Odlično je postavio odbranu selektor.
Najveći problem je napad,ali nije gospodin Petev kriv što nemamo kvalitet u napadu.
Za sada vrhunski posao radi Petev,nismo bez razloga prvi u grupi.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:55BenjooJutub je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:22Ne gledam emisiju... Šta ga je pitao?akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:18
niko od novinara ne postavlja ovako direktno pitanja
Prosla sezona:
Mi nemamo igrace koji su u stanju dati gol. Mislim, imas ih ali ih RVI kojem fale 2-3 prsta moze izbrojati na jednoj ruci.Sveti je napisao/la: ↑08 jun 2022, 09:42Nemamo mi toliko lose igrace, koliko se ne iskoristava njihov potencijal.
Ponavljam se ali smijesno mi je da si kao trener nesposoban da uvidis kvalitete i mane pojedinih igraca koje zoves ali i onih potencijalnih, i na osnovu toga stvaras plan
Igraci nam imaju sindrom visce upravo iz tog razloga.
433 nam nikad nije odgovarala jer nam igraci ne znaju igrati u njoj. Sinoc bas gledam da vazda postoji prazan prostor of barem 20 metara izmedju nase vezne linije i napada, dzeko sam u spici a krila se mahom zabijaju po aut liniji i coskovima. I mi onda seremo da de pjanic nije vidio, prcic los, cimirot los, a ljudi bukvalno fizicki ne mogu da dodju do njihove trecine terena jer je formacija nepovezana.
Lose je ovo skroz. Kad imas toliko igraca koji „znaju igrat lopte“ i opet ne mogu da povezu dva pasa mora nesto biti i do tebe kao selektora.
Imamo 4 boda iz dvije tekme, ne znamo ni mi kako.
Jako dobra analiza stanja u ekipi.TheChief je napisao/la: ↑08 jun 2022, 10:05Mi nemamo igrace koji su u stanju dati gol. Mislim, imas ih ali ih RVI kojem fale 2-3 prsta moze izbrojati na jednoj ruci.Sveti je napisao/la: ↑08 jun 2022, 09:42Nemamo mi toliko lose igrace, koliko se ne iskoristava njihov potencijal.
Ponavljam se ali smijesno mi je da si kao trener nesposoban da uvidis kvalitete i mane pojedinih igraca koje zoves ali i onih potencijalnih, i na osnovu toga stvaras plan
433 nam nikad nije odgovarala jer nam igraci ne znaju igrati u njoj. Sinoc bas gledam da vazda postoji prazan prostor of barem 20 metara izmedju nase vezne linije i napada, dzeko sam u spici a krila se mahom zabijaju po aut liniji i coskovima. I mi onda seremo da de pjanic nije vidio, prcic los, cimirot los, a ljudi bukvalno fizicki ne mogu da dodju do njihove trecine terena jer je formacija nepovezana.
Lose je ovo skroz. Kad imas toliko igraca koji „znaju igrat lopte“ i opet ne mogu da povezu dva pasa mora nesto biti i do tebe kao selektora.
Na granici svjetskog cuda je kada neki koji se ne zove Dzeko/Prevljak dadne gol.
Nasa jedina sansa da dobijamo utakmice je da cuvamo nulu do 60-70 min i onda pokusamo izmjenama i Edinom stici do gola.
Dzeko, Prevljak, Menalo.
To su jedina 3 igraca koja su u stanju dati gol. Prevljak i Menalo nisu za prvih 11 jer ne rade dovoljno stvari da bi na terenu bili vise od 20-30 min. Klasicni dzokeri s klupe.
Ako zanemaris Pjaniceve penale ne sjecam se kad je neko osim njih trojice dao gol.
Nije realno ocekivati da dajemo 2 gola po utakmici a ne vise. 1 gol je premija sa ovakvim igracima.
Lol pa kako nemamoTheChief je napisao/la: ↑08 jun 2022, 10:05Mi nemamo igrace koji su u stanju dati gol. Mislim, imas ih ali ih RVI kojem fale 2-3 prsta moze izbrojati na jednoj ruci.Sveti je napisao/la: ↑08 jun 2022, 09:42Nemamo mi toliko lose igrace, koliko se ne iskoristava njihov potencijal.
Na granici svjetskog cuda je kada neki koji se ne zove Dzeko/Prevljak dadne gol.
Nasa jedina sansa da dobijamo utakmice je da cuvamo nulu do 60-70 min i onda pokusamo izmjenama i Edinom stici do gola.
Dzeko, Prevljak, Menalo.
To su jedina 3 igraca koja su u stanju dati gol. Prevljak i Menalo nisu za prvih 11 jer ne rade dovoljno stvari da bi na terenu bili vise od 20-30 min. Klasicni dzokeri s klupe.
Ako zanemaris Pjaniceve penale ne sjecam se kad je neko osim njih trojice dao gol.
Nije realno ocekivati da dajemo 2 gola po utakmici a ne vise. 1 gol je premija sa ovakvim igracima.
Nama je u kvalifikacijama bila problem igra kuci. U gostima smo bili bez poraza, 1-3-0.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 jun 2022, 10:22Jako dobra analiza stanja u ekipi.TheChief je napisao/la: ↑08 jun 2022, 10:05Mi nemamo igrace koji su u stanju dati gol. Mislim, imas ih ali ih RVI kojem fale 2-3 prsta moze izbrojati na jednoj ruci.Sveti je napisao/la: ↑08 jun 2022, 09:42Nemamo mi toliko lose igrace, koliko se ne iskoristava njihov potencijal.
Dzeko, Prevljak, Menalo.
Međutim, Petev je imao smisleniju igru u kvalifikacijama.
Ovo što je sada ekipa prikazala je ispod svakog nivoa. Oke, mozemo biti tvrda ekipa, ali to pada u vodu kada Rumuni fulaju 2 zicera i Finci ne iskoriste prostor koji im se daje. Kada pas igra na našoj polovini izgleda kao da neki pioniri igraju.
Dugorocno gledano, sa ovakvom igrom, da se oslanjaš na Prevljaka kojem lopta pada na nogu u petercu, gdje debeloguzi iz 20 centarsuteva i 10 neuspješnih pokušaja driblinga, na gresku protivnika nešto unovči. Neće to moći tako daleko.
Treba neko doći, u roku od jednog okupljanja sastaviti svojih 11-15 igrača i igra fudbal da barem na nešto liči.
Jer će ovu ekipu uskoro opet neko mlatnuti.
Ja ba
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HariTz, mosarajvosa83, zaostrog i 19 gostiju.