FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaka cast akterima vecerasnjeg derbija, vratili me u vrijeme pravog derbija....
Toliko zara i zelje kod i jednih i drugih poslije toliko vremena
Ovo treba nasim "zvjedicama" pustati da se vidi sta znaci borba i zelja za pobjedom.
Toliko zara i zelje kod i jednih i drugih poslije toliko vremena
Ovo treba nasim "zvjedicama" pustati da se vidi sta znaci borba i zelja za pobjedom.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- napoleon72
- Kontakt:
Ne zna se ko je gori, satro insajderi sto dizu hajc, ili ovi koji im salju pp i time im hrane ego.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Pojačanje sa storija već portali objaviše, da nam Poturena opet ne prodaje info ko u stari vakat? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
To fakat.Al ne razumiju to ovi sa strane igraci,nemaju taj pravi osjecaj derbija.Veceras sam više zelje vidio na terenu nego zadnjih 20 derbija.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Svaka cast i gurbetima na navijanju gazi gazi pitare , toliko djece okolo nase na tribini ono urlice gazi pitare, fascinantna sorta .
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma brate sta meni znaci yebeni pp, realno. Ybt nije to nekakva čast, niti sam debil da raju lozimnapoleon72 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:16Ne zna se ko je gori, satro insajderi sto dizu hajc, ili ovi koji im salju pp i time im hrane ego.
Razuman si između ostalog

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Napiši onda ovdje javno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:21Ma brate sta meni znaci yebeni pp, realno. Ybt nije to nekakva čast, niti sam debil da raju lozimnapoleon72 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:16Ne zna se ko je gori, satro insajderi sto dizu hajc, ili ovi koji im salju pp i time im hrane ego.
Razuman si između ostalog![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Njima njihovo, nama nase. Uvijek smo bili "gospoda" za njih, ali generalno ta pozitivna atmosfera igraca, borba zelja.... To nama fali, taj HAJP, moral i želja, onaj naboj pred utakmicu...
Gogalic Svjetla obraza sad moze bolje odigrati 30 min od Hebiba ili Krste

JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nek mi halali forumas koji mi je poslao to i obecao sam da neću javno. Ali fakat moramjoker90 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:25Napiši onda ovdje javno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:21Ma brate sta meni znaci yebeni pp, realno. Ybt nije to nekakva čast, niti sam debil da raju lozimnapoleon72 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:16Ne zna se ko je gori, satro insajderi sto dizu hajc, ili ovi koji im salju pp i time im hrane ego.
Razuman si između ostalog![]()

Na pitanje na Instagramu je li istina za visemilionsku investiciju, Ismir mu je odgovorio :"vidjet će te sve iduce sedmice
Što se tice pojacanja, mislim da je u pitanju Frane, i ovi sa portala su ga najavili.
Je li tatar?
Danas je pravo aktivan po instagramu bio, odgovarao je raji na poruke koje su stare po nekoliko mjeseci. Na hajr s tom pričom, da ovaj put ne bude pucanj u prazno. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ikic kaze da je primarno desno krilo, a moze i lijevo ako zatreba.
Nadam se da je starter i da ce biti pojacanje.
Pa stadion se svakako pravi tj. teren gdje Klub obezbjedjuje preko pola miliona KM.
Pa stadion se svakako pravi tj. teren gdje Klub obezbjedjuje preko pola miliona KM.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hoćemo li opet malo zavrtiti braćo, ipak je to vijest nad vijestima

Klub i grad,a imas i klip ovaj vijecnik ili stanje vec sto spominje investicije u opstini centarmuhamedhulk je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:34Ikic kaze da je primarno desno krilo, a moze i lijevo ako zatreba.
- JavierBosnia
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A valjda smo zasluzili neko vece ulaganje, a da nije uvijek u yebeni igracki kadar
Ne bi bezveze se radovao, ogromna je ovo stvar ako se realizuje, a sudeći prema pisanju Ismira, ocigledno je to 99% riješeno