RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Negdje sam čuo njegovo ime, da nije izabran u kristalnih 11 ili tako nešto. Čudi me da nije potpisao novi ugovor
O kome je rijec? Jel gotov?
-
- Kontakt:
Solidan igrač.
Morris iz Tuzla City. Jel potpisao?
Sad sam se sjetio da su ga momci iz meridian podcasta ubacili u najboljih 11 ove sezone
-
- Kontakt:
I dalje mislim dan nam pored njega, treba još jedan štoper. Ostali smo na Zvoniću, ako ćeš Zeljkovića vraćati na zadnjeg veznog.
Pa jel potpisao ili nije? Zna li iko?
Imaš Bajrića koji će se sigurno forsiratiVictoriasFikret je napisao/la: ↑08 jun 2022, 11:26I dalje mislim dan nam pored njega, treba još jedan štoper. Ostali smo na Zvoniću, ako ćeš Zeljkovića vraćati na zadnjeg veznog.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ma Zeljković će karijeru provesti igrajuci stopera
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
+1VictoriasFikret je napisao/la: ↑08 jun 2022, 11:26I dalje mislim dan nam pored njega, treba još jedan štoper. Ostali smo na Zvoniću, ako ćeš Zeljkovića vraćati na zadnjeg veznog.
Nadam se da je zamjena za Isića i da dolazi još jedan (pogotovo ako će Zeljković biti vezni).
-
- Kontakt:
Mostar u srcu, Velež do groba
Brazilski fudbaler Santos Klarismario prema našim saznanjima posljednjih je dana u pregovorima sa Veležom i slovenačkim Koperom.
Naime, Željezničar je dostavio najbolju ponudu za igrača koji takođe ima veliku želju da zaigra na “Grbavici“. On je ove sezone odigrao 29 utakmica u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i postigao je jedan gol, uz pet asistencija.

-
- Kontakt:
[quote=radovac99 post_id=8847164 time=1654687101 user_id=50313]
[quote]Brazilski fudbaler Santos Klarismario prema našim saznanjima posljednjih je dana u pregovorima sa [b]Veležom[/b] i slovenačkim Koperom.
Naime, Željezničar je dostavio najbolju ponudu za igrača koji takođe ima veliku želju da zaigra na “Grbavici“. On je ove sezone odigrao 29 utakmica u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i postigao je jedan gol, uz pet asistencija.[/quote]

[/quote]
Nista lose, Zeljo obecao pare koje svakako nema, njihov problem i zato i jesu u qurcu. Igrac zna da ce sigurno naplatiti kad tad sve sto su mu obecali, jasta ce nego otici tamo.
To je nama od samog ulaska u PL "problem" mada ja to gledam kao problem konkurenata jer evo zadnje dvije tri godine, sigurno svi klubovi osim Zrinjskog, TC i nas su imali problema s kasnjenjem plata.
Obecavaju pare, zive od dns do sutra, a sve ih ceka sudbina Celika ukoliko se ne reorganizuju.
[quote]Brazilski fudbaler Santos Klarismario prema našim saznanjima posljednjih je dana u pregovorima sa [b]Veležom[/b] i slovenačkim Koperom.
Naime, Željezničar je dostavio najbolju ponudu za igrača koji takođe ima veliku želju da zaigra na “Grbavici“. On je ove sezone odigrao 29 utakmica u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i postigao je jedan gol, uz pet asistencija.[/quote]

[/quote]
Nista lose, Zeljo obecao pare koje svakako nema, njihov problem i zato i jesu u qurcu. Igrac zna da ce sigurno naplatiti kad tad sve sto su mu obecali, jasta ce nego otici tamo.
To je nama od samog ulaska u PL "problem" mada ja to gledam kao problem konkurenata jer evo zadnje dvije tri godine, sigurno svi klubovi osim Zrinjskog, TC i nas su imali problema s kasnjenjem plata.
Obecavaju pare, zive od dns do sutra, a sve ih ceka sudbina Celika ukoliko se ne reorganizuju.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Kod Osima neće u to budi siguran. Svaka ekipa koju je Osim pravio imala je dva balvan stopera, a Zeljković to nije...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 08 jun 2022, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Navodno lik živi život daleko od sportskog tako da ne treba žaliti za njim. Drugu polusezobu sezonu je odigrao kriminalno. Krilo koje u zadnjih 15-20 utakmica nema ni gola ni asistencije.radovac99 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:18Brazilski fudbaler Santos Klarismario prema našim saznanjima posljednjih je dana u pregovorima sa Veležom i slovenačkim Koperom.
Naime, Željezničar je dostavio najbolju ponudu za igrača koji takođe ima veliku želju da zaigra na “Grbavici“. On je ove sezone odigrao 29 utakmica u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i postigao je jedan gol, uz pet asistencija.![]()
Ma kakav ovaj čak noris nista od toga skupo ****.
Mostar u srcu, Velež do groba!
-
- Kontakt:
Ide li Kobi danas?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Dal bi nam šta valjali ovaj Pantelić i Vušurović po krilima ,ima li kvalitete.Uz Dzankovića i Dejanovića.
-
- Kontakt:
Ima li ša novo? Doffo? Mujan?
Rođen u Mostaru u najljepše doba,
Mostar u srcu Velež do groba!
Mostar u srcu Velež do groba!
Doffo je otišao u Sloveniju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.