Pitanja su na mjestu, to što Ivaylo gubi nije problem drugih ljudi. Ivaylo je nekulturan jer je samo izašao.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zukanovic je sve i rekao kako jeste samo sto limitirani ne vide to. Ova ubleha je vrhuncah ubleha ikada u i oko repke a skupina igraca kakva god da je gora je sa ovakom ublehom. Kakve gluposti retardirane pisete to je nevjerovatno. Cuj ubleha pravi pitu od govana, bosnjo prosjek limitiranog mozga.Virtu4l je napisao/la: ↑08 jun 2022, 00:21Zukanović je uvijek bio primitivna seljačina, što je vremenom neumoljivo dokazivao.
Petev i dalje pravi pitu od govana, nit smrdi nit miriše. Ovo je blizu maksimuma ove limitirane skupine igrača.
U ovoj grupi ćemo vjerovatno biti u igri do posljednjeg kola. Grupa u kojoj je najvažnije ne gubiti utakmice, gdje i remi ostavlja šansu.
Vrhunac hinjaluka je kako se opra za robija...koji je sa tri puta jacim timom (u kojem je i on igrao) na guzove se provlacio da ni sam ne zna kako...Virtu4l je napisao/la: ↑08 jun 2022, 00:21Zukanović je uvijek bio primitivna seljačina, što je vremenom neumoljivo dokazivao.
Petev i dalje pravi pitu od govana, nit smrdi nit miriše. Ovo je blizu maksimuma ove limitirane skupine igrača.
U ovoj grupi ćemo vjerovatno biti u igri do posljednjeg kola. Grupa u kojoj je najvažnije ne gubiti utakmice, gdje i remi ostavlja šansu.
I još kad reče da je rješenje za reprezentaciju Rahmanović, koji je meni strašno drag igrač jer znam njegov kvalitet još iz Sarajeva. Ali eto, on će kao doći i promijeniti sve ovo. Daj ba.Victor je napisao/la: ↑08 jun 2022, 00:29Vrhunac hinjaluka je kako se opra za robija...koji je sa tri puta jacim timom (u kojem je i on igrao) na guzove se provlacio da ni sam ne zna kako...Virtu4l je napisao/la: ↑08 jun 2022, 00:21Zukanović je uvijek bio primitivna seljačina, što je vremenom neumoljivo dokazivao.
Vrhunac gluposti kaze "tad smo imali plan i taktiku"
Kakvu? Da irci pogode 4 stative promase jos 5 sansi a mi frljoku im uvalimo...odlicna taktika treba pepu javit za LP
Ahaa bas onako timski duh u timu i jedna lepeza divno odabranih igraca bez kluba i slicno. Pravi vickin gospodin koji puca od taktike gdje protivnicki selektori javno govore kako je predvidljiv. Bas jedan gospodin koji eto gle cuda dodickov sestric zeli uspjeh sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine pa izabrao najbolje.
Kojim ?vedranbadjun je napisao/la: ↑08 jun 2022, 00:38Branite neodbranjivo. Petev je trenerska enigma u najblažem obliku. Ne zna bosanski jezik, ne poznaje igrače, odigramo jednu dobru utakmicu, sljedeću utakmicu mijenja totalno tim, ne daje priliku igračima koji je trebaju dobiti češće, nema sistem, nema ništa.
Čemu slavlje poslije ove pobjede? Sretan sam, ali ne vidim neke izgledne prilike da ćemo biti bolji u narednom periodu. Da smo imali ozbiljnijeg protivnika večeras, minimalno bi 2 gola primili večeras.
Također, treba uzeti u obzir da je ova Rumunija raspad sistema. Dokazali su čak da su i ispod nas, što je uspjeh.
Krunić ne može igrati lijevo krilo, Demirović ne može igrati kao usamljen u napadu, Hotić ne igra nikad, Šveđani solidni, Ahmedhodžić večeras nas spasio, Prcića suvišno komentarisati, bez Pjanića u startnih 11 i jednog jakog defanzivnog veznog, on tu nema šta tražiti.Victor je napisao/la: ↑08 jun 2022, 00:45Kojim ?vedranbadjun je napisao/la: ↑08 jun 2022, 00:38Branite neodbranjivo. Petev je trenerska enigma u najblažem obliku. Ne zna bosanski jezik, ne poznaje igrače, odigramo jednu dobru utakmicu, sljedeću utakmicu mijenja totalno tim, ne daje priliku igračima koji je trebaju dobiti češće, nema sistem, nema ništa.
Čemu slavlje poslije ove pobjede? Sretan sam, ali ne vidim neke izgledne prilike da ćemo biti bolji u narednom periodu. Da smo imali ozbiljnijeg protivnika večeras, minimalno bi 2 gola primili večeras.
Također, treba uzeti u obzir da je ova Rumunija raspad sistema. Dokazali su čak da su i ispod nas, što je uspjeh.
Trazili ste Prcica dobili ste ga
Trazili ste Krunica dobili ste ga
Trazili ste Demirovica
...Gazinbegovica, Svedjane, Hotica..eto jedino vam vrancic ostade pusta zelja al zato sto nije htio..
..i opet ne valja sistem, kakav sistem tacno treba imat sa ovom skupinom amatera?
Uzima 30milki i sad treba mu ga dudlati jer je uplatio 10milki. Pa kakve ovo veze ima sa ovim sportom tito te ne ****? Dobar covjek divno hvala mu neka ide u dzenet al sa ovim sportom je za dzehenema.
Ovdje ljudi hoce neku konstantnost i da se da prilika sto vecem broju igraca.Victor je napisao/la: ↑08 jun 2022, 00:45Kojim ?
Trazili ste Prcica dobili ste ga
Trazili ste Krunica dobili ste ga
Trazili ste Demirovica
...Gazinbegovica, Svedjane, Hotica..eto jedino vam vrancic ostade pusta zelja al zato sto nije htio..
..i opet ne valja sistem, kakav sistem tacno treba imat sa ovom skupinom amatera?
Igramo cjelu vrijeme bez desetku, a Gojak uz duzno postovanje prema njega i igrackog kvaliteta nije za tu poziciju. Trebamo igraca koji utjeca više napad i da trazi jedan na jedan. Mi igramo nekako preko krile umjesto da klasicno napad stvorimo kros sredine i zato nam odgovaraju ovakve igrace kao Rahmanovic, Hajradinovic i Hotic...izdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 jun 2022, 00:31I još kad reče da je rješenje za reprezentaciju Rahmanović, koji je meni strašno drag igrač jer znam njegov kvalitet još iz Sarajeva. Ali eto, on će kao doći i promijeniti sve ovo. Daj ba.Victor je napisao/la: ↑08 jun 2022, 00:29Vrhunac hinjaluka je kako se opra za robija...koji je sa tri puta jacim timom (u kojem je i on igrao) na guzove se provlacio da ni sam ne zna kako...Virtu4l je napisao/la: ↑08 jun 2022, 00:21Zukanović je uvijek bio primitivna seljačina, što je vremenom neumoljivo dokazivao.
Vrhunac gluposti kaze "tad smo imali plan i taktiku"
Kakvu? Da irci pogode 4 stative promase jos 5 sansi a mi frljoku im uvalimo...odlicna taktika treba pepu javit za LP
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Kaunas, NerminFatic, Quartararo i 52 gosta.