Šteta... dobro bi nam došao
Hajde bar očekivati u ovoj sedmici da potpišu Džankovića i Drinu...
Šteta... dobro bi nam došao
Nikad popamtit ova sva imena prezimena, nije Doffo, vec ovaj Morris, sto se spominje iz TC…sarajevskirodjeni je napisao/la: ↑09 jun 2022, 09:44Šteta... dobro bi nam došao
Hajde bar očekivati u ovoj sedmici da potpišu Džankovića i Drinu...
ima li manje od 30 godina?
To su sve Feđine želje bile,ko zna šta brko hoće
Clarismario je trebao biti zamjena za Hareta koliko ja znam, ali je Hare ostao… sa Mujanom su prije 5/6 dana imali razgovor, koliko znam prošao je usmenim dogovorom, doduše to je bilo prije nego je brko došao, ko zna jel se brko slaže. Šoše je bio u Tuzli prekjučer na sastanku sa Morrisom, ne znam kako je prošlo. Mislim da se čeka brko da kaže šta hoće. Ja imam informacije da je Hasić rekao da se brki sve želje ispune što se tiče igrača. Mislim da su sjedili i sa Mekićem ovih dana… Spominji ljudi Mušiju ozbiljno da bi trebao ući u klub i da će docesti za sobom par igrača…
Ja koliko imam informacije nije za Mujanasarajevskirodjeni je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:54Clarismario je trebao biti zamjena za Hareta koliko ja znam, ali je Hare ostao… sa Mujanom su prije 5/6 dana imali razgovor, koliko znam prošao je usmenim dogovorom, doduše to je bilo prije nego je brko došao, ko zna jel se brko slaže. Šoše je bio u Tuzli prekjučer na sastanku sa Morrisom, ne znam kako je prošlo. Mislim da se čeka brko da kaže šta hoće. Ja imam informacije da je Hasić rekao da se brki sve želje ispune što se tiče igrača. Mislim da su sjedili i sa Mekićem ovih dana… Spominji ljudi Mušiju ozbiljno da bi trebao ući u klub i da će docesti za sobom par igrača…
Ma svakako treba sačekati subotu, ko zna gdje je brko, jel ikako u Mostar dolazio hahhahhaEspiritosanto je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:57Ja koliko imam informacije nije za Mujanasarajevskirodjeni je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:54Clarismario je trebao biti zamjena za Hareta koliko ja znam, ali je Hare ostao… sa Mujanom su prije 5/6 dana imali razgovor, koliko znam prošao je usmenim dogovorom, doduše to je bilo prije nego je brko došao, ko zna jel se brko slaže. Šoše je bio u Tuzli prekjučer na sastanku sa Morrisom, ne znam kako je prošlo. Mislim da se čeka brko da kaže šta hoće. Ja imam informacije da je Hasić rekao da se brki sve želje ispune što se tiče igrača. Mislim da su sjedili i sa Mekićem ovih dana… Spominji ljudi Mušiju ozbiljno da bi trebao ući u klub i da će docesti za sobom par igrača…
U Trebinju odmara,još sutra ima ugovor sa Željomsarajevskirodjeni je napisao/la: ↑09 jun 2022, 20:01Ma svakako treba sačekati subotu, ko zna gdje je brko, jel ikako u Mostar dolazio hahhahhaEspiritosanto je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:57Ja koliko imam informacije nije za Mujanasarajevskirodjeni je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:54
Clarismario je trebao biti zamjena za Hareta koliko ja znam, ali je Hare ostao… sa Mujanom su prije 5/6 dana imali razgovor, koliko znam prošao je usmenim dogovorom, doduše to je bilo prije nego je brko došao, ko zna jel se brko slaže. Šoše je bio u Tuzli prekjučer na sastanku sa Morrisom, ne znam kako je prošlo. Mislim da se čeka brko da kaže šta hoće. Ja imam informacije da je Hasić rekao da se brki sve želje ispune što se tiče igrača. Mislim da su sjedili i sa Mekićem ovih dana… Spominji ljudi Mušiju ozbiljno da bi trebao ući u klub i da će docesti za sobom par igrača…
Ko je u pitanju?
Kakvo crno Trebinje, svaki dan zlata vrijedanEspiritosanto je napisao/la: ↑09 jun 2022, 20:04U Trebinju odmara,još sutra ima ugovor sa Željomsarajevskirodjeni je napisao/la: ↑09 jun 2022, 20:01Ma svakako treba sačekati subotu, ko zna gdje je brko, jel ikako u Mostar dolazio hahhahha![]()
Čekamo subotusarajevskirodjeni je napisao/la: ↑09 jun 2022, 23:50Sve gori na forumu osim ovdje….
Jel ovo zatisje pred buru?![]()
Svaki prijelazni rok ocekujemo buru a dobijemo jugosarajevskirodjeni je napisao/la: ↑09 jun 2022, 23:50Sve gori na forumu osim ovdje….
Jel ovo zatisje pred buru?![]()
Koji od Dzafica?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 00:11Haskic
Dzafic Andjusic Dzankovic
Radovac Sadikovic
Radovic Morris Bajric Ovcina
Bogdanovic
Trener: Amar Osim
Idrizsarajevskirodjeni je napisao/la: ↑10 jun 2022, 00:18Koji od Dzafica?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 00:11Haskic
Radovac Sadikovic
Bogdanovic
Trener: Amar Osim
A jel bolja opcija po tebi on ili Mujan?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 00:22Idrizsarajevskirodjeni je napisao/la: ↑10 jun 2022, 00:18Koji od Dzafica?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 00:11Haskic
Radovac Sadikovic
Bogdanovic
Trener: Amar Osim![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.