Siniša Saničanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Re: Siniša Saničanin

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 08 jun 2022, 15:07

Kao da je fizicki postao slabiji, cak je i usporio. Krut na lopti, vecinom izbijaj. Pokusao je par puta proci igraca ali vidi se da ne zna to raditi. Nadam se da ce Muharemovic na posudbu u Serie C / B pa da njega mozemo gurnuti na tog lijevog stopera.

Sta je sa onim Leonom, igrao je prisotojno za u21 i ima polusezonu u Serie B.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 jun 2022, 15:39

baboedindzeko09 je napisao/la:
08 jun 2022, 04:58
Beduin je napisao/la:
07 jun 2022, 23:29
h1a2s3o4 je napisao/la:
03 jun 2022, 13:23

Ako Saničanin grije klupu šta onda rade ostali ? :hmmmmm:
Usutio se neznalica @baboedindzeko, ni ne prati fudbal i nase igrace, ali zato ima pregrst nesuvislih kritika. Izofira se izjavom da u mene obrazi crveni od njegove sramote. :urnebes:
Kralju moj, imam vise godina u fudbalu, oko fudbala, fudbalsku pozadinu kakvu ti ni tvojih 5 koljena idućih nećete skupiti zajedno.
Nisam htio da odgovaram jer sam vidio da imam posla sa box-score pratiocima fudbalske igre i onima koji cekaju sta ce bhsupersport ili bhfudbal objaviti na fb pa da prekopiraju ovdje ali evo kad me vec tjeras.

Sinisa Sanicanin je u polufinalu kupa bio na klupi, zadnje kolo sto se igralo za titulu takodjer na klupi, u vjecitom derbiju u finalu na klupi, prije toga vjeciti derbi koji je bio doslovno ZA TITULU takodjer pogodi gdje? Na klupi.

Nakon debakla protiv Feyenoorda gdje su ga Sinnestera, Dessers i Nelson pravili budalom u oba meca (za razliku od tebe gledao sam svih 180 minuta) lik je izgubio mjesto u Partizanu sto se moze vidjeti iz prethodno prilozenog.

Utakmice koje je igrao poslije te utakmice: Radnik Surdulica, TSC Backa Topola, Napredak Krusevac, Vojvodina, Vozdovac.

S obzirom na protivnike, ekipu u kojoj igra koja odskace bar 8 nivoa iznad pomenutih, lobi kakav ima FKP na terenu kako i van njega gdje jednostavno i da su juniore izveli, "visa sila" bi se potrudila da Partizan to svakako dobije sa ili bez njega na terenu.

Da citas malo forume, komentare na oficijalnim stranicama, navijackim stranicama te grupama kluba u kojem nastupa pomenuti mozes da vidis o kakvoj je fudbalskoj prevari rijec, naravno to su odavno ljudi skontali osim nas bosnja koji kujemo svakog igraca u nebesa, ipak treba biti realan.

Nadam se da si zadovoljan mojim obrazlozenjem, da vidis ti NEZNALICO kao i gore pomenuti gospodin statisticar da ipak ima nas sto malo detaljnije pratimo fudbal, reprezentativce a ne boxscore i clanke sa domacih medija.

Takodjer, ako jednim klikom svog misa ili prsta u zavisno od toga koristis li PC ili smartphone, mozes lako da procitas komentare neutralnog navijaca Partizana koji veze nema sa reprezentacijom te koji sigurno je odgledao vise utakmica doticnog od nas dvojice i koji je vise upucen u i oko kluba i doticnog amatera. Posto ti je mrsko ili mozda ne znas kako, da ti olaksam:
Ubedljivo najgori igrac Partizana u zadnjoj liniji ovog proleca, gori i od nesrecnog Marka Zivkovica kojeg je skartirao jos pre 9 godina Vuk Rasovic kao netalentovanog.
Sanicanin kako igra ove sezone, ne bi mogao igrati ni u Novom Pazaru, a kamoli Partizanu.

Danas on i golman Popovic ponovo oterani na klupu. Nadam se da ih vise necu gledati u Partizanu, njih je zlocin vise i nominovati i gledati.

Sanicanin se izbrukao i u Nisu, i na derbiju i protiv Fajenorda. Ja ne znam koji bi njemu trener vise pruzio novu sansu nakon svih propustenih. Idi covece igraj u nekom manjem klubu gde mozes da igras, u Partizanu on vise nema sta da trazi. Gotovo je.

Dobio je priliku ovu sezonu - nema kvalitet za Partizan. Ni blizu onoga sto se trazi. Zalutao.
On ne moze da igra vise ni u Vojvodini iz koje je dosao u Partizan!
Igrao je letos dosta dobro, forsiran je otpocetka, jesenas je bio u padu forme, a ovog proleca je kriminalan!
On ocigledno ili ima nekih privatnih problema ili je nedovoljno fokusiran na fudbal (sto mi zvuci nestvarno) ili je jednostavno dosegao svoje limite pretprosle sezone. Ovaj sadasnji Sanicanin ne lici na predjasnjeg.
Zao mi je licno Cakija Urosevica i Vujacica u Partizanu. Momci igraju odlicnu sezonu u crnom-belom dresu, imaju najbolje sezone u karijeri, ali pored ova tri dunstera, Sanicanina, Zivkovica i Popovica, sav njihov ucinak pada u vodu.
LP
Zašto jednostavno ne napišeš kako si se obrukao i da te je sramota da pišeš poslije toga?

Napisao si gore provalu i Haso te ispucao s ploče argumentom.

Ovaj odgovor na egzaktne podatke ti je u rangu Bakirovog "on je ranjen u ratu".

radovac99
Kontakt:

Post Postao/la radovac99 » 08 jun 2022, 16:02

Saničanin je najveći kloc koji je obukao dres reprezentacije. Na šta smo spali da nam on bude u selekciji a ne starter halo. Lik je na nivou GOŠK-a iz Gabele, nevjerovatno…

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 08 jun 2022, 16:45

Bio je vrlo dobar u Vojvodini a tada i u dresu reprezentacije. Reklo bi se da je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme i odigrao dobro u odsustvu Zukanovica, Bicakcica, Sunjica.
Zadnjih mjeseci jeste u popriličnom padu forme i to je vidljivo. Dok je tako ja bih se oslonio na Ahmedhodzica i Hadzikadunica...a ako ce s trojicom nazad igrati onda umjesto Sanicanina staviti Kolasinca.
Mada ne treba uopće zamjeriti Petevu sto je stavio Sanicanina protiv Rumunije s obzirom da igramo 4 utakmice u 10 dana. Opravdan potez koji neki ne žele ili ne mogu skontati.
Ali kada krenu kvalifikacije ili igramo manje utakmica (2 a ne 4), osloniti se na spomenutu dvojicu.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 08 jun 2022, 17:00

ASD je napisao/la:
08 jun 2022, 15:39
baboedindzeko09 je napisao/la:
08 jun 2022, 04:58
Beduin je napisao/la:
07 jun 2022, 23:29

Usutio se neznalica @baboedindzeko, ni ne prati fudbal i nase igrace, ali zato ima pregrst nesuvislih kritika. Izofira se izjavom da u mene obrazi crveni od njegove sramote. :urnebes:
Kralju moj, imam vise godina u fudbalu, oko fudbala, fudbalsku pozadinu kakvu ti ni tvojih 5 koljena idućih nećete skupiti zajedno.
Nisam htio da odgovaram jer sam vidio da imam posla sa box-score pratiocima fudbalske igre i onima koji cekaju sta ce bhsupersport ili bhfudbal objaviti na fb pa da prekopiraju ovdje ali evo kad me vec tjeras.

Sinisa Sanicanin je u polufinalu kupa bio na klupi, zadnje kolo sto se igralo za titulu takodjer na klupi, u vjecitom derbiju u finalu na klupi, prije toga vjeciti derbi koji je bio doslovno ZA TITULU takodjer pogodi gdje? Na klupi.

Nakon debakla protiv Feyenoorda gdje su ga Sinnestera, Dessers i Nelson pravili budalom u oba meca (za razliku od tebe gledao sam svih 180 minuta) lik je izgubio mjesto u Partizanu sto se moze vidjeti iz prethodno prilozenog.

Utakmice koje je igrao poslije te utakmice: Radnik Surdulica, TSC Backa Topola, Napredak Krusevac, Vojvodina, Vozdovac.

S obzirom na protivnike, ekipu u kojoj igra koja odskace bar 8 nivoa iznad pomenutih, lobi kakav ima FKP na terenu kako i van njega gdje jednostavno i da su juniore izveli, "visa sila" bi se potrudila da Partizan to svakako dobije sa ili bez njega na terenu.

Da citas malo forume, komentare na oficijalnim stranicama, navijackim stranicama te grupama kluba u kojem nastupa pomenuti mozes da vidis o kakvoj je fudbalskoj prevari rijec, naravno to su odavno ljudi skontali osim nas bosnja koji kujemo svakog igraca u nebesa, ipak treba biti realan.

Nadam se da si zadovoljan mojim obrazlozenjem, da vidis ti NEZNALICO kao i gore pomenuti gospodin statisticar da ipak ima nas sto malo detaljnije pratimo fudbal, reprezentativce a ne boxscore i clanke sa domacih medija.

Takodjer, ako jednim klikom svog misa ili prsta u zavisno od toga koristis li PC ili smartphone, mozes lako da procitas komentare neutralnog navijaca Partizana koji veze nema sa reprezentacijom te koji sigurno je odgledao vise utakmica doticnog od nas dvojice i koji je vise upucen u i oko kluba i doticnog amatera. Posto ti je mrsko ili mozda ne znas kako, da ti olaksam:
Ubedljivo najgori igrac Partizana u zadnjoj liniji ovog proleca, gori i od nesrecnog Marka Zivkovica kojeg je skartirao jos pre 9 godina Vuk Rasovic kao netalentovanog.
Sanicanin kako igra ove sezone, ne bi mogao igrati ni u Novom Pazaru, a kamoli Partizanu.

Danas on i golman Popovic ponovo oterani na klupu. Nadam se da ih vise necu gledati u Partizanu, njih je zlocin vise i nominovati i gledati.

Sanicanin se izbrukao i u Nisu, i na derbiju i protiv Fajenorda. Ja ne znam koji bi njemu trener vise pruzio novu sansu nakon svih propustenih. Idi covece igraj u nekom manjem klubu gde mozes da igras, u Partizanu on vise nema sta da trazi. Gotovo je.

Dobio je priliku ovu sezonu - nema kvalitet za Partizan. Ni blizu onoga sto se trazi. Zalutao.
On ne moze da igra vise ni u Vojvodini iz koje je dosao u Partizan!
Igrao je letos dosta dobro, forsiran je otpocetka, jesenas je bio u padu forme, a ovog proleca je kriminalan!
On ocigledno ili ima nekih privatnih problema ili je nedovoljno fokusiran na fudbal (sto mi zvuci nestvarno) ili je jednostavno dosegao svoje limite pretprosle sezone. Ovaj sadasnji Sanicanin ne lici na predjasnjeg.
Zao mi je licno Cakija Urosevica i Vujacica u Partizanu. Momci igraju odlicnu sezonu u crnom-belom dresu, imaju najbolje sezone u karijeri, ali pored ova tri dunstera, Sanicanina, Zivkovica i Popovica, sav njihov ucinak pada u vodu.
LP
Zašto jednostavno ne napišeš kako si se obrukao i da te je sramota da pišeš poslije toga?

Napisao si gore provalu i Haso te ispucao s ploče argumentom.

Ovaj odgovor na egzaktne podatke ti je u rangu Bakirovog "on je ranjen u ratu".
Koju provalu, da je lik klupiran? Cinjenica, koju nisam samo ja ovdje napisao nego navijac Partizana koji veze nema s nasom reprezentacijom, jos sam nakon toga lijepo objasnio jer me doticna neznalica prozvala.

Stvarno bitne su minute protiv Kolubare, TSC i slicnih prije 2 mjeseca
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 jun 2022, 17:49

I dalje se nastavljaš provaljivati. Momak je u sezoni odigrao 3.647 minuta.
To što citiraš neke fejsbučare nisu argumenti, samo više toneš.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 jun 2022, 18:33

Ne odustaje 😂😂

PS.
@Hurem - niposto Kolasicna gurati kao treceg CB, grehota je.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 09 jun 2022, 10:43

Po meni najveci minus koji sanicanin ima u igri je ocajno citanje situacija....toliko cesto preglupo ispadne da je to nevjerovatno...i protiv rumuna pred kraj se zaletio ne zna ni on gdje i zamalo ga ne primismo.

Ne mogu se sad sjetit protiv koga al u kvalama za SP skoro ista situscija se desila...zaletio se, ispao, anel osto 2na1
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

CevapiPrijeUtakmice
Kontakt:

Post Postao/la CevapiPrijeUtakmice » 09 jun 2022, 22:08

Ponizenje je za repku da se pozivaju igraci iz srbijanskih klubova
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 29 jul 2022, 19:20

Jao kakav penal napravi, kao kad se bik zaleti pa se ne može zaustaviti... :urnebes:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 29 jul 2022, 21:58

MoodyHank je napisao/la:
29 jul 2022, 19:20
Jao kakav penal napravi, kao kad se bik zaleti pa se ne može zaustaviti... :urnebes:
Ja nemogu ni vjerovati da ovaj igrać ima kod nas 17 nastupa :damn:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 12 avg 2022, 04:47

Kao sto rekoh, klupiran u svakoj iole bitnoj/tezoj utakmici, valjda skupi minute neke protiv BSK Borče ili Zvezdare
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 19 sep 2022, 10:30

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 24 sep 2022, 10:45

Odigrao je sinoć odličnu partiju. Jednu od najboljih dok je u reprezentaciji. Postao standardni reprezentativac, pohvale za stručni štab (čini mi se Bajević & Co) koji ga je "iskopao".

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 sep 2022, 10:55

Ginuo ne sinoc, igrao srcem. Vidljivo je da tu nema neke kvalitete, ali barem se borio i isao "na glavu".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 24 sep 2022, 10:55

odlican sinoc, za treceg stopera i vise nego dobar

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 26 sep 2022, 21:49

Koji retard of igraca a Civic jos veci

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 26 sep 2022, 22:20

Sanicaninu, nemoj vise dolazi na okupljanje svega ti...

Inace isti onaj igrac kojeg su pojedini strucnjaci SS foruma krunisali kao buduceg stopera broj 1 u reprezentaciji kojem svedjani mogu samo cistiti kopacke, tako nesto.

:bih: :bih: :bih:
@igrajlopte 🐦

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 26 sep 2022, 22:25

Ja se nadam da mu je ovo bila zadnja utakmica u reprezentacije. Nije on dzaba rezerva u mrtvom Partizanu...

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 26 sep 2022, 22:29

Moze proci jedino protiv Backe Topole i sve dok ne nadjemo dva iole kvalitetna stopera za backupa morat cemo trpit ovakve panjeve.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Mostarska i 22 gosta.