Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

EdinTM87
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la EdinTM87 » 07 feb 2011, 22:26

nick je napisao/la:
Aldinn je napisao/la:
vodena_glava je napisao/la:najveće pojačanje je povratak dominantnog popovića. neka, polako ću ja njega napraviti još boljeg pa ću da ga prodam bogatom šeiku u man-city. taman da uleti umjesto onog kloca džeke!
Slazem se Amare,sa Lazom u grupe lige prvaka,samo da pocne gadjati makar u okvir gola :oops:
sa mirzom do brajlovica
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 07 feb 2011, 23:31

nermin_TM je napisao/la:
vodena_glava je napisao/la:najveće pojačanje je povratak dominantnog popovića. neka, polako ću ja njega napraviti još boljeg pa ću da ga prodam bogatom šeiku u man-city. taman da uleti umjesto onog kloca džeke!
j.e.b.e.m ti m.a.t.e.r...
pa me banujte slobodno

nek je on njemu mater drmno :lol: :lol: :lol:

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 08 feb 2011, 01:09

nevjernik je napisao/la:ja sam taj i taj

rodjen sam prije 20 godina u Sarajevu, opcina Centar

bavim se fakultetom i

svidja mi se ovaj forum :D i ja ne mrzim nikoga :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 08 feb 2011, 01:16

adis.p je napisao/la:

bavim se fakultetom i

pa lik je iskren :lol: :lol:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 feb 2011, 01:17

adis.p je napisao/la:

bavim se fakultetom i

gdje to iskopa ba :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 08 feb 2011, 01:18

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 'ebiga nadje se..... :D
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 08 feb 2011, 01:28

lijepi čiko je napisao/la:Sljedeđe godine dabogda sloboda ispala iz premijer lige i dabogda se klub ugasio. To je najgori klub na zemaljskoj kugli i želim mu sve najgore. Svi igrači koji igraju za slobodu dabogda dobili šuljeve a njihove žene ili cure dabogda dobile proliv. Svi navijači slobode dabogda nosili lopatu od Alije Sirotanovića.Stadion ima dabogda propao u rupu a ionako će ga sol pojesti. Dabogda u Tuzli pobijedila stranka kokuza pa na tušnju igrali vaterpola
1921-2011

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 08 feb 2011, 15:20

Leader je napisao/la:
Andres je napisao/la:nego u kolko je Portugal -argentina
slika

Ja se nadam da će se Messi štedjeti za Sporting. :D
-Paja je napisao/la:Ko sto se na svjetskom stedio sa 0 golova i u djepu Badstudera :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 08 feb 2011, 16:32

melanholicar je napisao/la:Edine Dzeko jedan predlog za tebe od srca.

Evo šta ti treba da uradiš da bi bio u sastavu sigurno.
Prvo što trebaš je da Carlosu Tevezu pokloniš prije jutarnjeg treninga dvije ormašice.Nakon treninga onako kulturno bi mu trebao otpjevat pjesmu,naravno ako znaš (ja prvi ne volim narodnjake,al u ovom slučaju to je samo jedna od metoda) pjesmu Nema više druga mog, on će se vjerovatno sažaliti kad ti budeš refren pjevao,stoga pašće mu samopouzdanje,shvatiće da postoje i drugi u timu osim njega. Treće što bi trebao uraditi to je da potplatiš neke londonske bandite da ga ošišaju,to je zagarantovano da neće od stiga smijet izaći na stadion sigurno tri mjeseca. A četvrto što bi trebao uraditi jeste da navratiš Kolarova da mu počne srat o Argentini,tu je slab.
:lol: :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 08 feb 2011, 17:38

Nail for Real je napisao/la:
Leader je napisao/la:
Andres je napisao/la:nego u kolko je Portugal -argentina
slika

Ja se nadam da će se Messi štedjeti za Sporting. :D
-Paja je napisao/la:Ko sto se na svjetskom stedio sa 0 golova i u djepu Badstudera :lol:
:lol: :lol: :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 08 feb 2011, 18:08

melanholicar je napisao/la:
GolgeterBeograd je napisao/la:Opet će Lakersi da osvoje titulu, nema im ravnih
Poštujem tvoje mišljenje.
Ali isto tako napravio si odredjenu logičku grešku u dokazu. Da bi me skontao u pravom smislu te riječi,morao bi razumijeti odredjenu metodu ove moje konstatacije. To znači,na osnovu te tvoje konstatacije "nema im ravnih" možemo odredjenom analizom koja se proučava uglavnom na fakultetu političkih nauka doći do sledećih zaključaka koji će stati u odbranu mojih verbalnih petardi.
Znači, nema im ravnih,ostali su (logično) ili krivlji ili su manje ravni ili više ravni. Samim time svi ostali su možda još ravniji. E sad,to znači da je Los Angeles ravan,a da ima onih koji su još ravniji,samim time on ne može biti najravniji jer to nije u skladu sa verbalnom kulturom,ili prostim jezikom što bi se reklo daleko je od hipotetički aktuelne i realne sadašnjosti ma koliko ovaj kapitalizam bio prepoznatljiv,a globalizacija predstavljena kao bruka.
Bice ovog jos, siguran sam.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 18:15

Je li ja to uočavam odredjeno podsmijavanje mojim konstatacijama,ili je u pitanju odredjeno nerazumijevanje terminologije. :twisted:
Ponavljam nije mi cilj da ispadnem smiješan,ma koliko to nekome izgledalo tako,jednostavno činjenica je da mi je vokabular bogat,te da (možda zvuči narcisoidno) imam odredjena gledišta koja svoju veličinu ogledaju u tome što svaku pojavu ili problem posmatram sa više aspekata,stoga ponavljam volio bih kada bi me pojedini razumijeli na pravi način,a ne da moje postove stavljaju na stub srama,kako bi se mogla nazvati ova tema u kojoj sam upravo uočio dva svoja posta.....
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 08 feb 2011, 18:16

Paja je napisao/la:Ko sto se na svjetskom stedio sa 0 golova i u djepu Badstudera
ne pajsone... mislili su ljudi da se stedi i da ne radi svaku tekmu amaterskim odbranama nesto slicno ovome...

[youtube][/youtube]
ser del barça es el millor que hi ha !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 feb 2011, 18:16

Jbt
Znači, nema im ravnih,ostali su (logično) ili krivlji ili su manje ravni ili više ravni. Samim time svi ostali su možda još ravniji. E sad,to znači da je Los Angeles ravan,a da ima onih koji su još ravniji,samim time on ne može biti najravniji jer to nije u skladu sa verbalnom kulturom,ili prostim jezikom što bi se reklo daleko je od hipotetički aktuelne i realne sadašnjosti ma koliko ovaj kapitalizam bio prepoznatljiv,a globalizacija predstavljena kao bruka.
:lol: Ne mogu da vjerujem ispade mi kolač iz usta čito sam prvo onog o hurmašicama pa se sjetio da imam malo i uzmem kad sam pročito ovog tastatra ostade slipava :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 feb 2011, 20:18

Mandrak je napisao/la: Nego, šta kaže pedofilni Vodja za ovu istragu Interpola :?: neke rigorozne kazne sa najavljuju sa onu svinjariju koju ste organizovali u talu sa Novim Zamkom.
-Paja je napisao/la:Kazu da ce Interpol kontaktirati tebe da im kazes detalje, javi se direktno prvog interpolovom agentu za korupciju u fudbalu Tomu Heningu Ovrebu inaze poznatom pod pseudonimom Nauljena Katalonska Sova.
:lol: :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 08 feb 2011, 21:39

Veoma zanimljivo pitanje, bogami sam danima razbijao glavu o adekvatnom rješenju istog. Najbolji moguci nacin jeste da po uzoru na potpisnike Dejtona i njihove ideje o entitetima da Miljacka bude ona što će dijeliti nam najljepšu , Sarajevo. Na desnoj strani obale će se uglavnom stanovati onome koje je ova tema zasluzila da ide recycle bin (da bi cigani rovinjali po njoj, mozda si odatle i dosao do ideje :mrgreen:) dok na drugoj strani će biti zemljaci koji nose u srcu boju zelenu, naravno Olimpica, na sta ste vi mislili, gdje ce sukob kulminirati ratom istim a na kraju ce pobijedu odnjeti Radikali sa Vratnika koji ce uspostaviti Kršćansku dzamahiriju sa svjetovnim centrom na Vilsonovom
šetalištu, gdje će svako jutro kao znak postovanja prema svevišnjem (u ovom slučaju to je Čak Hamid Noris) baciti huba bubu u zrak da bi ukazalu na, u isto vrijeme lahkoću idealizma istog , a na drugu stranu da to bude kao znak poštovanja prema pekarima iz Aspeka, koji su zato vrijeme premijesteni u Geto, kao jevreji u Varsavi 41', da ne bi poskupljavali cijenu hljeba :|
Mislim da moj odgovor na tvoju temu ti ukazuje na moj stav prema istoj :)
Sa jednog drugog foruma, ali morao sam staviti, na temi "nezavisna drzava sarajevo" :lol: :lol: :lol:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 08 feb 2011, 21:43

melanholicar je napisao/la:Je li ja to uočavam odredjeno podsmijavanje mojim konstatacijama,ili je u pitanju odredjeno nerazumijevanje terminologije. :twisted:
Ponavljam nije mi cilj da ispadnem smiješan,ma koliko to nekome izgledalo tako,jednostavno činjenica je da mi je vokabular bogat,te da (možda zvuči narcisoidno) imam odredjena gledišta koja svoju veličinu ogledaju u tome što svaku pojavu ili problem posmatram sa više aspekata,stoga ponavljam volio bih kada bi me pojedini razumijeli na pravi način,a ne da moje postove stavljaju na stub srama,kako bi se mogla nazvati ova tema u kojoj sam upravo uočio dva svoja posta.....
maaaaa obali ga macku...

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 08 feb 2011, 22:05

tema : Kladionica :D
SPY je napisao/la:

Ha ja viko, ha vo riko. Nema fajde.
:mrgreen: :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 feb 2011, 22:11

Ma opet ispočetka prelistati ovu temu i ismjati se. :lol:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 feb 2011, 22:15

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma opet ispočetka prelistati ovu temu i ismjati se. :lol:
1)Pajo
2)harishp

A sto se tice provala nenadjebiva je one meme za dresove :lol:

Od Hareta je najjaca za Evru i mikrovalnu,a Pajina svaka za anala :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 39 gostiju.