Manje-vise ti je @Slatina odgovorio, a sto bih i ja.crvenocrnitz je napisao/la: ↑07 jun 2022, 14:38Tu se i pokazuje kvalitet, znanje, kad je sve kako treba tu trener i ne dolazi do izrazaja, jednostavno nije sazrio jos za ozbiljnu seniorsku ekipu!
Bez da imam nekog ogromnog razloga braniti Spahica, ali od gov.ana se ne pravi pita. Mi kao dokazano nezdrava sportska sredina smo plodno tlo za malverzacije, muljanje i pravljenje navijaca budalama.
Doci u ovakvu sredinu i situaciju nakon Zizovica ne postoji trener koji bi napravio nesto vrijedno hvale, jer ti pare sve diktiraju. A para nemamo.
Da bi podigao ionako losu ekipu trebas im obecati/dati premije, a to ne mozes kad si ionako im kratak neke plate pa na tu foru ne mozes ici. Da bi pokrio neke nedostatke u polju (tehnika, realizacija, pass igra, skok igra ili nesto deseto), onda moras igrati presing i izgarati na terenu, a da bi igrao visok presing moras biti fizicki spreman (tj. odradjene dobre pripreme), a nista od toga ne mozes uraditi i promijeniti na kraju sezone.