Samo da je pljuvat.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Boli tebe **** sta sam .
Ono je za nepovjerovati. Bas smo posebni
Znači mogu se očekivati poslovni prostori na Koševu i sl. objekti.
Nikadhlive je napisao/la: ↑08 jun 2022, 16:49Lupaš glupostipropoklopac je napisao/la: ↑08 jun 2022, 16:20ŠB pokusao na sve nacine da stopira ali malo sutra...
Da se traži dlaka u jajetu, realno traži se. Ali opet ne znam šta će ona uopšte na slikama predstavljanja igrača, mislim općenito, to kako je obučena je drugi par cipela. Ima sportski direktor za to. Zasad se čini da samo gleda priliku da iskače k'o iz paštete, došla da se slika.spezial je napisao/la: ↑08 jun 2022, 17:13Vala ovo na drustvenim mrezama prevazilazi granice dobrog ukusa. Razumijem kritikovati neciji rad ili sposobnosti ili sta vec, ali pljuvati i maltretirati zenu na svakoj objavi kako se oblaci je van pameti. Kakvo smo mi drustvo prepuno napacenih sovinistickih smradova, to je za ne povjerovati.
Svejedno, ne vidim zasto je potrebno otvoreno vrijedjati zenu na najgnusnije nacine, mene bi stid bilo javno ovako nesto napisati. Kritikuj njen rad, kakve veze ima sto je obukla haljinu jbt, nismo u Iranu ili Saudijskoj Arabiji. Svaki seljak bi odredjivo eto njoj kako ce se jos obuci. Treba negdje povuci liniju vala. Svaki od nas bi popizdio da mu neko ovako otvoreno vrijedja suprugu, majku, kcerku, sestru, nebitno, ali eto posto je ona na javnoj poziciji moze je se hraknuti. Nidje vezeumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 17:17Da se traži dlaka u jajetu, realno traži se. Ali opet ne znam šta će ona uopšte na slikama predstavljanja igrača, mislim općenito, to kako je obučena je drugi par cipela. Ima sportski direktor za to. Zasad se čini da samo gleda priliku da iskače k'o iz paštete, došla da se slika.spezial je napisao/la: ↑08 jun 2022, 17:13Vala ovo na drustvenim mrezama prevazilazi granice dobrog ukusa. Razumijem kritikovati neciji rad ili sposobnosti ili sta vec, ali pljuvati i maltretirati zenu na svakoj objavi kako se oblaci je van pameti. Kakvo smo mi drustvo prepuno napacenih sovinistickih smradova, to je za ne povjerovati.
Ma najmanje je do njega,vise me nerviraju neki naivni potezi tipa uvlacenje Potura,Aylijaha,Harzica i slicnih u klub. Sto se tice ostalih stvari isto bi uradio,doveo bi sve igrace koje su i doveli osim Secerovica. Naivan je al se nadam da ce malo polazati i strogocuFCUM je napisao/la: ↑08 jun 2022, 15:19bas takobordobijeli je napisao/la: ↑08 jun 2022, 15:16Ma opozicija i dušmani ce izmisliti da je mafijaš i serijski ubica. A raja naivna, evo vec pišu da nista nije uradio za klub a covjek nas uzeo u najgorem momentu u istoriji kluba gdje si bio duzan, igraci odlazili, tuzbe pristizale itd itd al eto takvi smo hebat nas
Slažem se s tim.spezial je napisao/la: ↑08 jun 2022, 17:21Svejedno, ne vidim zasto je potrebno otvoreno vrijedjati zenu na najgnusnije nacine, mene bi stid bilo javno ovako nesto napisati. Kritikuj njen rad, kakve veze ima sto je obukla haljinu jbt, nismo u Iranu ili Saudijskoj Arabiji. Svaki seljak bi odredjivo eto njoj kako ce se jos obuci. Treba negdje povuci liniju vala. Svaki od nas bi popizdio da mu neko ovako otvoreno vrijedja suprugu, majku, kcerku, sestru, nebitno, ali eto posto je ona na javnoj poziciji moze je se hraknuti. Nidje vezeumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 17:17Da se traži dlaka u jajetu, realno traži se. Ali opet ne znam šta će ona uopšte na slikama predstavljanja igrača, mislim općenito, to kako je obučena je drugi par cipela. Ima sportski direktor za to. Zasad se čini da samo gleda priliku da iskače k'o iz paštete, došla da se slika.spezial je napisao/la: ↑08 jun 2022, 17:13Vala ovo na drustvenim mrezama prevazilazi granice dobrog ukusa. Razumijem kritikovati neciji rad ili sposobnosti ili sta vec, ali pljuvati i maltretirati zenu na svakoj objavi kako se oblaci je van pameti. Kakvo smo mi drustvo prepuno napacenih sovinistickih smradova, to je za ne povjerovati.
Nemam nista licno protiv nje al imam protiv njenog plavog gena od malena,takodje i ovo iritantno eksponiranje,selfiji, i pravljenje partija kad nam do zivota nije al to je normala za nju jer nema ona taj osjecaj koji mi imamo prema klubu. Naravno za ovakve uvrede na drustvenim mrezama sam protiv u svakom slucaju.spezial je napisao/la: ↑08 jun 2022, 17:21Svejedno, ne vidim zasto je potrebno otvoreno vrijedjati zenu na najgnusnije nacine, mene bi stid bilo javno ovako nesto napisati. Kritikuj njen rad, kakve veze ima sto je obukla haljinu jbt, nismo u Iranu ili Saudijskoj Arabiji. Svaki seljak bi odredjivo eto njoj kako ce se jos obuci. Treba negdje povuci liniju vala. Svaki od nas bi popizdio da mu neko ovako otvoreno vrijedja suprugu, majku, kcerku, sestru, nebitno, ali eto posto je ona na javnoj poziciji moze je se hraknuti. Nidje vezeumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 17:17Da se traži dlaka u jajetu, realno traži se. Ali opet ne znam šta će ona uopšte na slikama predstavljanja igrača, mislim općenito, to kako je obučena je drugi par cipela. Ima sportski direktor za to. Zasad se čini da samo gleda priliku da iskače k'o iz paštete, došla da se slika.spezial je napisao/la: ↑08 jun 2022, 17:13Vala ovo na drustvenim mrezama prevazilazi granice dobrog ukusa. Razumijem kritikovati neciji rad ili sposobnosti ili sta vec, ali pljuvati i maltretirati zenu na svakoj objavi kako se oblaci je van pameti. Kakvo smo mi drustvo prepuno napacenih sovinistickih smradova, to je za ne povjerovati.
Ja nebi marke ulozio. Treba prvo vidjeti kakav mi imamo dogovor sa Opstinom,tek onda u neke projekte ulaziti,i ako je to tacno ponudio bi im pola pola
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, Pact1921, r3m1 i 39 gostiju.