FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
38
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
24
10%
Samo stranac
60
24%

Ukupno glasova: 252

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 07 jun 2022, 13:58

Kupa prijateljstva 2022

Akademija Pandev - FK Sarajevo

17.00 SK1 uzivo

kitkat
Kontakt:

Post Postao/la kitkat » 07 jun 2022, 13:59

guadalupe je napisao/la:
07 jun 2022, 11:07
kitkat je napisao/la:
07 jun 2022, 11:05
OsmaDolazi je napisao/la:
07 jun 2022, 11:02
Ikic je potpisao, ali su se javili iz sirokog i rekli da on ima u ugovoru opciju +1 i da je oni mogu aktivirati, sad je oko toga natezanje.
E da hoce aktivirat zbog ovih debilnih objava i tako to kao sto jedan kaze tek kada potpise objavi onakvu objavu pa onda snimaj klipove slike itd
Pa potpisao je citas li , nakon potpisa su se javili listicani . Sad kako je mogao potpisati ako nije imao ciste papire ne znam.
Nije potpisao ne moze potpisat ako to ima u ugovoru jedino da je istekao ugovor i da su rekli nece se aktivirat i onda da potpise ne mozes potpisat ugovor kad si vec sa nekim Hadzija glupan zaletio se on misli dogovorio uslove i to je to ljudi su znali na potpisu ugovora odustajati tako da dok ne potpise da je igrac FK Sarajevo nista od toga a volio bi da ne dodje zbog glupana kada se zalete ovako

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 07 jun 2022, 14:00

miky_hz je napisao/la:
07 jun 2022, 13:57
spezial je napisao/la:
07 jun 2022, 13:55
E dobro je, pet dana do prozivke i priprema, 0 pojacanja, nijedan raskinut ugovor sa skartom, i jedan lazni transfer :tokralju:
Tek je jucer prelazni rok poceo,jedino je Posusje prvi dan dovelo igraca u ligi,istina trebali smo i mi ali labud :mrgreen:
Moj Miki, hoćemo li mi ikad dočekati da dogovorimo igrača par mjeseci prije, a ne da znamo ko nas napušta?

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 07 jun 2022, 14:06

ElCartel11 je napisao/la:
07 jun 2022, 13:51
Pa sta smo mogli ocekivati od celave ublehe. Nadam se da se izlevatiti Mirvica do kraja i da se svi zajedno pokupe i odu iz FKS pa taman zavrsili u federalnoj.

Mirvic mi djeluje kao Dino iz LZN kad je dobio tad gutu para, pa ga izlevatise svi. Kad je preplatio i uzimao stvari koje mu nisu potrebne uopste. Tako izgleda i ovog Mirvica levate sa svih strana.
Haha kad je pit'o jesul ovo sve moji gugani.
ISTINA ZA VEDRANA!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 07 jun 2022, 14:07

Ma nama je sevap sudbina Celika koliko smo glupi i nesposobni...Zamisli tog mentalnog sklopa,objaviti kao da je igrac vec uveliko potpisao ugovor a ustvari nije ni pola dogovoren.Pa meni jutro ne bi docekali ni ko je stavio tu objavu ni ko mu je rekao da stavi.MRS GLUPANI!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 jun 2022, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 07 jun 2022, 14:07

Pa sta smo mogli ocekivati od celave ublehe. Nadam se da se izlevatiti Mirvica do kraja i da se svi zajedno pokupe i odu iz FKS pa taman zavrsili u federalnoj.

Mirvic mi djeluje kao Dino iz LZN kad je dobio tad gutu para, pa ga izlevatise svi. Kad je preplatio i uzimao stvari koje mu nisu potrebne uopste. Tako izgleda i ovog Mirvica levate sa svih strana.
Izet - Hadžija
Dino - Mirvić

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 07 jun 2022, 14:08

Šta se nervirate bezveze znate i sami ko je u administraciji kluba te je sasvim normalno za očekivati ovakve greške. Teško da ćemo mi ikad na zelenu granu.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 07 jun 2022, 14:09

Ajla, Emir, Mirvic :urnebes:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 07 jun 2022, 14:09

slika
Sarajevo ljubavi moja.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 07 jun 2022, 14:10

Lecler je napisao/la:
07 jun 2022, 14:06

Haha kad je pit'o jesul ovo sve moji gugani.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Ma cim se Hadzija vratio, vratile se i afere sa transferima. Od slanja kopije ugovora Zakaricu gdje nas ne ovaj zgu.zio ko prostitutku i izvukao sebi vise para od Borca, preko mijenjanja uslova Beciraju kad je covjek dosao u Sarajevo da potpise ugovor, pa sad do ove bruke. Fascinantan je lik svega mi.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jun 2022, 14:10

MaroonBjelave je napisao/la:
07 jun 2022, 14:00
miky_hz je napisao/la:
spezial je napisao/la:
07 jun 2022, 13:55
E dobro je, pet dana do prozivke i priprema, 0 pojacanja, nijedan raskinut ugovor sa skartom, i jedan lazni transfer :tokralju:
Tek je jucer prelazni rok poceo,jedino je Posusje prvi dan dovelo igraca u ligi,istina trebali smo i mi ali labud :mrgreen:
Moj Miki, hoćemo li mi ikad dočekati da dogovorimo igrača par mjeseci prije, a ne da znamo ko nas napušta?
Realno sad je to bilo nemoguce novi su i SD i trener,a za ubuduce valjda docekamo :mrgreen:

Btw Hadzija i menadjer od Ikica prijatelji na FB cudi me kako "niko nista nije znao" il su svi u talu ovde
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 07 jun 2022, 14:15

Pa sta ako ima jos godinu ugovor ? Nek stoji ova objava godinu, i onda ga dovedemo ! I vi bezze pljujete svi, godina dole-gore. Taman ga dovedemo koji mjesec prije nego postanemo najbolji na Balkanu 😍
Do tada cemo i Sabru u zatvor poslati !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 jun 2022, 14:16

Turnir U19 na Zlatiboru
Akademija Pandev - FK Sarajevo na SK 1 danas u 17 h

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 07 jun 2022, 14:17

nokee je napisao/la:
07 jun 2022, 11:46
PapirnaMarka je napisao/la:
06 jun 2022, 22:13
nokee je napisao/la:
06 jun 2022, 21:58

Kakav idiotizam ovdje sve nece pisati. Ti znas sta je ona radila i gdje bila, vjerovatno sve znas o njoj posto si joj prelisto fb i instagram. To je ta prica.
Slazem se dijelom sa tobom da ima bolesnika koji bas gluposti prate, ali isto tako dobrim dijelom nisi upravu.

Pa kad dodje igrac neki pogledas mu statistiku, CV, sta je igrao koliko je igrao, pa i instagram i slicno. Trener kad dolazi isto tako, sjetimo se samo montaze Ljupka Petrovica kad je trebao da dodje.

Isto tako i uposlenik kluba, a posebno generalni direktor istog sam je odabrao da se javno eksponira i postane javna licnost. Od tog trenutka u situaciji je da svak zna ko je i da ce pratiti sta objavljuje. Kao sto igrac predstavlja klub na terenu i van njega, tako ga i direktorica predstavlja na svom radnom mjestu, ali i pored toga.

Svojevremeno smo napadali Velkoskog kad je isao da gleda utakmicu Hajduka dok je igrao za nas u onoj prvoj epizodi, a prije nekoliko godina i jedna uposlenica kluba dobila je otkaz jer se slikala u dresu Zvezde na Marakani. U Engleskoj nedavno covjek iz finansija dobio otkaz zbog Tweeta koji je stavio na svom profilu.

Jednostavno, to je tako, svaki potez bilo koje osobe koja ima veze sa klubom se prati, a posebno ako si generalni direktor, jos je sama stavila da joj je otkljucan profil.
Sve ok kralju prati ti profile. Ali pisao sam ovom snobu sto zna i gdje je radila i kakva je osoba itd na osnovu drustvenih mreza, sto je totalni idiotizam.
E čuj snob :D

Rekoh ti da to što znam skoro pa nikakve veze nema s njenim društvenim mrežama. Idiotizam je ne skontati ofirnu zajebanciju.

Al koga libo racku o tome kad će Ayla sama pokazati koliko vrijedi..
The saddest thing in life is wasted talent.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 07 jun 2022, 14:17

miky_hz je napisao/la:
07 jun 2022, 14:10
MaroonBjelave je napisao/la:
07 jun 2022, 14:00
miky_hz je napisao/la:

Realno sad je to bilo nemoguce novi su i SD i trener,a za ubuduce valjda docekamo :mrgreen:

Btw Hadzija i menadjer od Ikica prijatelji na FB cudi me kako "niko nista nije znao" il su svi u talu ovde
Ako se po jutru dan poznaje nayebali smo ovaj prijelazni rok.
Ili da ne budemo skroz zločesti, ima i i ona prvi se mačići u vodu bacaju :D

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 jun 2022, 14:18

joker90 je napisao/la:
07 jun 2022, 13:54
Samo pitar moze vjerovat da Hadzija moze prestati da bude celava ubleha i taldzija, samo pitar vjeruje da Hadzija moze preko noci postati sposoban i da je u proslom mandatu on bio neduzan, a sve kriva Sabrina.

Cinjenica je da je Ismir glup ocigledno za ove stvari. Za neke druge stvari je pametan, napravio je pare, ali za ovo oko vođenja kluba u BiH je gluplji i od ispodprosjecnog bosnje. Ne zna nista covjek kako da izađe na kraj sa ovim kujama i levatima koji njega haslaju, a nas brukaju. Pomiriti se s tim i pratiti ovo bez srkleta...
To je to :tokralju:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 jun 2022, 14:19

Mirvicu levatcino naivna, yebo li te celavi ublehas da te yebo

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 07 jun 2022, 14:20

Lucas je napisao/la:
07 jun 2022, 14:07

Izet - Hadžija
Dino - Mirvić

Ili ono kad Dino od Samira za 4 milje kupi vozacku od Nedima Babovica, pa govori "nisam ja Nedim Babovic, vidi frajke jest ruzan".

Ismir: "Sta je ovo ba Emire, nit je Ikic na slici nit je ime njegovo"
Hadzija: "Sta bi ti dragi Ismire, za 50 milja da Ikica dobijes? :lol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 07 jun 2022, 14:25

Ovo je stvarno odron šta su dopustili sebi. Ovo su zakazali svi od hadzica, preko ajle, pravne sluzbe, pa do ovih sto su objavili. Valjda se prvo potpise ugovor, pa pripremi predstavljanje igraca, pa onda bilo sta objavljuje kad je sve zavrseno, a ne obratno.

Ovako smo se brukali i sa Radovicem koji je trebao da dodje, pa je nasa vrla pravna sluzba zakasnila sa prijavom; sa Adukorom kojeg su vratili sa granice na pripremama jer ne moze uci u EU. A i sa onom objavom Rahmanovica na Titaniku, nakon nje smo izgubili titulu. Ovo je za otkaza i to ne jednoj osobi.

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 07 jun 2022, 14:26

napoleon72 je napisao/la:
07 jun 2022, 14:20
Lucas je napisao/la:
07 jun 2022, 14:07

Izet - Hadžija
Dino - Mirvić

Ili ono kad Dino od Samira za 4 milje kupi vozacku od Nedima Babovica, pa govori "nisam ja Nedim Babovic, vidi frajke jest ruzan".

Ismir: "Sta je ovo ba Emire, nit je Ikic na slici nit je ime njegovo"
Hadzija: "Sta bi ti dragi Ismire, za 50 milja da Ikica dobijes? :lol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], vedinjo98 i 16 gostiju.