Zamjeni Kranjčara i VDV-a...Tom Huddlestone je napisao/la:Dawson nece igrati jos 2 utakmice, jer je direktan crveni 3 utakmice zabrane, onog Huttona ne zelim vidjeti ni u rezervama, jer je on totalni idiot, postava bi trebala biti po meni ovako:M. Scofield je napisao/la:svaka je zeznuta, pobjeda nego šta. Dawson i Pienaar se vraćaju. Sasatav:Tom Huddlestone je napisao/la:Danas Bolton, zeznuta ekipa, nadam se pobijedi
................Gomes.................
Ćorluka...Gallas....Dawson....Ekotto
Vdv.....Palacios....Jenas....Lennon
..........Crouch....Defoe...........
Nije mi jasan Harry nimalo, Kranjčar mu na klupi a izvodi sa prebacivanjem Lennona na lijevu stranu i VdV na krilo, ja bih kao i većina navijača Spursa, stavio Kranjčara na lijevu stranu VdV na polušpicu a Croucha na klupu
.............Gomes............
Ćorluka... Gallas....Woodgate....Benoit
Lennon....Kranjcar....Palacios......VdV
...........Crouch....Defoe.........
Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Per Ciljan Skjelbred
- Kontakt:
Re: Tottenham Hotspur F.C.
---VdV------Jenas----Palacios---Lennon---
-------------Crouch---------Defoe---------

-------------Crouch---------Defoe---------

...što je više lome to je volim jače...
-
Ja mislim da ce jos sljedece kolo pauzirati, ili se vraca kada budemo igrali protiv MilanaOmerbavarac je napisao/la:Sta je sa Balea? Koliko ce on jos odsustvovati?
-
Upravo smo ostali bez VdV-a, kazu da je istegao ili mu je pukao list na nozi 

- M. Scofield
- Kontakt:
Nikooooooo zabio... ajde drago mi je zbog njeg, vrijeme mu je bilo 

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Nikooooo, majstore iz Splita, donese ti meni pare

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Golčina Nike za pobjedu!!!

Baš mi je drago za njega, valjda će sada češće igrati.

Baš mi je drago za njega, valjda će sada češće igrati.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
-
Strasan gol, jos samo da onaj pijani idiot od Harry-a nauci da ne treba stvljati propalog piennara pored Kranjcara, ON JE FUDBALER, iako sam iz Bosne mislim da je on najbolji uz Modrica na sredini terena na prostorima Ex-Yu i sire
- mexy_whites
- Kontakt:
I meni je glupo da Piennara stavlja ispred njega. Uredu kad Bale igra jer je igračina, al Piennar nije bolji od Kranjcara.Tom Huddlestone je napisao/la:Strasan gol, jos samo da onaj pijani idiot od Harry-a nauci da ne treba stvljati propalog piennara pored Kranjcara, ON JE FUDBALER, iako sam iz Bosne mislim da je on najbolji uz Modrica na sredini terena na prostorima Ex-Yu i sire
Side before self
- M. Scofield
- Kontakt:
to tvrdi 99 % navijača Spursamexy_whites je napisao/la:I meni je glupo da Piennara stavlja ispred njega. Uredu kad Bale igra jer je igračina, al Piennar nije bolji od Kranjcara.Tom Huddlestone je napisao/la:Strasan gol, jos samo da onaj pijani idiot od Harry-a nauci da ne treba stvljati propalog piennara pored Kranjcara, ON JE FUDBALER, iako sam iz Bosne mislim da je on najbolji uz Modrica na sredini terena na prostorima Ex-Yu i sire
Audere est Facere
-
Evo citam, da ce tottenham dati velike pare za Lukaku-a ako udju u ligu sampiona na kraju sezone, to bi bilo veliko kockanje 

-
Zasto vlasnici zele napraviti novi stadion, WHL je najljepsi u Londonu
- mexy_whites
- Kontakt:
Mal kapacitet a i vjerovatno je davno izgrađen. Uz to bolje bi finansijski prosli kad bi transformisali olimpijski stadion nego novi pravili od temelja do krova.Tom Huddlestone je napisao/la:Zasto vlasnici zele napraviti novi stadion, WHL je najljepsi u Londonu
Side before self
-
A zasto englezi ne daju stadion Tottenham-u i kada bi ga uzeli smatraju to ponizavajucim.mexy_whites je napisao/la:Mal kapacitet a i vjerovatno je davno izgrađen. Uz to bolje bi finansijski prosli kad bi transformisali olimpijski stadion nego novi pravili od temelja do krova.Tom Huddlestone je napisao/la:Zasto vlasnici zele napraviti novi stadion, WHL je najljepsi u Londonu
to mi je stvarno glupo

Englezi daju stadion Tottenhamu,naravno uz naknadu koja opet nije toliko velika.Ali problem je sto se on nalazi u drugom delu grada i time se vise klub ne bi mogao zvati Tottenham,sto navijaci svakako ne zele.Tom Huddlestone je napisao/la:A zasto englezi ne daju stadion Tottenham-u i kada bi ga uzeli smatraju to ponizavajucim.mexy_whites je napisao/la:Mal kapacitet a i vjerovatno je davno izgrađen. Uz to bolje bi finansijski prosli kad bi transformisali olimpijski stadion nego novi pravili od temelja do krova.Tom Huddlestone je napisao/la:Zasto vlasnici zele napraviti novi stadion, WHL je najljepsi u Londonu
to mi je stvarno glupo
A opet cak i da prihvate to vlasnici Tottenhama,oni nece da igraju na Olimpijskom vec bi hteli da sruse taj i da na tom mestu prave novi bez atletske staze.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- mexy_whites
- Kontakt:
Mislim da ga ne bi srusili vec transformisali....a ovi iz olimpijskog komiteta Engleske se bune jer zele da taj stadion ostane sa atletskom stazom sto bi West Ham ponudio za razliku od Tottenhama. I cak mislim da ce zbog toga Hammersi dobiti.
Side before self
-
- Kontakt:
Dokle će Luka odsustvovati?
Može li mi neko od ljudi koji stvarno prate ovaj klub,malo bolje objasniti,novinske natpise u kojima se navodi da je Totenham najveći gubitnik ovog prelaznog roka?
Ja sam hipotetički pokušao zaključiti zbog čega takav naslov i došao sam do odredjenih zaključaka,što ne znači da sam pogodio.
1. Ljudi imaju dovoljno kvalitetan sastav a sir Harry nije želio bacat pare i milione,već će sačekati ljeto.
2. Jednostavno u ovom trenutku nije bilo kvalitetnih a nešto jeftinijih zvijezda koje bi imale startno mjesto u prvom timu.
3. Jednostavno Suareza im oteše oni iz Liverpoola,što ih Karamele nikako ne mogu,a Harry nije palo na pamet da dovodi neke manje kvalitetne.
Može li mi neko od ljudi koji stvarno prate ovaj klub,malo bolje objasniti,novinske natpise u kojima se navodi da je Totenham najveći gubitnik ovog prelaznog roka?
Ja sam hipotetički pokušao zaključiti zbog čega takav naslov i došao sam do odredjenih zaključaka,što ne znači da sam pogodio.
1. Ljudi imaju dovoljno kvalitetan sastav a sir Harry nije želio bacat pare i milione,već će sačekati ljeto.
2. Jednostavno u ovom trenutku nije bilo kvalitetnih a nešto jeftinijih zvijezda koje bi imale startno mjesto u prvom timu.
3. Jednostavno Suareza im oteše oni iz Liverpoola,što ih Karamele nikako ne mogu,a Harry nije palo na pamet da dovodi neke manje kvalitetne.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26, Quartararo i 18 gostiju.