FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko da je covjeka ubio, yebote dres. DaBogda nam svi igraci srcano svaku tekmu dres derali, a ne bili dilajle ko Dusan Hodzic i Almir Bekic, da im zene gu.zis pred njima ne bi izraz lica promijenili a kamoli zbog utakmice.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Zato oremus nikad nije dres poderaonapoleon72 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:48Ko da je covjeka ubio, yebote dres. DaBogda nam svi igraci srcano svaku tekmu dres derali, a ne bili dilajle ko Dusan Hodzic i Almir Bekic, da im zene gu.zis pred njima ne bi izraz lica promijenili a kamoli zbog utakmice.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Cimirot ???(?) k€
Mihojevic ??? k€
Sadiku 300 k€
Hadzic 300 k€
Catakovic 150 k€
Mustafic 130 k€
Dupovac ??? k€
Suljic ??? k€
H.Handzic k€
Samo mala opaska ahbabu. Masa Akademaca, a mnogi i nisu neki kvalitet. Samo smo dvojicu "stranaca" uspjeli utopiti, ako nesto nisam zaboravio i promasio(plavi/bold), ako znas popuni upitnike

Sta smo se para nadavali za: Stepanova, Ikandea, Pejovica, Velkoskog, Cmiljanica,Oremusa ....(nastavi niz)

Uvjek cu pamtiti tvoje zapazanje da Akademci igraju za klikere(ovi bold/bordo)
Da sam na mjestu Gosp. Mirvica moja vizija Kluba u OVOM TRENUTKU bi bila: Akademija(jako ozbiljan rad, ne kao dosad), zatim angazovanje najboljih bh igraca do 26 god., a potom dovodjenje stranaca tipa STANOJEVIC (meni posebno drag)

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:48Ko da je covjeka ubio, yebote dres. DaBogda nam svi igraci srcano svaku tekmu dres derali, a ne bili dilajle ko Dusan Hodzic i Almir Bekic, da im zene gu.zis pred njima ne bi izraz lica promijenili a kamoli zbog utakmice.
Poderao, zguzvao i bacio kao toalet papir(TV). Imas li neki primjer slican iz svog svjetskog fudbala. Zasto braniti neodbranjivo.
Dres je sinbol Kluba, nije samo krpa. Dobro vjerovatno je u pitanju generacijski jaz, zbog kojeg ja ne razumijem. Svim forumasima priznam da vise volite FK Sarajevo od mene, ali ja ga volim duze.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
- Kontakt:
Sarajevo - Dinamo na SK 1 u 15:00 h
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
neka dere dresove slobodno ali nek nam i titulu donese
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Nece Tatar doci sigurno. Hadzic i on nisu ostali u dobrim odnosima. Mislim da nema sanse da se vrati, al volio bih da griješim.
Najjači komentar danasSarajevoForza je napisao/la: ↑08 jun 2022, 12:49Nisam znao da je Trako '99 godište mislio sam da je mlađi, a pogotovo nisam znao da je Hrvat![]()

Interesantno. Uvijek ista ekipa igraca je pričala protiv
Tatara
Rahmana
Engleza
Jajala
Benke
To su oni sto su se rezultatski "lijepili " za njih, produzavali ugovore i pričali okolo... Zato smo i stigli tu gdje jesmo.
Tatara
Rahmana
Engleza
Jajala
Benke
To su oni sto su se rezultatski "lijepili " za njih, produzavali ugovore i pričali okolo... Zato smo i stigli tu gdje jesmo.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma pusti tebra... Ronaldo kapitensku u beogradu bacio na teren radi ljutnje i njega bi prozvali bacac kapitenskenapoleon72 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:48Ko da je covjeka ubio, yebote dres. DaBogda nam svi igraci srcano svaku tekmu dres derali, a ne bili dilajle ko Dusan Hodzic i Almir Bekic, da im zene gu.zis pred njima ne bi izraz lica promijenili a kamoli zbog utakmice.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Na iducem potpisu/produzenju ugovora, Hazdija nek dođe u japankama i sorcu za plazu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Pa druze, sve je bilo u afektu. Covjek voli pobjedjivat, taj dan nije mogao nista na terenu, jos je crveni dobio. Uhvatio se za prsa, dres puknuo. Treba ga strijeljat radi toga? Gora su mi 10 puta nasa "djeca" koja se pos.eru po nama tipa Resic.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:19napoleon72 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:48Ko da je covjeka ubio, yebote dres. DaBogda nam svi igraci srcano svaku tekmu dres derali, a ne bili dilajle ko Dusan Hodzic i Almir Bekic, da im zene gu.zis pred njima ne bi izraz lica promijenili a kamoli zbog utakmice.
Poderao, zguzvao i bacio kao toalet papir(TV). Imas li neki primjer slican iz svog svjetskog fudbala. Zasto braniti neodbranjivo.
Dres je sinbol Kluba, nije samo krpa. Dobro vjerovatno je u pitanju generacijski jaz, zbog kojeg ja ne razumijem. Svim forumasima priznam da vise volite FK Sarajevo od mene, ali ja ga volim duze.
Btw, Ronaldo je prije par godina bacio dres Juventusa.
''Normalno je da želi zabiti. To je stav šampiona koji uvijek se uvijek žele istaknuti'', objasnio je nakon utakmice Andrea Pirlo, koji je najavio kako neće biti nikakve kazne zbog bacanja dresa nakon posljednjeg sučeva zvižduka.
Evo sta je njegov trener izjavio. Sasvim normalno razmisljanje.
EDIT: sto Keli kaze, bacio je i kapitensku reprezentacije. Covjek je takav, rodjeni lider, kad izgubi i djecu na tribinama samara.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Ne možeš ti to nama objasnit, mi smo unazad 10-15 godina navikli da sve pichke nose naš dres, pa kad tako neko srčan dođe, haman da je nepoželjan.napoleon72 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:36Pa druze, sve je bilo u afektu. Covjek voli pobjedjivat, taj dan nije mogao nista na terenu, jos je crveni dobio. Uhvatio se za prsa, dres puknuo. Treba ga strijeljat radi toga? Gora su mi 10 puta nasa "djeca" koja se pos.eru po nama tipa Resic.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:19napoleon72 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:48Ko da je covjeka ubio, yebote dres. DaBogda nam svi igraci srcano svaku tekmu dres derali, a ne bili dilajle ko Dusan Hodzic i Almir Bekic, da im zene gu.zis pred njima ne bi izraz lica promijenili a kamoli zbog utakmice.
Btw, Ronaldo je prije par godina bacio dres Juventusa.
''Normalno je da želi zabiti. To je stav šampiona koji uvijek se uvijek žele istaknuti'', objasnio je nakon utakmice Andrea Pirlo, koji je najavio kako neće biti nikakve kazne zbog bacanja dresa nakon posljednjeg sučeva zvižduka.
Evo sta je njegov trener izjavio. Sasvim normalno razmisljanje.
EDIT: sto Keli kaze, bacio je i kapitensku reprezentacije. Covjek je takav, rodjeni lider, kad izgubi i djecu na tribinama samara.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ElCartel11
- Kontakt:
Muharem a Hrvat
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja i dalje ne mogu da provarim povratak hadzije u klub,odnosno da razumijem taj Mirvicev potez.
Hadžija prati Tatara na Instagramu, Tatar njega ne prati 

- napoleon72
- Kontakt:
Od svih Mirvicevih poteza dobar je samo ovaj sa Dudicem. Ostalo Boze sacuvaj. Al eto, njegove su pare, nek radi sta hoce.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Kuzmanovic danas dobio nogu u Celje
Samo da ne bude na kraju izmuzli ga,zayebali i dizi sidronapoleon72 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:43Od svih Mirvicevih poteza dobar je samo ovaj sa Dudicem. Ostalo Boze sacuvaj. Al eto, njegove su pare, nek radi sta hoce.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, BeYaZ, deda, Elddar, Evander, Haksss, inzomni, ledesma, LegendKiller, MaroonBjelave, mercurial, miguelramos, r3m1, rimljanin90, stokastoka23, ubipara, USB, Venom, ZaZelju i 193 gosta.