Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
Nije bio ovako glasan kad je Baždarević masakrirao daleko bolju generaciju igrača čiji je član i on bio.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Imao je veliku nesrecu u kvalifikacijama i naravno svijet funkcionise na nacin da se sve mora vratiti u neki balans. Sada naplacuje sve te nesrece, dokle ce moci nisam siguran jer je kredite sigurno potrosio.TheShed je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:12Slažem se, mora se priznati da je Petev imao preveliku sreću u ove dvije utakmice. Ne stojimo loše bodovno, ali igru definitivno nemamo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:002 nafaka utakmice.
Rumuni maše 2 zicera, debeloguzi jednom prođe, golman loš centaršut izbija pravo u Prevljaka koji ništa ne uradi osim sto mu lopta na srecu padne u petercu.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 07 jun 2022, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Meša je za ovog Bugarina - Meša.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:23Nije bio ovako glasan kad je Baždarević masakrirao daleko bolju generaciju igrača čiji je član i on bio.
Zukanovic postavlja pitanja koja novinari ne smiju postaviti. Radi njihov posao, a oni šute mudro
Bugarin se napravio malo lud, ne odgovori nista konkretno.

Bugarin se napravio malo lud, ne odgovori nista konkretno.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sa daleko boljim igračima se brukao protiv Kipra i Irske.Kobayashi je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:24Meša je za ovog Bugarina - Meša.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:23Nije bio ovako glasan kad je Baždarević masakrirao daleko bolju generaciju igrača čiji je član i on bio.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Na kraju ne gleda se ova bez veze liga. EP ili ne to je jedino sta se gleda. i Robert je bio prvi u LN to nista ne znaci.
Doduše...upravu si.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:31Sa daleko boljim igračima se brukao protiv Kipra i Irske.Kobayashi je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:24Meša je za ovog Bugarina - Meša.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:23Nije bio ovako glasan kad je Baždarević masakrirao daleko bolju generaciju igrača čiji je član i on bio.
Al na kraju ispade najjači procentualno selektor.
Tacno se vidi da je pokvarena osoba. Sad mi je jasno zasto ga je Susic zajebao.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Ovaj mora što prije otići bez obzira na večeras. Rezultat je zamskirao činjenicu da je ovo lošije odigrano nego protiv Finske.
E pa nezgodan je Zuka kad popije, hoce udarit, a ima tešku ruku dok šamara bugarskog hohštaplera

Zadnja izmjena: let3, dana/u 07 jun 2022, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
"Zadovoljan sam s tri boda. Zaslužili smo većim rezultatom da pobijedimo, imali smo dobrih i loših stvari, ali jučer sam rekao da su Rumuni kvalitetni i to se potvrdilo danas.
Svako znao da su oni losi. cuj veci rezultat i ovo ti je doslo zbog srece. ovaj lik bas zivi u svom filmu.
Zašto ne izgledate sretno sada nakon pobjede?
"Ne znate šta mi leži na duši", zaključio je selektor naše selekcije na kraju.

Svako znao da su oni losi. cuj veci rezultat i ovo ti je doslo zbog srece. ovaj lik bas zivi u svom filmu.
Zašto ne izgledate sretno sada nakon pobjede?
"Ne znate šta mi leži na duši", zaključio je selektor naše selekcije na kraju.

Znači, i to mnogo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ima covjek takvu facu da ti ga bude žao. Vazda je preživljavao neke neugodnosti, ako ćemo ga nogirati trebamo mi bar to gospodski uraditi.
Ali da je khitana od trenera to stoji. Uništi ga Zuka. Odgovori su mu bili kriminalni.
Izborio nam je Robert baraž tada, mogao bi Petev to ponoviti ako ga ova luda sreća nastavi pratiti.

Zukanovic ga nasikerao pitanjima 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zukanovic veoma nekulturan i neodmjeren u onoj situaciji.
Petev ako je pametan nikad vise se neće odazvati u studio.
O samoj utakmici i Petevu sutra kada odgledam zadnjih 20ak minuta.
Petev ako je pametan nikad vise se neće odazvati u studio.
O samoj utakmici i Petevu sutra kada odgledam zadnjih 20ak minuta.

Tekma večeras postavljena onako, generalno bolje nego protiv Finske ali ništa specijalno dobro, od početnih minuta gdje smo trebali zabiti gol na kraju poluvremena smo mogli biti sretni što nismo primili nijedan.
Sa druge strane, plus za Peteva su izmjene na poluvremenu, opet je podigao ekipu kao i protiv Finaca, imao je i u nekim ranijim utakmicama dobre izmjene, ima fin osjećaj što se tiče tih stvari.
Ovima sa BHT-a svaka čast za konstruktivne kritike, svaka čast i Zukanoviću na direktnosti, mada je možda mogao malo taktičnije postavljati pitanja, povezati nekako sa ovom utakmicom, s obzirom da Petev apsolutno niti dobro prima kritike, ali sa druge strane niti je nešto specijalno euforičan u nekim momentima (utakmicama) kada smo izgledali solidno na terenu.
Al' evo ne znam jeste li upratili vezano za Zukanovića kad ga Dujković upita za Ligu nacija pod Robijem. Kako je ofirno rekao "borili smo se, izgledali dobro taktički na terenu" bla bla, a realnost je da smo u makar 2 od 4 tekme imali više sreće nego pameti, ali to Ervin neće priznati jer je i sam bio učesnik tih akcija.
Sa druge strane, plus za Peteva su izmjene na poluvremenu, opet je podigao ekipu kao i protiv Finaca, imao je i u nekim ranijim utakmicama dobre izmjene, ima fin osjećaj što se tiče tih stvari.
Ovima sa BHT-a svaka čast za konstruktivne kritike, svaka čast i Zukanoviću na direktnosti, mada je možda mogao malo taktičnije postavljati pitanja, povezati nekako sa ovom utakmicom, s obzirom da Petev apsolutno niti dobro prima kritike, ali sa druge strane niti je nešto specijalno euforičan u nekim momentima (utakmicama) kada smo izgledali solidno na terenu.
Ma više smo sreće imali tada pod Robijem realno, jer iskreno da ti kažem nama su Finci i Rumuni za 180 minuta napravili možda dvije dobre šanse, ostalo je bilo sve ono što maksimalno možeš nazvati poluprilikom.
Al' evo ne znam jeste li upratili vezano za Zukanovića kad ga Dujković upita za Ligu nacija pod Robijem. Kako je ofirno rekao "borili smo se, izgledali dobro taktički na terenu" bla bla, a realnost je da smo u makar 2 od 4 tekme imali više sreće nego pameti, ali to Ervin neće priznati jer je i sam bio učesnik tih akcija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"