jao blamazezlo87 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:23“Ivan uz Sarajevo ima još deset ponuda, a odluci ćemo malo sačekati. Fali nam nešto da bismo pristali na dogovor sa Sarajevom.”
Iz navedene izjave se da zaključiti da je Sarajevo predstavilo igrača koji praktično još uvijek nije zvanično dogovoren, što je bez ikakve sumnje amaterski potez. Ostaje da vidimo kako će se saga o Ivanu Ikiću završiti – kao velika blamaža Bordo kluba ili kao transfer krilnog igrača u Sarajevo, što većina navijača i priželjkuje.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma mrsh dalje od kluba stoko skutorska,ja bi statutom inace zabranio da bilo ko ko je na bilo koji nacin bio angazovan u Listici ne moze dozivotno ni igrati ni trenirati za FKS.
A ovi nasi levati sto se ovako provaljuju su posebna prica.
A ovi nasi levati sto se ovako provaljuju su posebna prica.
Pa dobro kad skontas da je Hadzic Krupi za Milanovica dao 100 hiljada ovo nas onda i netreba cudit.Nek ih muze kad mu puštaju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja ne znam šta Ismiru više od ovog treba da otvori oči?Lucas je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:28Pa bi mu ista ta Ajla zabranila da dolazi na naše pressove.Tako je to kod nas kad postavljaš neugodna pitanja.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:04Je li iko od prisutnih novinara mogao upitati Ajlu za ovu ofiražu?

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma sto posto je to u pitanju. Kako god sto kazes, nema objave dok ne potpise ugovor i ne uslika se u dresu.keli je napisao/la: ↑07 jun 2022, 12:52Ma morao je znati menadjer od ikica sigurno cak je u potrazi za novim klubom zadnjih 20 dana. Vjerovatno ga je siroki htio pustit vani ali kada je dog sa nama onda su htjeli aktivirat jos godinu. Svejedno, dok transfer nije 100% dogovoren ne objavljujes one postove, zagonetke...sami su sebe ukopali iako vjerujem da ce zavrsiti Ikica ubrzo.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- napoleon72
- Kontakt:
Jest raja sitnicava, napali na ljude bezveze. Nismo mi krivi sto oni detaljno citaju ugovor i za tu sitnicu se hvataju. Isto onda kad su pogrijesili termin prodaje ulaznica za finale kupa, jos se ljudi imaju obraza zalit sto su malo noge protegnuli i prohodali do autobuske.
Ayla Alimanovic jedna je od nas!!
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sposobni ljudi kojih u ovom gradu i ovoj drzavi vise nema.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:32Ja ne znam šta Ismiru više od ovog treba da otvori oči?Lucas je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:28Pa bi mu ista ta Ajla zabranila da dolazi na naše pressove.Tako je to kod nas kad postavljaš neugodna pitanja.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:04Je li iko od prisutnih novinara mogao upitati Ajlu za ovu ofiražu?
-
- Kontakt:
Ja vecu bruku van terena nisam vidio od kada pratim ovaj klub.Ali zamisli ti idiota maloumni objave da je igrac nas a ustvari nije ni 50%zavrsen(agent licno kaze da ima jos 10 ponuda mimo nase,u bivsem klubu ugovor mu nije ni istekao)
I kaze neko ne treba im psovati.TREBA NAMA JOS 20 ISTOKA DA BI ONI RAZMISLJALI I FUNKCIONISALI KAKO TREBA!!!
Fujj glupani jedni nesposobni
I kaze neko ne treba im psovati.TREBA NAMA JOS 20 ISTOKA DA BI ONI RAZMISLJALI I FUNKCIONISALI KAKO TREBA!!!
Fujj glupani jedni nesposobni
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 jun 2022, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SarajevoForza
- Kontakt:
hahahahahahhahahaha ma gasi sve ni ne zaslužujemo bolje kad vidiš ko se sve pita u klubuzlo87 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:23“Ivan uz Sarajevo ima još deset ponuda, a odluci ćemo malo sačekati. Fali nam nešto da bismo pristali na dogovor sa Sarajevom.”
Iz navedene izjave se da zaključiti da je Sarajevo predstavilo igrača koji praktično još uvijek nije zvanično dogovoren, što je bez ikakve sumnje amaterski potez. Ostaje da vidimo kako će se saga o Ivanu Ikiću završiti – kao velika blamaža Bordo kluba ili kao transfer krilnog igrača u Sarajevo, što većina navijača i priželjkuje.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
sa kojeg je portala ovo ?zlo87 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:23“Ivan uz Sarajevo ima još deset ponuda, a odluci ćemo malo sačekati. Fali nam nešto da bismo pristali na dogovor sa Sarajevom.”
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa sta smo mogli ocekivati od celave ublehe. Nadam se da se izlevatiti Mirvica do kraja i da se svi zajedno pokupe i odu iz FKS pa taman zavrsili u federalnoj.
Mirvic mi djeluje kao Dino iz LZN kad je dobio tad gutu para, pa ga izlevatise svi. Kad je preplatio i uzimao stvari koje mu nisu potrebne uopste. Tako izgleda i ovog Mirvica levate sa svih strana.
Mirvic mi djeluje kao Dino iz LZN kad je dobio tad gutu para, pa ga izlevatise svi. Kad je preplatio i uzimao stvari koje mu nisu potrebne uopste. Tako izgleda i ovog Mirvica levate sa svih strana.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
https://balkan...interviews.com/dolazi-li-ikic-u-sarajevo-evo-sta-kaze-njegov-menadzer/guadalupe je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:51sa kojeg je portala ovo ?zlo87 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:23“Ivan uz Sarajevo ima još deset ponuda, a odluci ćemo malo sačekati. Fali nam nešto da bismo pristali na dogovor sa Sarajevom.”
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Samo pitar moze vjerovat da Hadzija moze prestati da bude celava ubleha i taldzija, samo pitar vjeruje da Hadzija moze preko noci postati sposoban i da je u proslom mandatu on bio neduzan, a sve kriva Sabrina.
Cinjenica je da je Ismir glup ocigledno za ove stvari. Za neke druge stvari je pametan, napravio je pare, ali za ovo oko vođenja kluba u BiH je gluplji i od ispodprosjecnog bosnje. Ne zna nista covjek kako da izađe na kraj sa ovim kujama i levatima koji njega haslaju, a nas brukaju. Pomiriti se s tim i pratiti ovo bez srkleta...
Cinjenica je da je Ismir glup ocigledno za ove stvari. Za neke druge stvari je pametan, napravio je pare, ali za ovo oko vođenja kluba u BiH je gluplji i od ispodprosjecnog bosnje. Ne zna nista covjek kako da izađe na kraj sa ovim kujama i levatima koji njega haslaju, a nas brukaju. Pomiriti se s tim i pratiti ovo bez srkleta...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
E dobro je, pet dana do prozivke i priprema, 0 pojacanja, nijedan raskinut ugovor sa skartom, i jedan lazni transfer 

Tek je jucer prelazni rok poceo,jedino je Posusje prvi dan dovelo igraca u ligi,istina trebali smo i mi ali labud

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dobar neki portal,svako pola godine objave neki clanak 
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Vanja8 i 50 gostiju.