FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 08 feb 2011, 19:37

torrenteS je napisao/la:ok, djelomicno je tacno, al´ samo djelomicno.
Jakako nego tacno. :D
torrenteS je napisao/la:odgovorno tvrdim da na forumu imamo dva clana(potrazi ih na podforumu ´reprezentacija´ ;) ) koji bi bez p´o muke odgovorili na zadato pitanje.
Iako ne znam na koga mislis, znam da bi rekli otprilike istu stvar kao i ja.
U tome je poenta, ti ces vjerovatno dodati jos par sitnica na ovu teoriju kad budes objasnjavao.
torrenteS je napisao/la:ova delija udara na moju cast :shock: omere, oduzmi mu 10 poena :lol:
K'o sto sam i mislio. Urota! :lol:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 feb 2011, 19:53

Robben i Ribery bi trebali zaigrati od prve minute protv Hoffenheima Gomez i dalje upitan..

Predsjednik Bayerna Uli Hoeness naglasio za dnevni list "Süddeutsche Zeitung " :

"Ekipi mora biti jedna stvar sasvim jasna : U Bayernu je od 1.Januara pocela istina ove sezone.Bicu zaista ne miran i slijedit ce teske poslijedice ukoliko osjetim da nam je mjesto za Ligu Prvaka u opasnosti.Tako je bilo i kod Klinsmanna".
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 feb 2011, 20:18

Još niste odgonetnuli? :lol:

Pa nije valjda da vam gostujući forumaš mora dati odgovor na jednostavno, ali jako interesantno pitanje?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 08 feb 2011, 20:34

udruzi se sa klaretom :lol: i hantragom i rijesite to vec jednom.
izgleda da sam okruzen bezmudovcima koji imaju sve osim damu sto ih sprjecava da ucestvuju u ovom vrlo zanimljivom mini-kvizu :lol:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 feb 2011, 23:09

torrenteS je napisao/la:oooooo strucnjaciiiiiiii... :lol:
imal edan medju vama da mi objasni zasto bayern prima golove od nizerazrednih ekipa i zasto ni prednost od dva gola ne garantuje pobjedu :?
jednostavno, zasto je bayo primio 26 golova u 21 tekmi :? :?
et ak bi i kolega monolog pokuso :?

ps
bayern tuce talijanske smacare :!: ne samo da ce ih izbacit, nego ce se sve rijesit u milanu :twisted:
Van Gall-ova konstantna rotiranja igraca u odbrani donosi ono sto se deslio u Subotu protiv Koln-a..protiv Wolsburga igraju Badstruber Breno Pranjic Lahm..Koln-- Lahm, Tymoshchuk, Badstuber, Luiz Gustavo..Schalke-- Lahm, Tymoshchuk, Breno, Contento...HSV-- Lahm, Tymoshchuk, Badstuber, Pranjic - Ottl....njegovo trazenje idealne postave traje gotov citavu sezonu..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 feb 2011, 23:53

iskreno, nisam citao pazljivo odgovore koji su navedeni, ali niko od vas nije daleko od istine.
svi smo ili bar vecina, slozni u tome da je tanka nit izmedju ludaka i genija. mnogi sad kukaju kako nisu gledali jadniji bayern "seit ewigkeit", da se neki negativni rekordi ruse, da se vise ne zna ko pije a ko placa...

svaka vizija ima svoj rizik, pa tako i galova. ja se takodjer ne mogu sloziti sa mnogim njegovim odlukama, ali u ovom trenutku ne vrijedi mjenjati trenera. pustiti ga do kraja sezone da vidimo sta ce ispasti, mada je jasno k´o dan da cim kvale za ligu prvaka dodje u opasnost, on ce letiti.

nema nekih nagovjestaja o njegovom evt. nasljedniku, sto je u jednu ruku dobro, jer bi to unosilo dodatni nemir u ionako nesigurnu ekipu. meni je dovoljno da pomislim da je rangnick slobodan i vec mi se prevrce zeludac. profesor nije bas neznalica, ali daleko mu kuca od bayernove.

gustavo je kostao bayerna nekih 17 miliona, previse reklo bi se. ovo sto je do sada pokazao je ispod svih ocekivanja. ne treba ga previse kritikovati iz razloga sto ne igra na zeljenoj poziciji (otkud to :mrgreen: ) i sto mu ipak treba dati vremena da se navikne na jedan veliki klub.

badstuber mi je drag momak, njega sam "opazio" jos na pripremnim utakmicama pred pocetak prosle sezone i rekao sam da je mali spek i da ima potencijala. od tog potencijala se vise nije nista razvilo, tako da u odbrani imamo nedokazani talenat, ciji par mu pravi igrac koji nije nikad igrao na toj poziciji.

lui bi trebao znati (kad vec toliko vjeruje trubi) da jedan golobradi stoper u jednom velikom klubu treba imati pouzdanog i iskusnog partnera. a to nisu ni demichelis, ni bujtonja, pa ni timoscuk.
ono protiv kologne je bilo zalosno gledati kako je mali ispadao. pretrpio je ogromne kritike i to mu sigurno nece ulijevati dodatno samopouzdanje.

seceru, moj dragi ahbabu, trebas mi reci zasto si bio protiv vidala?
problem o kojem ti govoris moze biti samo mentalne prirode ili sto bi svabe rekle kopfsache. kako drugacije objasniti ovolike padove, prespavana poluvremena, moto...lako-cemo ili sta nam mogu oni....
na stranu to sto je svaka ekipa u bundesligi nabrijana do bola protiv rekordmeistera, rezultat tome da smo vise golova primili od ekipa koji stanuju u donjem dijelu tabele. ove malo bolje ekipe, koji hoce i vole kikati balun, kao po pravilu ispuse bez ispaljenog metka.

mana lvg je sto je on los motivator (nije bas ni kao takticar bajan), da jednostavno ulijeva strah ili strahopostovanje prema vecini igraca, sto nekima ne daje impuls, nego ih samo jos vise ogranicava.

unatoc svemu, ja mislim i vjerujem da ovo moze sve izaci na dobro (valjda nije sjedio uzalud 20 minuta sam na klupi poslije meca protiv kölna) vracaju se ROBBERY, tu je i kroos, postaviti igrace na prave pozicije, smanjiti eksperimentisanje i BOOOOM. :D
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 feb 2011, 00:31

dosta spekulacija, prica i opsiran osvrt druga gere.....medjutim po pitanju van gaala sam vec duze vrijeme skeptican (mislim u ovoj sezoni, prosle sam u njega vjerovao i u tezim fazama).....cesto sam se nadao nekoj prelomnoj utakmici nakon koje cemo krenut sa nizom od par pobjeda a mi se i dalje mucimo da nanizemo 3 uzastopne pobjede....ovo ispustanje rezultata je toliko grozno, tesko za gledat, et skoro sam razmisljao pa skoknut i pogledat narednu utakmicu protiv hoffenheima uzivo a za sad mi ubilo zelju, jest da tu ima i drugih obaveza al bit ce prilike da se ode pogledat bayern valjda i u boljem nekom periodu :D
moja prognoza je da van gaal nece ni u narednom susretu promijenit nista sto se tice postavke ekipe....tako da onako realno ne iskljucujem poklizavanje protiv hoffenheima i onda bi to bio luijev kraj....nevjerovatno je koliko nekad velikog trenera kosta tvrdoglavost, jer prosle sezone je sve dobro bilo i ove sezone je van gaal htio nesto dokazat, tjera inat i ev na kraju ce ga to istjerat iz bayerna....interesantna bi sad anketa bila sa pitanjem dal ce van gaal docekat kraj sezone na klupi......inace onako usput danas je uvrijedio i jednog navijaca koji je prisustvovao treningu i pitao van gaala sto breno ne igra u odbrani umjesto tyme, a van gaal je odgovorio navijacu: "Ti si papagaj".Posto je vec prije nazvao schola i kahna papagajima, njemacki mediji su prokomentarisali da je danas ovaj navijac dobio zapravo kompliment :D
a svi oni koji su se meni cudili sto govorim o kraju van gaala i kada sam govorio da treba mozda otic vec prije neku sedmicu sad isto zele da holandjanin ode....jedan od njih je i drug omer koji je tada bio veliki zagovornik van gaala :D :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 09 feb 2011, 09:42

geronimo je napisao/la:seceru, moj dragi ahbabu, trebas mi reci zasto si bio protiv vidala?
prgavac, krkan, sirovina, dok je drug seco vazda bio za fer-plej ;)
geronimo je napisao/la:problem o kojem ti govoris moze biti samo mentalne prirode ili sto bi svabe rekle kopfsache.

da, ali to je samo jedan dio. ok, uzeti ono sto su rekli klare i monolog, dodati tvoje + ono sto cu ja reci i onda dodaj jos ovo
Saurman je napisao/la:Van Gall-ova konstantna rotiranja igraca u odbrani
= rjesenje 8-)

dakle, da vas plaho ne mucim jer vidim da ste iscrpili sve svoje mogucnosti i vlastite kap´citete :lol:

znaci, najkomplikovaniji zadaci imaju najjednostavnija rjesenja, tako i ovaj nas.

glavni problem je taktika koju fura gaal bez obzira gdje dosao i koji tim trenirao :!:
valjda se to uci u holandiji jer mozete pogledati barcelonu u ev. takmicenjima pod gaalovom palicom i uvidjeti da stalno ponavlja iste greske.

moram vam to malo pojasniti :lol:
dakle, gaalonja fura taktiku sa previsoko postavljenom odbranom koja bi trebala aktivno ucestvovati i u napadima. ok, to je dobro ako protivnik upadne u masinu, dobro po nas jer ce ga bayern nakantati s visokom gol-razlikom, ali, ali, problem nastaje ako protivnik ima brze krilne igrace koji ce iz presjecenog napada povuci kontru. eto, necemo ici daleko u proslost, dovoljno je pogledati utakmicu mancester - bayern.
nas nisu unistili ni runi, ni ostali napadaci, nas su unistili brzonogi valencija i nani.

zar nije cudo to sto najbolji bek na svijetu -lam samo u ovoj i prosloj sezoni ima vise izgubljenih duela nego u dosadasnjoj karijeri :shock:

ne morate vjerovati meni, dovoljno je da se svak vrati i procita svoje postove ;)
zar je moguce da igrac u jednoj utakmici bude svjetska klasa dok ce u drugoj biti ´prvi za streljanu´ :?:
igrac moze biti dobar ili los, pobogu :D

da ne duzim, gaalova taktika je najveci ´krivac´ za proslosezonsko finale lp, ali je i najveci krivac za lose rezultate u ovoj sezoni. znaci, odbrana nam je previsoko postavljena sto otvara previsi prostora za protivnike bez obzira bili to keln ili mancester.

na ovo se moze dodati ono vase, tj. problem stalne rotacije igraca, kao i problem sto igraci ne igraju na prirodnim pozicijama.
o ovom se moze jos govoriti samo sto sam iz nocne tako da... :lol:

cheers
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 09 feb 2011, 10:41

geronimo je napisao/la:iskreno, nisam citao pazljivo odgovore koji su navedeni, ali niko od vas nije daleko od istine.
svi smo ili bar vecina, slozni u tome da je tanka nit izmedju ludaka i genija. mnogi sad kukaju kako nisu gledali jadniji bayern "seit ewigkeit", da se neki negativni rekordi ruse, da se vise ne zna ko pije a ko placa...

svaka vizija ima svoj rizik, pa tako i galova. ja se takodjer ne mogu sloziti sa mnogim njegovim odlukama, ali u ovom trenutku ne vrijedi mjenjati trenera. pustiti ga do kraja sezone da vidimo sta ce ispasti, mada je jasno k´o dan da cim kvale za ligu prvaka dodje u opasnost, on ce letiti.

nema nekih nagovjestaja o njegovom evt. nasljedniku, sto je u jednu ruku dobro, jer bi to unosilo dodatni nemir u ionako nesigurnu ekipu. meni je dovoljno da pomislim da je rangnick slobodan i vec mi se prevrce zeludac. profesor nije bas neznalica, ali daleko mu kuca od bayernove.

gustavo je kostao bayerna nekih 17 miliona, previse reklo bi se. ovo sto je do sada pokazao je ispod svih ocekivanja. ne treba ga previse kritikovati iz razloga sto ne igra na zeljenoj poziciji (otkud to :mrgreen: ) i sto mu ipak treba dati vremena da se navikne na jedan veliki klub.

badstuber mi je drag momak, njega sam "opazio" jos na pripremnim utakmicama pred pocetak prosle sezone i rekao sam da je mali spek i da ima potencijala. od tog potencijala se vise nije nista razvilo, tako da u odbrani imamo nedokazani talenat, ciji par mu pravi igrac koji nije nikad igrao na toj poziciji.

lui bi trebao znati (kad vec toliko vjeruje trubi) da jedan golobradi stoper u jednom velikom klubu treba imati pouzdanog i iskusnog partnera. a to nisu ni demichelis, ni bujtonja, pa ni timoscuk.
ono protiv kologne je bilo zalosno gledati kako je mali ispadao. pretrpio je ogromne kritike i to mu sigurno nece ulijevati dodatno samopouzdanje.

seceru, moj dragi ahbabu, trebas mi reci zasto si bio protiv vidala?
problem o kojem ti govoris moze biti samo mentalne prirode ili sto bi svabe rekle kopfsache. kako drugacije objasniti ovolike padove, prespavana poluvremena, moto...lako-cemo ili sta nam mogu oni....
na stranu to sto je svaka ekipa u bundesligi nabrijana do bola protiv rekordmeistera, rezultat tome da smo vise golova primili od ekipa koji stanuju u donjem dijelu tabele. ove malo bolje ekipe, koji hoce i vole kikati balun, kao po pravilu ispuse bez ispaljenog metka.

mana lvg je sto je on los motivator (nije bas ni kao takticar bajan), da jednostavno ulijeva strah ili strahopostovanje prema vecini igraca, sto nekima ne daje impuls, nego ih samo jos vise ogranicava.

unatoc svemu, ja mislim i vjerujem da ovo moze sve izaci na dobro (valjda nije sjedio uzalud 20 minuta sam na klupi poslije meca protiv kölna) vracaju se ROBBERY, tu je i kroos, postaviti igrace na prave pozicije, smanjiti eksperimentisanje i BOOOOM. :D
GERO ja bi bio najsretniji kada bi ti preuzeo klupu bayerna sad kada budete igrali protiv nas na meazzi :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 feb 2011, 12:28

Vom Jäger zum Gejagten

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 09 feb 2011, 12:36

@geronimo, svaka čast. Jedino se ne slažem za Badstubera. Momak je igračina, za mene. Naravno da će doći utakmice, kao protiv Kolna kad će biti pravi kriminalac. Ali to je danak koji takvi neiskusni igrači moraju platiti da bi postali konstantni. Ostatak posta=kvaliteta.

@effe_sa, odličan post. Ali ja bi ipak ostavio van Gaala čim duže na klupi. Jer imam osjećaj da će se opet izvući iz gabule.
Zašto sam za njega? Jer je donio u našu igru nešto novo. Konačno je promjenio taktiku, zbilja po meni igramo puno bolji nogomet nego prije, što se tiče same igre naravno.
Ali činjenica je da on, van Gaal, mora konačno uvesti još neke novosti u našu igru. Igra se mora još poboljšati i prema naprijed i prema iza. E tu ja još očekujem napredak. Istina, do kraja ove sezone će teško biti napredka jer ne vjerujem da će sada, kada mu već gori pod nogama, i dalje eksperimentirati sa novitetima u igri.
Jer kada se vrati Robben i Ribery, neće imati prostora za eksperiment, kao što ste već i naveli. Muller će se vratit na 10-u, Švajnsteiger na veznog.
Činjenica je da se sama igra u odnosu na prošlu sezonu, nije popravila, što mene najviše čudi da još uvijek igramo presigurni, ziheraški nogomet, bez riskiranja.
Mislim da je ovo ključ daljnje igre u obrani- vratiti Brena ili Van Buytena na stopera. Nisam otkrio ništa novo ali definitivno će mu uprava zapovjediti da stavi nekog od njih dvoje na stopera!
Zbog povratka Robbena i Riberya sigurno će doći i uspjeh u ligi zbog kojega će i van Gaal ostati na klupi Bayerna.

@torrenteS, također odličan post. Ali ipak bih se osvrnuo na glavni dio posta.
torrenteS je napisao/la:dakle, gaalonja fura taktiku sa previsoko postavljenom odbranom koja bi trebala aktivno ucestvovati i u napadima. ok, to je dobro ako protivnik upadne u masinu, dobro po nas jer ce ga bayern nakantati s visokom gol-razlikom, ali, ali, problem nastaje ako protivnik ima brze krilne igrace koji ce iz presjecenog napada povuci kontru. eto, necemo ici daleko u proslost, dovoljno je pogledati utakmicu mancester - bayern.
nas nisu unistili ni runi, ni ostali napadaci, nas su unistili brzonogi valencija i nani.

zar nije cudo to sto najbolji bek na svijetu -lam samo u ovoj i prosloj sezoni ima vise izgubljenih duela nego u dosadasnjoj karijeri :shock:

Realno gledajući, ne igramo baš tako visoko obranu. Sigruno ne igramo tako visoko kao Barcelona. To moraš priznati.

Isto tako, u obrani imamo spore igrače. To isto vrijedi priznati. Pa čak ni Lahm nije ekstra brz. To je problem kad momčad kao mi igra veoma napadački. Znači u napadu sudjeluju uvijek 6 igrača, a ima situacija gdje ih čak 7 ide u napad. I onda tu nastaje velika rupa u obrani koju spori igrači kao van Bommel, Van Buyten, Demichelis, Badstuber, Schweinsteiger, Ottl ne mogu pokriti.
Znači, bitan je balans u ekipi. To je veoma teško postići. Jer gledaj neke momčadi: Barca, Inter, Chelsea, ManU.Oni imaju taj balans u momčadi. Istina, imaju i igrače u obrani koji su sam vrh svjetskog nogometa.
A opet, klubovi kao Bayern, Real, Arsenal nemaju taj balans. I to je po meni istina.

Isto tako, veoma je bitan taj zadnji vezni. On je zbilja po meni krucijalan igrač u bilo kojoj formaciji. Mora pomoći u obrani i organizirat napade.

Zašto van Bommel meni nije dobar? Ne može organizirati napade i u obrani isto tako ne može zatvorit rupe koje bi trebao. Mogu vodit diskusiju sa onima koji suprotno razmišljaju kad hoćete.

Zato je veoma bitno na toj poziciji imati igrača koji zatvara tu rupu i pomaže obrani. To mogu raditi Luis Gustavo, Schweini i Tymo. Oni moraju prvenstveno pomoći obrani da obrana ne bi bila na streljani, kao što je to često kod nas slučaj. Ili bi morao spriječit nekolicinu kontri praveći prekršaj za karton, jedino dobro što je radio van Bommel.

Dalje, da kupimo lijevog beka - jednog brzog kao Koentrao, desnog stopera, brzog i kvalitetnog kao C. Zapata iz Udina i da nam konačno Tymo ili Luis Gustavo zaigraju na poziciji zadnjeg veznog to bi slijedeće sezone izgledalo mnogo bolje. Opet se mnogo toga svodi na pojačanja. I opet se potežem tu za njima. Ali ne jadikujem samo ja već i cijela naša uprava.
To bi po meni donijelo jedan balans u ekipi. A to se već sad djelomično može napravit da ovaj ne filozofira previše.

Za Lahma se ne slažem, vjeruj da momak tu i tamo odmori, išao bi kao strijela po toj desnoj strani. Evo ti primjer, Muller.
I još nešto. Lahm i izgubljeni dueli? Ne bi išlo. Moraš pojasniti jer nisam shvatio.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 feb 2011, 12:45

geronimo je napisao/la:@bistrik, sto mi to "utrpa" u citatu, kad nisam ja to izjavio :lol:
kakva svadja izmedju vas dvojice, jesam li ja nesto propustio :? (h)elem, bistriku zao gertrude :mrgreen:
Ma slucajno,malo se zbunio bio :P Ma znas ti da sam ja na gertrudinoj i gomezovoj strani vazda bio,pa eto malo se osjecam kao bolje sto je super Mario-a krenulo,cak i 42 miliona odbise za njega sto celski ponudi,bas ga gotive :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 feb 2011, 13:22

Kako ću sa guštom ovo napisati:

30.01 Chelsea je Bayernu ponudi 42 miliona eura za Gomeza - BAYERN JE TO ODBIO, normalno 8-) Gomez veli da je čuo za ponudu tak kad ju je Bayern već bio odbio!

42 Millionen Euro für Gomez: Bayern lehnte ab :mrgreen:

Ko zna, možda taj igrač ipak valja :o

DAS SEX

Naravno da je dobro kaj ga nismo dali kad u tom kratkom periodu nebi stigli dovesti ništa - daj si onda tek zamislite na kaj bi sezona ličila! :roll:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 09 feb 2011, 13:36

anton 1983 je napisao/la:Kako ću sa guštom ovo napisati:

30.01 Chelsea je Bayernu ponudi 42 miliona eura za Gomeza - BAYERN JE TO ODBIO, normalno 8-) Gomez veli da je čuo za ponudu tak kad ju je Bayern već bio odbio!

DAS SEX

Naravno da je dobro kaj ga nismo dali kad u tom kratkom periodu nebi stigli dovesti ništa - daj si onda tek zamislite na kaj bi sezona ličila! :roll:
Ma daaaaj, nije valjda da vjerujes u ovo :D p.s. Bayern zainteresovan ponovo za Pandeva
Volim te Zeljo!!!

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 09 feb 2011, 13:37

jednostavno, zasto je bayo primio 26 golova u 21 tekmi
zato jer imate loseg spica i jer ne igrate jak presing.

kako je uvijek interesantno na ovoj temi :D

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 feb 2011, 13:42

zlatandr je napisao/la:
Ma daaaaj, nije valjda da vjerujes u ovo :D p.s. Bayern zainteresovan ponovo za Pandeva
Nemam ja kaj vjerovat kad se neradi o ŠPEKUlaciji već o činjenici koja je potvrđena...moro bi znat švapski i pročitat taj text da bi razumio o ćem se radi ;) Samo ja neznam zakaj to ljude tak čudi...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 09 feb 2011, 14:10

zlatandr je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la:Kako ću sa guštom ovo napisati:

DAS SEX

eno vam ga za 20mil.ali cisto sumnjam da ce on htjeti preci u slabiju ligu i manji klub 8-)
http://www.footballuser.com/Formations/ ... ionale.jpg

i za kraj pogledajte ovu zivotinju koja prijeti da vas pozdere :lol: :mrgreen:

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=38553
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 09 feb 2011, 16:29

i ovaj forum svasta i svakakve trpi :lol: :lol:
@amell
ja mislio ti odrastao kad te nema, kad ono jos klinjo koji neumorno provocira,,,,joj žabarcicu tebi treba dozvola za tastaturu,,,,pozderace vas Bayo i to za predjelo hihi :lol: :lol:
VOLIM BAYERN

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 feb 2011, 16:40

Evo pise se kako ce na kraju sezone Bayo ponuditi Barcu za naseg Keitu 12 milionceka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 feb 2011, 16:42

Romariooo je napisao/la:Evo pise se kako ce na kraju sezone Bayo ponuditi Barcu za naseg Keitu 12 milionceka
Živio Goal . GNOJ! :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.