Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

h1a2s3o4
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la h1a2s3o4 » 08 jun 2022, 00:00

Jest nekulturan po Slavicinim kriterijima. :kafa:

Pitanja su na mjestu, to što Ivaylo gubi nije problem drugih ljudi. Ivaylo je nekulturan jer je samo izašao.

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 08 jun 2022, 00:04

Kakva forma :bow: :bow: :bih:

slika

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 jun 2022, 00:15

Lol. Jest tesko nasamarat nekog ko ne prica tecan bosanski jezik
naprijed rejal

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 08 jun 2022, 00:21

Po svim komentarima, nama je jedini problem Petev, jbt treba uci u srz problema. Ja bi sve dao da je nama najveci problem taj Petev, ne podrzavam ga, ali ko god sljedeci dodje radice po naredbama Saveza, znamo to svi.
Prvo BHF radi glupost, tjera trenera a znaju kakav je savez i ne govore nista.
Dok god savez ne funkcionise kako treba, do tsd ce i igrace boliti neka stvar za svim ovim, a trener koji god bude bice istl

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2022, 00:21

Zukanović je uvijek bio primitivna seljačina, što je vremenom neumoljivo dokazivao.

Petev i dalje pravi pitu od govana, nit smrdi nit miriše. Ovo je blizu maksimuma ove limitirane skupine igrača.

U ovoj grupi ćemo vjerovatno biti u igri do posljednjeg kola. Grupa u kojoj je najvažnije ne gubiti utakmice, gdje i remi ostavlja šansu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 08 jun 2022, 00:27

Virtu4l je napisao/la:
08 jun 2022, 00:21
Zukanović je uvijek bio primitivna seljačina, što je vremenom neumoljivo dokazivao.

Petev i dalje pravi pitu od govana, nit smrdi nit miriše. Ovo je blizu maksimuma ove limitirane skupine igrača.

U ovoj grupi ćemo vjerovatno biti u igri do posljednjeg kola. Grupa u kojoj je najvažnije ne gubiti utakmice, gdje i remi ostavlja šansu.
Zukanovic je sve i rekao kako jeste samo sto limitirani ne vide to. Ova ubleha je vrhuncah ubleha ikada u i oko repke a skupina igraca kakva god da je gora je sa ovakom ublehom. Kakve gluposti retardirane pisete to je nevjerovatno. Cuj ubleha pravi pitu od govana, bosnjo prosjek limitiranog mozga.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2022, 00:28

K' nozi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 08 jun 2022, 00:29

Virtu4l je napisao/la:

Vrhunac hinjaluka je kako se opra za robija...koji je sa tri puta jacim timom (u kojem je i on igrao) na guzove se provlacio da ni sam ne zna kako...

Vrhunac gluposti kaze "tad smo imali plan i taktiku"

Kakvu? Da irci pogode 4 stative promase jos 5 sansi a mi frljoku im uvalimo...odlicna taktika treba pepu javit za LP
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 08 jun 2022, 00:30

Ko god da dođe, ne bi bilo ništa bolje. Igrači jednostavno ne znaju, i nemaju želju.

Finska je naš nivo trenutno, a i to je dobar nivo obzirom da su ljudi bili na EURU prošli put a i sad imaju vjerovatno bolje šanse od nas.
Zadnja izmjena: TonySosa, dana/u 08 jun 2022, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 08 jun 2022, 00:31

Victor je napisao/la:
08 jun 2022, 00:29
Virtu4l je napisao/la:

Vrhunac hinjaluka je kako se opra za robija...koji je sa tri puta jacim timom (u kojem je i on igrao) na guzove se provlacio da ni sam ne zna kako...

Kakvu? Da irci pogode 4 stative promase jos 5 sansi a mi frljoku im uvalimo...odlicna taktika treba pepu javit za LP
I još kad reče da je rješenje za reprezentaciju Rahmanović, koji je meni strašno drag igrač jer znam njegov kvalitet još iz Sarajeva. Ali eto, on će kao doći i promijeniti sve ovo. Daj ba.

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 08 jun 2022, 00:31

Virtu4l je napisao/la:
08 jun 2022, 00:28
K' nozi.
E jesi papak :rol: to ti odgovor? Papak dudlaj ga svom peteVicu orangutane

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 08 jun 2022, 00:33

Ni prije gospodina Peteva nismo imali sistem,treneri koji znaju napraviti sistem koštaju ozbiljne pare.
Petev izvlači maksimum iz ove loše ekipe.

Unknown13
Kontakt:

Post Postao/la Unknown13 » 08 jun 2022, 00:38

Branite neodbranjivo. Petev je trenerska enigma u najblažem obliku. Ne zna bosanski jezik, ne poznaje igrače, odigramo jednu dobru utakmicu, sljedeću utakmicu mijenja totalno tim, ne daje priliku igračima koji je trebaju dobiti češće, nema sistem, nema ništa.

Čemu slavlje poslije ove pobjede? Sretan sam, ali ne vidim neke izgledne prilike da ćemo biti bolji u narednom periodu. Da smo imali ozbiljnijeg protivnika večeras, minimalno bi 2 gola primili večeras.

Također, treba uzeti u obzir da je ova Rumunija raspad sistema. Dokazali su čak da su i ispod nas, što je uspjeh.
bošnjanin

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 08 jun 2022, 00:44

Spahic98 je napisao/la:
08 jun 2022, 00:33
Ni prije gospodina Peteva nismo imali sistem,treneri koji znaju napraviti sistem koštaju ozbiljne pare.
Petev izvlači maksimum iz ove loše ekipe.
Ahaa bas onako timski duh u timu i jedna lepeza divno odabranih igraca bez kluba i slicno. Pravi vickin gospodin koji puca od taktike gdje protivnicki selektori javno govore kako je predvidljiv. Bas jedan gospodin koji eto gle cuda dodickov sestric zeli uspjeh sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine pa izabrao najbolje.
I naravno nasi momci su retardirani a petev je gospodin… nismo niti blizu boljeg zasluzili kada zivite u totalnoj zabludi da je ovaj gospodin i da ima znanje. Fuj!

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 08 jun 2022, 00:45

Ljudi se okomili na ovog covjeka. :puke:

slika
Zadnja izmjena: TheChief, dana/u 08 jun 2022, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 08 jun 2022, 00:45

vedranbadjun je napisao/la:
08 jun 2022, 00:38
Branite neodbranjivo. Petev je trenerska enigma u najblažem obliku. Ne zna bosanski jezik, ne poznaje igrače, odigramo jednu dobru utakmicu, sljedeću utakmicu mijenja totalno tim, ne daje priliku igračima koji je trebaju dobiti češće, nema sistem, nema ništa.

Čemu slavlje poslije ove pobjede? Sretan sam, ali ne vidim neke izgledne prilike da ćemo biti bolji u narednom periodu. Da smo imali ozbiljnijeg protivnika večeras, minimalno bi 2 gola primili večeras.

Također, treba uzeti u obzir da je ova Rumunija raspad sistema. Dokazali su čak da su i ispod nas, što je uspjeh.
Kojim ?

Trazili ste Prcica dobili ste ga
Trazili ste Krunica dobili ste ga
Trazili ste Demirovica
...Gazinbegovica, Svedjane, Hotica..eto jedino vam vrancic ostade pusta zelja al zato sto nije htio..

..i opet ne valja sistem, kakav sistem tacno treba imat sa ovom skupinom amatera?
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

Unknown13
Kontakt:

Post Postao/la Unknown13 » 08 jun 2022, 00:48

Victor je napisao/la:
08 jun 2022, 00:45
vedranbadjun je napisao/la:
08 jun 2022, 00:38

Kojim ?

Trazili ste Demirovica
...Gazinbegovica, Svedjane, Hotica..eto jedino vam vrancic ostade pusta zelja al zato sto nije htio..

..i opet ne valja sistem, kakav sistem tacno treba imat sa ovom skupinom amatera?
Krunić ne može igrati lijevo krilo, Demirović ne može igrati kao usamljen u napadu, Hotić ne igra nikad, Šveđani solidni, Ahmedhodžić večeras nas spasio, Prcića suvišno komentarisati, bez Pjanića u startnih 11 i jednog jakog defanzivnog veznog, on tu nema šta tražiti.
bošnjanin

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 08 jun 2022, 00:49

TheChief je napisao/la:
Ljudi se okomili na ovog covjeka. :puke:

slika
Uzima 30milki i sad treba mu ga dudlati jer je uplatio 10milki. Pa kakve ovo veze ima sa ovim sportom tito te ne ****? Dobar covjek divno hvala mu neka ide u dzenet al sa ovim sportom je za dzehenema.
Vico vrh problema jeste, ovaj je ispod.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 08 jun 2022, 00:49

Victor je napisao/la:
Kojim ?

Trazili ste Demirovica

Ovdje ljudi hoce neku konstantnost i da se da prilika sto vecem broju igraca. :D

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 08 jun 2022, 00:52

izdzezveubrazil je napisao/la:
08 jun 2022, 00:31
Victor je napisao/la:
08 jun 2022, 00:29
Virtu4l je napisao/la:

I još kad reče da je rješenje za reprezentaciju Rahmanović, koji je meni strašno drag igrač jer znam njegov kvalitet još iz Sarajeva. Ali eto, on će kao doći i promijeniti sve ovo. Daj ba.
Igramo cjelu vrijeme bez desetku, a Gojak uz duzno postovanje prema njega i igrackog kvaliteta nije za tu poziciju. Trebamo igraca koji utjeca više napad i da trazi jedan na jedan. Mi igramo nekako preko krile umjesto da klasicno napad stvorimo kros sredine i zato nam odgovaraju ovakve igrace kao Rahmanovic, Hajradinovic i Hotic...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kaunas, Vanja8 i 60 gostiju.