mlad
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Pozdrav, novi sam. Drago mi je ako će Vinko preuzeti trenersku poziciju, ne samo zato što je on odličan trener, naravno i zbog toga. Ali i zbog toga sto sigurno ne bi pristao da trenira neku ekipu kojoj su ambicije niske, jer je on trener sigurno za klubove koji su u vrhu. Mislim da ako on dođe da se možda Sloboda napokon vraća tamo gdje joj je i mjesto u vrh bh. fudbala.
Po cemu je Slobodi mjesto u vrhu BH fudbala, i kada je tacno i koliko bila tamotuzlanskinacin je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:58Pozdrav, novi sam. Drago mi je ako će Vinko preuzeti trenersku poziciju, ne samo zato što je on odličan trener, naravno i zbog toga. Ali i zbog toga sto sigurno ne bi pristao da trenira neku ekipu kojoj su ambicije niske, jer je on trener sigurno za klubove koji su u vrhu. Mislim da ako on dođe da se možda Sloboda napokon vraća tamo gdje joj je i mjesto u vrh bh. fudbala.

- Beduin
- Kontakt:
Ima historiju i kup necega osvojenFKBilder je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:56Po cemu je Slobodi mjesto u vrhu BH fudbala, i kada je tacno i koliko bila tamotuzlanskinacin je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:58Pozdrav, novi sam. Drago mi je ako će Vinko preuzeti trenersku poziciju, ne samo zato što je on odličan trener, naravno i zbog toga. Ali i zbog toga sto sigurno ne bi pristao da trenira neku ekipu kojoj su ambicije niske, jer je on trener sigurno za klubove koji su u vrhu. Mislim da ako on dođe da se možda Sloboda napokon vraća tamo gdje joj je i mjesto u vrh bh. fudbala.![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Aha. OKBeduin je napisao/la: ↑08 jun 2022, 15:07Ima historiju i kup necega osvojenFKBilder je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:56Po cemu je Slobodi mjesto u vrhu BH fudbala, i kada je tacno i koliko bila tamotuzlanskinacin je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:58Pozdrav, novi sam. Drago mi je ako će Vinko preuzeti trenersku poziciju, ne samo zato što je on odličan trener, naravno i zbog toga. Ali i zbog toga sto sigurno ne bi pristao da trenira neku ekipu kojoj su ambicije niske, jer je on trener sigurno za klubove koji su u vrhu. Mislim da ako on dođe da se možda Sloboda napokon vraća tamo gdje joj je i mjesto u vrh bh. fudbala.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Kako da nam nije mjesto, mislim u Jugoslaviji smo bili malte ne stalni učesnici najvišeg ranga, jednom ili dva puta bili u vrhu i tu, onda imamo 102. godine postojanja a sada će i 103., imamo i Intertoto kup koji je već ranije spomenuo Beduin, pa koliko je samo ime našeg kluba i koje su sve legende nosile crveno crni dres, a druga je stvar to što poslije rata stalno neke borbe za opstanak i slično, samo smo dva puta bili tu pri vrhu mislim 2008. i 2016. sa Azmirom!?
-
- Kontakt:
Jbt pa zar neki novinar nema broj od clanovs uorave od marinovica oa da na zove pita intervju neki nesto ali ocito nismo nikom ni zanimljivi
stigao covijek u tuzlu vecdzekooooTz je napisao/la: ↑08 jun 2022, 15:52Jbt pa zar neki novinar nema broj od clanovs uorave od marinovica oa da na zove pita intervju neki nesto ali ocito nismo nikom ni zanimljivi

admirrx je napisao/la: ↑08 jun 2022, 15:53stigao covijek u tuzlu vecdzekooooTz je napisao/la: ↑08 jun 2022, 15:52Jbt pa zar neki novinar nema broj od clanovs uorave od marinovica oa da na zove pita intervju neki nesto ali ocito nismo nikom ni zanimljivi![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Šta sa Ognjenom uopšte? Pregovara se sa njim? On želi u Slobodu? Šta se dešava?
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Jedino zbog cega mislim da nisu dovodili igrace dosad je taj da su htjeli rijesit trenera,pa da se po njegovoj zelji dovode igraci
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RollingPaper
- Kontakt:
Titula aleeee

-
- Kontakt:
Tako je, cilj je bio dovesti trenera sa iskustvom i trofejima iza sebe, pa da on sebi bira pojačanja.
Ovaj put bi za razliku od prošlog ljeta i zime trebalo biti više promjena u ekipi.
Ovaj put bi za razliku od prošlog ljeta i zime trebalo biti više promjena u ekipi.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- Beduin
- Kontakt:
Ne zivi se od proslog vremena druze. Mi ni u bivsoj drzavi nismo bili nista specijalno, pategali u ligi, davali pokojeg odlicnog igraca drugim klubovima i to je to. Niti u vrhu tabele, niti fenomenalnu posjetu, ama bas nista posebno.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑08 jun 2022, 15:32Kako da nam nije mjesto, mislim u Jugoslaviji smo bili malte ne stalni učesnici najvišeg ranga, jednom ili dva puta bili u vrhu i tu, onda imamo 102. godine postojanja a sada će i 103., imamo i Intertoto kup koji je već ranije spomenuo Beduin, pa koliko je samo ime našeg kluba i koje su sve legende nosile crveno crni dres, a druga je stvar to što poslije rata stalno neke borbe za opstanak i slično, samo smo dva puta bili tu pri vrhu mislim 2008. i 2016. sa Azmirom!?
Ali nas je klub, kakav god da je. Samo treba malo smanjiti superlative i proslost.
Treba gledati naprijed, u sadasnjost i buducnost, probati nesto osvojiti, ici na utakmice, davati nesto tim sto te dolaze gledati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Vinko je trener sa kojim se može pičati kada je novac u pitanju, ali je trener koji neće da mu zadatak bude ostanak u ligi, tražit će igrače za vrh tabele, a to bi moglo biti rješeno ako Admir Smajić ili Zajko Zeba prihvate poziv za poziciju sportskog direktora.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Ma mi smo GIGANT iz 3. najvećeg grada u državi, vrtili smo se i oko vrha i oko dna tabele, 3. ili 4. smo po broju navijača u državi, i nek nam puše svi ku.rč.inu tvrdu tuzlansku. Ovo je SLOBODA, velikan bh. i ex-yu fudbala. 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.