini pogledati u oci.
I sutra kada bi igrali protiv njih i kada bi kiksali Petev bi bio krivac.
Uz svo duzno postovanje,postujuci osnovne principe fudbala,te pokusavajuci biti krajnje objektivan kako prema tvojoj tvrdnji tako i prema mojoj koja glasi :
Broja sa Dzekom ne moze u istu recenicu stati a kamoli da se pominje kao bolji igrac,druga je Krunic i Pjanic su za taj vezni red licno Xavi i Iniesta.
Sto je taj golman lazia bolji od Begovica kojeg nas selektor i ne poziva ili Kovacevica koji je najbolji golman Poljske lige ili taj neki Uzuni iz Granade bolji od kolasinca.Pa mi da imamo igraca u Granadi ne bi ni dobio poziv.Visca je najbolji igrac Turske(nije liga petice ali treba i tu biti najbolji)
sto pricate nebuloze i omalovazavate nase igrace koji milione zgrcu ,osvajaju trofeje,igraju na najvisem levelu,Svi igraci koje sam nabrojao igrali su i svjetsko prvenstvo i opet bi igrali samo da dodje strucnjak na klupu,niko od njih nije zaboravio igrati,cak sta vise svi igraju jos uvijek na visokom levelu.
Pricate kako petev pogadja sa izmjenama,dvolicni te ,jer ako pogodi sa izmjenama znaci ulazi kvalitetan igrac, igrac koji moze okrenuti sto pokazuje da imamo odlicnu klupu.
Makedonija se plasira a mi ne mozemo,nije do igraca do trenera je i do momentuma saveza ,ljudi,drzave.Igrac dodje i pored 60 odigranih utakmica u klubu i sto bi mogao odmor ici na maldive on dodje igrat na bilino polje pred 2 hiljade ljudi