NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Evo dobili smo i objasnjenje
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Podrška Duvnjaku samo to mogu reci.Eto sad vam je otkrio sve kako se Mahmut ponasao dvije godine .
Re: NK Čelik Zenica
Znaci sve kako i jest - greske s Mahmutoviceve strane, netakticno s Duvnjakove. Nije ga sankcionisao kad je trebao dosta ranije, ali onda se nije mogao suzdrzati zadnje kolo, pa nakon toga rjesavati problem nego ide cirkus na kraju prvenstva i los publicitet za klub. Ovo je sve osim u interesu kluba, a za takve stvari ne ide podrska.
I dalje stoji da je Mahmutovic pogrijesio, ali ne ide ga demonizirati. Bezveze je reci da se momak tako 2 godine ponasa, a kantonalnu ligu je on izvlacio sa jos par pojedinaca. Treba gledati i mane i vrline. Takodje, i dalje stoji da se ovo treba nekako izgladiti u interesu kluba, a ne da se po fb nastavlja polemika izmedju njih dvojice o tome ko je u pravu, jer nijedan nije. Samo se pravi steta klubu.
I dalje stoji da je Mahmutovic pogrijesio, ali ne ide ga demonizirati. Bezveze je reci da se momak tako 2 godine ponasa, a kantonalnu ligu je on izvlacio sa jos par pojedinaca. Treba gledati i mane i vrline. Takodje, i dalje stoji da se ovo treba nekako izgladiti u interesu kluba, a ne da se po fb nastavlja polemika izmedju njih dvojice o tome ko je u pravu, jer nijedan nije. Samo se pravi steta klubu.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Ne podrzavam ni ovo. Javni istupi i prepucavanja, ko je u pravu, ko nije. Samo stete klubu ovako. Najbolje bi bilo da su se sastali privatno njih dvojica sa upravom i popricali, rjesili nesporazume kompromisno, objavili sliku kako se rukuju ko Nurkovic I Isakovic prilikom njihovog ssukoba i to je to. Sad ovo moze u nedogled otic a ugled obojice im je narusen i medju igracima i medju navijacima.
-
- Kontakt:
Jucer sam pisao o ovome i sta je sve radio dok je bio Pavle, neka mu je Duvnjak sve rekao u brk jer sa takvima ne mozes drugačije.
Puna podrška djeci koja svaki dan treniraju a pojedincima neka je na dusu lago borba za nas Celik.
Puna podrška djeci koja svaki dan treniraju a pojedincima neka je na dusu lago borba za nas Celik.
I Duvnjak i Mahmutović ispadaju ko Kristijan Golubović i Mirza Hatić na Tiktoku
Zadnja izmjena: zaim1945, dana/u 08 okt 2023, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
Zalosno je samo to sto su to dva dobra momka koji vole Celik. Ali ne slazem se da su na istom polozaju. Zna se ko je koga tu prvi prozvao. Opet vjerujem da ce se izgladiti odnosi jer obojicu poznajem i dobri su i posteni momcizaim1945 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 15:36I Duvnjak i Mahmutović ispadaju ko Kristijan Golubović i Mirza Hatić na Tiktoku i društvenim mrežama. Prepucavaju se ko djeca kakva. Od plate 30 % i jednom i drugom i zadnja opomena za dječije ponašanje i odnos prema klubu. Ni igrači Gornjeg Rahića se ne ponašaju ovako kad im korida uzme stadion i ne mogu igrat utakmicu, a uprava dozvoli koridu. Svaka čast klubu na šutnji jer svaki dalji ulazak u ovu temu bi bio promašaj, dječije i od jednog i od drugog. Jedan se posro na sve ove pobjede a drugi se posro na svu historiju koju ima u klubu.
- limvolikce1945
- Kontakt:
A ja gluposti, ko kakve tetkice, kme kme, ne da mi da igram, pa status. Mahmut prije nego je bilo šta javno napisao, trebao je upravu obavijestiti, oni bi to, siguran sam, izgladili bez neke velike halabuke. Ovako je samo lešinarskim medijima to dobar povod za njima omiljene tekstove koje privlače klikove.
- Crni gavran
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Evo ovako. Prvo kapa dole igracima, navijacima, treneru i svima koji finansijski i sve druge načine pomažu Čelik. Ja vodim veliku borbu da što vise raje vratim na utakmice, govorim im da igra ne da nije losa, vec odlicna, a zalaganje momaka na terenu je vise od 10. Ja sam odusevljen ovom polusezonom i totalno razocaran odnosom raje odnosno samih Zenicana generalno prema Čeliku. Nije ovaj Čelik onaj Čelik, ovi momci spram onog iz PL fakticki nista nemaju, ali trude se hiljadu puta vise od onih. Al eto nadam se ce biti bolje, da cemo uraditi nesto slicno kao i Velez npr...
Sto se tice posvecenosti Celiku,l dva su covjeka po meni dali najvise Duvnjak i Boris Pavic kao trener, stim da me je Duvnjak odusevio vidi se da covjek zivi za Celik, a i rezultati su tu. Svaka cast i Mahmutovicu, to je bila ona generacija sa Vrsajevicem i bracom Ljevakovic. E sad ne bi ulazio u odnose izmedju Duvnjaka i Mahmutovica, nisam bas upucen pa necu da sudim. Ne volim ja svadje izmedju nas koji volimo Čelika bilo kakve. Jer svako vidi stvari svojim ocima. Bitno je da idemo svi ka istom cilju. Ne volim politiku i politicke igrace. Celik ima najvise prijatelja u Zenici naravno i nasa dijaspora je tu, ali i najvise neprijateljha imamo upravo u Zenici nazalost.
Sto se tice iskusnih igraca, najbolje bi bilo zadrzati ove momke na okupu, sad ne znam kakva je finansijska situacija vjerovatno jako losa, ali ne treba dovoditi nikoga ko ce se folirati i glumiti velicine i unosti neke negativnosti medju ove momke. Svaka cast Isakovicu, dobro igra a i dobro se slaze sa puno mladjim momcima. Bas kao da su vrsnjaci. Ako budemo nekoga dovodili, neka bude neko slican Isakovicu.
Feno Salcinovic, ne mogu reci da se ne trudi i ne daje sve od sebe za Celik, ali mislim da on realno i ne moze vise da da i polako treba da odstupi. E sad ne bih ja tu da se mjesam Duvnjaku. Sto se Mahmutovica tice, covjek je u najtezim trenucima bio uz Celik, davao je golove, sjedio na klupi i cini mi se da nije narsusavao kontrast medju mladjima. Ovo sto se desilo sa Duvnjakom, meni je jako zao, jer su mi dragi obadvojica. Mahmute hvala za sve.
Sto se tice posvecenosti Celiku,l dva su covjeka po meni dali najvise Duvnjak i Boris Pavic kao trener, stim da me je Duvnjak odusevio vidi se da covjek zivi za Celik, a i rezultati su tu. Svaka cast i Mahmutovicu, to je bila ona generacija sa Vrsajevicem i bracom Ljevakovic. E sad ne bi ulazio u odnose izmedju Duvnjaka i Mahmutovica, nisam bas upucen pa necu da sudim. Ne volim ja svadje izmedju nas koji volimo Čelika bilo kakve. Jer svako vidi stvari svojim ocima. Bitno je da idemo svi ka istom cilju. Ne volim politiku i politicke igrace. Celik ima najvise prijatelja u Zenici naravno i nasa dijaspora je tu, ali i najvise neprijateljha imamo upravo u Zenici nazalost.
Sto se tice iskusnih igraca, najbolje bi bilo zadrzati ove momke na okupu, sad ne znam kakva je finansijska situacija vjerovatno jako losa, ali ne treba dovoditi nikoga ko ce se folirati i glumiti velicine i unosti neke negativnosti medju ove momke. Svaka cast Isakovicu, dobro igra a i dobro se slaze sa puno mladjim momcima. Bas kao da su vrsnjaci. Ako budemo nekoga dovodili, neka bude neko slican Isakovicu.
Feno Salcinovic, ne mogu reci da se ne trudi i ne daje sve od sebe za Celik, ali mislim da on realno i ne moze vise da da i polako treba da odstupi. E sad ne bih ja tu da se mjesam Duvnjaku. Sto se Mahmutovica tice, covjek je u najtezim trenucima bio uz Celik, davao je golove, sjedio na klupi i cini mi se da nije narsusavao kontrast medju mladjima. Ovo sto se desilo sa Duvnjakom, meni je jako zao, jer su mi dragi obadvojica. Mahmute hvala za sve.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- limvolikce1945
- Kontakt:
Ma ima tu i do ega, jbg mlađi trener od njega, još bio lošiji fudbaler, pa se sad malo osjetljivo. Sve ok, ali ne to u javnost dragi Mahmute.
A Feni ne smiješ ništa reći, odmah će tražiti svoja dugovanja na naplatu... i tako to. Uglavnom, treba biti malo i mudar i sve to izbalansirati u timu.
A Feni ne smiješ ništa reći, odmah će tražiti svoja dugovanja na naplatu... i tako to. Uglavnom, treba biti malo i mudar i sve to izbalansirati u timu.
E zato se klub treba ograditi od toga i fino sve na papir staviti.Mani se toga na riječima.Kolko Fenane hoces da ti se vrati, dogovorimo se i lagano mu isplacivati polako i na papiru odbijati.Čist račun duga ljubav.A ne da mu se ne smije nista reći,da ga moras staviti da igra kad on kaze itd. pa sto bi naš narod rekao da nam ne zahaturi i zatrazi novac.Tako klub ne smije funkcionisati !limvolikce1945 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 09:41Ma ima tu i do ega, jbg mlađi trener od njega, još bio lošiji fudbaler, pa se sad malo osjetljivo. Sve ok, ali ne to u javnost dragi Mahmute.
Nadam se da si svjestan da si napisao da Feno drži klub pod ucjenom.limvolikce1945 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 09:41Ma ima tu i do ega, jbg mlađi trener od njega, još bio lošiji fudbaler, pa se sad malo osjetljivo. Sve ok, ali ne to u javnost dragi Mahmute.
Ja ne znam je li to tako i da li je to istina ali ako jest onda je to veliki problem. Ako klub i dalje tako funkcionise onda se to mora mijenjati.
Nadam se samo da nesuglasice unutar kluba, tima nece vise izlaziti u javnost.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- limvolikce1945
- Kontakt:
Ništa ne tvrdim, niti imam te informacije, ali samo onako iznosim neke stvari koje su mi logične, i ne u smislu ucjene, to je teška riječ. Feno je oprostio ogroman dug, recimo da sam i ja u upravi ne znam kako bih mu imao srca reći: "Druže, dosta je, stipu sad malo mlađe...", a on nikako sam da skonta. A podsvjesno ima i to da može odmah sutra tražiti svoj dug koji nije oprostio, a za koji je rekao da će čekati bolje dane u klubu pa da naplati, a uprava ima druge prioritete i planove za taj novac. Opet kažem, ne možeš nekad sve ni na silu, treba biti mudar, a mislim da je naša uprava upravo to. Pa sjetite se Isaka i Nurkovića kako se sve brzo i efikasno riješilo, a najviše zahvaljujući upravi! Kad je uprava od Ekre uspjela izvući koji marku, onda samo zamislite koliko moraš biti mudar!avenija je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:53Nadam se da si svjestan da si napisao da Feno drži klub pod ucjenom.limvolikce1945 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 09:41Ma ima tu i do ega, jbg mlađi trener od njega, još bio lošiji fudbaler, pa se sad malo osjetljivo. Sve ok, ali ne to u javnost dragi Mahmute.
Ja ne znam je li to tako i da li je to istina ali ako jest onda je to veliki problem. Ako klub i dalje tako funkcionise onda se to mora mijenjati.
Nadam se samo da nesuglasice unutar kluba, tima nece vise izlaziti u javnost.

-
- Kontakt:
Koliko me sjećanje služi klub je Fenana isplatio od onih sredstava od grada.
-
- Kontakt:
Nije istinaPonosniSmogovci je napisao/la: ↑08 jun 2022, 23:52Koliko me sjećanje služi klub je Fenana isplatio od onih sredstava od grada.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Stupcanica dobila jucer 2:1 u gostima, u nedjelju uzvrat kuci igraju. Trebali bi uci u prvu federalnu, sto znaci naredne sezone uzimamo prvo mjesto
Fenane povedi nas

Fenane povedi nas

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Medjuseljac, Durmis, Kovac - 2003
Durmo, Dzaferovic, Arnautovic, Karalic - 2002
Smajic, Muslic, Saric, Sabic - 2001
Jos vrijedi izdvojiti Zuna 2000, Sivac 1999, Vardo 1998.
Strasan posao se napravio u sportskom segmentu, iako nije bio prioritet. Imamo jako dobru okosnicu za buducnost, ukoliko uspijemo ovu ekipu zadrzati na okupu. Uz ove momke u narednom periodu polako uvoditi 2,3 juniora i to je to. Ekipa za "top-half" prve federalne
Durmo, Dzaferovic, Arnautovic, Karalic - 2002
Smajic, Muslic, Saric, Sabic - 2001
Jos vrijedi izdvojiti Zuna 2000, Sivac 1999, Vardo 1998.
Strasan posao se napravio u sportskom segmentu, iako nije bio prioritet. Imamo jako dobru okosnicu za buducnost, ukoliko uspijemo ovu ekipu zadrzati na okupu. Uz ove momke u narednom periodu polako uvoditi 2,3 juniora i to je to. Ekipa za "top-half" prve federalne

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.