FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
38
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 250

spezial
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la spezial » 07 jun 2022, 22:37

Je li realno da se okiva u zvijezde ova ubleha iz rudara? Bezveze igrac, nije se vidio ni u jednoj utakmici protiv nas, jos stranac

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 07 jun 2022, 22:38

Realno fin igrač ali pored Suljića i Ikića teško može nešto
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 07 jun 2022, 22:40

Bez veze igrac sta ce on nama. 1 gol i 0 asistencija u 2022 godini.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 jun 2022, 22:41

Ma solidan igrač ne kazem da nije, ali sta je bitno. Htjeli smo ga dovesti ali na zimu, nismo imali sad kontakta.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 07 jun 2022, 22:47

Foux87 je napisao/la:
07 jun 2022, 22:38
Realno fin igrač ali pored Suljića i Ikića teško može nešto
Bio bi fino rješenje kao alternativa za Suljića, koji je jedino normalno lijevo krilo u ekipi. Santos na heroinu je bolje krilno rješenje od Hebibovića, Kobiljara i Dala zajedno.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 jun 2022, 22:51

Dan 2 cekajuci da vidimo pojacanje. :roll:

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 07 jun 2022, 22:52

Pa taj Brazilac je grijao klupu u Rudaru koliko ja znam.
Moramo tražiti strance koji su nivo iznad domaćih igrača.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jun 2022, 22:55

Testo je napisao/la:
07 jun 2022, 22:52
Ko Ikic npr jel :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 07 jun 2022, 22:56

Ma meni je bezveze Clarismario. Previše su hvaljeni i on i Amoah, a na kraju su Demir Jakupović i Nikola Mandić pokazali da su klasa za njih.

Edberg23
Kontakt:

Post Postao/la Edberg23 » 07 jun 2022, 22:57

Amar Jusic, 2000 godiste, desni bek, kapiten Jedinstva. Veliki radnik i borac, predvidjaju mu finu karijeru, ali nema ga ko "pogurati", ne treba nam biti iz ponizenja dovoditi mlade igrace iz Prve lige, ima tu momaka koji cekaju samo priliku da se dokazu. Mlad igrac, koji moze pojacati konkurenciju na desnom beku.
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 jun 2022, 23:00

Oerde je napisao/la:
07 jun 2022, 20:33
Pitar6785 je napisao/la:
07 jun 2022, 19:11
Kako moze bit do kluba ako je menager igrac (npr; Ikic ) rekao da je free agent normalno da je klub dogovarao njegove uslove i kad su dogovorili sve SB je sapstio da ima u ugiviru +1.

E sad to je Izmedju igraca ikica i sb, dali su imali Neki dogovor dali je SB ima neki dug, dalije SB FALCIFIKIVAO UGOVOR, il je IKIC TOTALNO LUD

STO smo mi objavili il smo nasjeli na lazi ikiceve il smo mi ludi ili su bacili kost da vide dalice SB reagovat..

Postavite sve igrace koje je doveo HADZIC u prvom mandatu, i postavite od bilo kojeg sd u bilo kojem klubu u bh od 2003 godine pa dosad i vidjecete da niko nije doveo bolje mladje financiski isplativije igrace.. takodje izlazni transferi su bili mnogo bolji nego i jednog sd u cjeloj ligi..

Benko delac jajalo dosli na posudbu osvoili kup i prvenstvo zaradili 0 km od prodaje..

Takodje mozete isto uporedit koliko mladih igraca je igrali i prekomandovano iz juniora u prvi tim itd..
Baš baš volim tvoje postove, jer mislim da da se zezaš. Ako si ipak ozbiljan, Benko nije bio posudba. Imali smo promovisanog Kovačevića, Cimirota, Duljevica, Kadusica, Mihojevica, Andusica, Radovac bio projekat, kad pričamo o radu s mladim igračima. Hadžić je uspio ispod cijene prodati dva najbolja igrača Premijer lige, od kojih Rahmanović sad vrijedi 2.5 miliona i igrat će Evropu lagano.
Sve te igrace koji su promovisani jedino Cimirota smo prodali svi ostali otjerani nismo zeljeli produzit ugovore il su otisli free agent. Jedino smo dobili za duljevica ves masine.

Drugo. Sve te sto si nabrojao je dovelo vise sd, nije jedan SD.

Sto se tice Rahmanovica otisao je za 300 k € odigrao 3.5 godine (il 4.5 godine) kod nas uzeli 4 trofeja prodaliga za 300 k€ kad cjeli ss i igraci nisu imali 8 plata. Fakticki bili smo u stecajnom Bankrotu jer se kinez izvukao (stao da finansira klub). Ista stvar sa Tatarom, To se nemoze prigovorit SD.
Stanojevic kesiran
Kovacevic je prodat (imao jos 1.5 godinu ugovor) al klub je bio duzan 8 plata momku mogao je otic za 0 km

Neka mi ovde neko napise igraca u 26-27 godini da je ima par sezona dobri i da ga je jedan klub produzio. Ovcina je igrac koji je osvoio samo kup i opet je cekao ino angazman kad je to propalo produzio..

Nihad 1.1 m€
Pidro 300 k€
Kovacevic 300 k € (15% od narednig transfera)
Stanojevic 300 k €
Tatar 280 k€
Rahmanovic 300 k€

Platio ostetu (50 k€) za FANIMA koji je jedan od najbolji igraca posle rata. Uprava nije mogla da nadje zajednicku rijec, apsulutno sa strane sportskog direktora opravdana investicija

Ja njegove fule vidim u onom golmanu sto je dosao iz Amerike ( cak cinimi se da nije ni podpisao ugovor)

Parmakovski (ako ga je on doveo)

I njegova greska je NAJVECA sto nije podnijo ostavku kad je vidio koliko je sati.

Zamene nije fulao ni sa jednim trenerom
Husref
Vinko
Fedja

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 jun 2022, 23:04

Treba tog Brazilca najaviti kod nas na fb, ko ga **** sto nece kod nas.
Bahati, bahati Željkan!
1946

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 jun 2022, 23:06

joker90 je napisao/la:
07 jun 2022, 23:04
Treba tog Brazilca najaviti kod nas na fb, ko ga **** sto nece kod nas.
Mogli su se i Krsteu zahvaliti, makar i u sali bi bilo lijepo vidjeti :D

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 07 jun 2022, 23:07

miky_hz je napisao/la:
07 jun 2022, 22:55
Testo je napisao/la:
Ma ja nisam nešto oduševljen sa njim, al eto.
Druga priča bi bila kad bi mu nekako sredili naš pasoš.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jun 2022, 23:11

spezial je napisao/la:
07 jun 2022, 22:37
Je li realno da se okiva u zvijezde ova ubleha iz rudara? Bezveze igrac, nije se vidio ni u jednoj utakmici protiv nas, jos stranac
Nemoj se brate ljutiti ali ovo si ti pisao za Santosa prije nekad :mrgreen:
Bukvalno ono sto nama fali u igri. Bolje njega zeljnog dokazivanja dovest kao stranca nego nekog izraubovanog Pejovica

Msm bzvz gdje ide ,nek ide ali ostanimo dosljedni falio se nekad na ovoj temi i ti i @Zukanovic je govorio sad ga isto pljuje ,i ja sam ga hvalio i jos forumaša je govorilo tad nekad da se treba dovest(ono dok je bio ma vrhuncu nekom,u zadnje vrijeme malo stagnira)

Ok fin igrac mlad,moze upaliti nesto je pokazao ovdje,sa mladim igracem neces puno izgubiti mozes samo dobiti i to je to,ako vec pricamo o igracima drugih klubova daj da budemo kolko tolko objektivni..I ja sam misljenja da nam u ovom trenutku netreba, tad nije Suljica bilo kad se ovo pisalo ali opet hvalio se i nemogu ja promjeniti misljenje samo zato sto je otišao kod njih.

I mogu poželit samo da nastavi kod njih ovako kako je zavrsio ovaj drugi dio sezone tj nikako i eto :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jun 2022, 23:17

Testo je napisao/la:
07 jun 2022, 23:07
miky_hz je napisao/la:
Testo je napisao/la:

Ma nek dodje nije frka dobar je Ikic,ali eto sto kazes i mi dovodimo te strance koji su bara bara.Mislim djelim misljenje sa tobom pisao sam ja to uvijel prije 4 stranca koja odskacu ali jbg realnost nam je stranac iz Srbije,Hrvatske ili tako nesto.Jedino da se nadamo onda da ce ovo pravilo promjenit da nam okolne zemlje nebudu stranci,jel ono fkt nema razlike u onom sto mi dovodimo pod stranac

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 07 jun 2022, 23:29

miky_hz je napisao/la:
07 jun 2022, 23:11
spezial je napisao/la:
07 jun 2022, 22:37
Nemoj se brate ljutiti ali ovo si ti pisao za Santosa prije nekad :mrgreen:
Bukvalno ono sto nama fali u igri. Bolje njega zeljnog dokazivanja dovest kao stranca nego nekog izraubovanog Pejovica

Msm bzvz gdje ide ,nek ide ali ostanimo dosljedni falio se nekad na ovoj temi i ti i @Zukanovic je govorio sad ga isto pljuje ,i ja sam ga hvalio i jos forumaša je govorilo tad nekad da se treba dovest(ono dok je bio ma vrhuncu nekom,u zadnje vrijeme malo stagnira)

Ok fin igrac mlad,moze upaliti nesto je pokazao ovdje,sa mladim igracem neces puno izgubiti mozes samo dobiti i to je to,ako vec pricamo o igracima drugih klubova daj da budemo kolko tolko objektivni..I ja sam misljenja da nam u ovom trenutku netreba, tad nije Suljica bilo kad se ovo pisalo ali opet hvalio se i nemogu ja promjeniti misljenje samo zato sto je otišao kod njih.

I mogu poželit samo da nastavi kod njih ovako kako je zavrsio ovaj drugi dio sezone tj nikako i eto :mrgreen:
Ma nema ljutnje naravno, stoji citava recenica ta sto sam napisao, ali po meni je ovaj lik potpuno podbacio nakon prvih nekoliko utakmica sezone, a u drugom dijelu je bio nevidljiv. Protiv nas se nije vidio, i nekako imam dojam da se izgubio totalno. Mislio sam da ce odigrati cijelu sezonu vrhunski, pa da ocekujemo nekog novog fanima, ali po meni to nije to. Ovdje se stalno spominje da nam stranci trebaju biti za klasu iznad, mislim da ovaj decko to nije.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 jun 2022, 23:29

miky_hz je napisao/la:
07 jun 2022, 23:17
Testo je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

Ma nek dodje nije frka dobar je Ikic,ali eto sto kazes i mi dovodimo te strance koji su bara bara.Mislim djelim misljenje sa tobom pisao sam ja to uvijel prije 4 stranca koja odskacu ali jbg realnost nam je stranac iz Srbije,Hrvatske ili tako nesto.Jedino da se nadamo onda da ce ovo pravilo promjenit da nam okolne zemlje nebudu stranci,jel ono fkt nema razlike u onom sto mi dovodimo pod stranac
Mi ne dovodimo nikoga, to je problem.
Pripreme krecu, isti igraci tu, nikog nisu dogovorili.. :facepalm:

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 07 jun 2022, 23:31

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
07 jun 2022, 23:29
miky_hz je napisao/la:
07 jun 2022, 23:17
Testo je napisao/la:

Mi ne dovodimo nikoga, to je problem.
Pripreme krecu, isti igraci tu, nikog nisu dogovorili.. :facepalm:
A bogami ni odgovorili :)

Ghost67
Kontakt:

Post Postao/la Ghost67 » 07 jun 2022, 23:42

Hadžić i Dudić ganjaju Radovića iz Veleža

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 7 gostiju.