Pa zato sto su uhljupi rasisticki kojima je krivo jer je lik bolji igrac 400 puta od njih. Naravno da ce bit isfrustriran kad yebeni krste velkoski koji ne moze potrcat ima vise kredita u ekipi od njega, i vazi za neku zvijezdu. Oko fanima je trebalo ekipu graditi, pojacat mu ugovor, dati neke garancije, stati iza njega. Jok, mi smo odlucili da gradimo ekipu oko krste, dupovca, hebe i ahmetovica, nasih "legendi" i eto tu smo gdje smo.napoleon72 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:47Ma ne opravdavam ja njega, goni ga, al imao je problema i sa saigracima, konkretno Krste, Dupovac i jos neka ekipa su ga sikanirali zivotom, cirkus pravili na njegov racun na treninzima i slicno. Provjerena informacija.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:29Čekajte malo, zar isti taj Fanimo i pored isplaćenih dugovanja nije htio igrati, otišao u Englesku nikom se nije javljao. I onda na to sve onaj sumnjivi pozitivan Covid nalaz...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: spezial, dana/u 07 jun 2022, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Yebu nama pomenuti znanje, što na terenu, što van njega.spezial je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:55Pa zato sto su uhljupi rasisticki kojima je krivo jer je lik bolji igrac 400 puta od njih.napoleon72 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:47Ma ne opravdavam ja njega, goni ga, al imao je problema i sa saigracima, konkretno Krste, Dupovac i jos neka ekipa su ga sikanirali zivotom, cirkus pravili na njegov racun na treninzima i slicno. Provjerena informacija.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:29Čekajte malo, zar isti taj Fanimo i pored isplaćenih dugovanja nije htio igrati, otišao u Englesku nikom se nije javljao. I onda na to sve onaj sumnjivi pozitivan Covid nalaz...
-
- Kontakt:
Kakav ba Nsue, **** te takve konekcije, frajer nicim nije doprinio Tuzli. Od takvih imena treba bjezati sto dalje.
I nemam pojma cija je zajebancija ovo oko Ikica, a jel stvarno mislite da je kriv Trbic ili ko vec vodi drustvene mreze?
Pa bolan, ovo su stvari koje idu s vrha kluba, neko je gore nesto zajebao.
I nemam pojma cija je zajebancija ovo oko Ikica, a jel stvarno mislite da je kriv Trbic ili ko vec vodi drustvene mreze?
Jos je prvi tuzio klub i kasnije je imao neki stres pa zbog toga nije dolazioMaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:29Čekajte malo, zar isti taj Fanimo i pored isplaćenih dugovanja nije htio igrati, otišao u Englesku nikom se nije javljao. I onda na to sve onaj sumnjivi pozitivan Covid nalaz...

-
- Kontakt:
Kad se sjetim sta su Kallasi-ju radili na treningu a jos ga zezali u sobama , Berberovic pušio u sobi plus mu šibice medju nožnim prstima palio dok ovaj zaspi

Ja sam ocekivao bice predstavljanje 6.6 marta na koridi kod Aldina Trece, kad ono nista.
Nikad brate necemo imati napadaca ma igraca kao sto je Benko imao je sut glavom nogom pa izvan sesnaest sut dribling sve je imao bolji od Ahmetovica 100× puta treba tražiti napadaca na fazon Benke ali da bude kao on nema sanse..MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:43Jedan je Benko. Da li ćemo mi ikad više imati onakvog igrača...pitara je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:40Ma jeste on za nasu ligu kvalitet, i to baš kvalitet, krilo kakvog nema trenutno u ligi, al je on meni nesto na fazom Bodula, odličan igrac kad hoce, a nemas nesto puno od njega kad igra lik kako mu se kur ac digne. Mozes od njega ocekivati da ti okrene utakmicu kao nama sa Zrinjskim dole, a mozes ocekivati i da bude neprimjetan ili da mu pukne film u jednom momentu i samo se ispali
-
- Kontakt:
Ikic je potpisao, ali su se javili iz sirokog i rekli da on ima u ugovoru opciju +1 i da je oni mogu aktivirati, sad je oko toga natezanje.
Pa ispali levati, dogovorili sve,objavili i onda skontali da on ima vazeci ugovor sa Listicom do 15.06. i da ga jos ne mogu potpisati i javno objaviti.
Vrlo ‘jednostavno’.
Ili je ovo u pitanju ili ovo sto kaze @osmadolazi.
Vrlo ‘jednostavno’.
Ili je ovo u pitanju ili ovo sto kaze @osmadolazi.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 07 jun 2022, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
I ja mislim da nisu krivi ljudi što vode stranice, prvenstveno oni ne bi smjeli objavljivati takve stvari dok im se ne odobri. Sad u čemu je problem vidjecemo.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:58Kakav ba Nsue, **** te takve konekcije, frajer nicim nije doprinio Tuzli. Od takvih imena treba bjezati sto dalje.
cekaju 7000 clanova da objave
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
E da hoce aktivirat zbog ovih debilnih objava i tako to kao sto jedan kaze tek kada potpise objavi onakvu objavu pa onda snimaj klipove slike itdOsmaDolazi je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:02Ikic je potpisao, ali su se javili iz sirokog i rekli da on ima u ugovoru opciju +1 i da je oni mogu aktivirati, sad je oko toga natezanje.
Pa potpisao je citas li , nakon potpisa su se javili listicani . Sad kako je mogao potpisati ako nije imao ciste papire ne znam.kitkat je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:05E da hoce aktivirat zbog ovih debilnih objava i tako to kao sto jedan kaze tek kada potpise objavi onakvu objavu pa onda snimaj klipove slike itdOsmaDolazi je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:02Ikic je potpisao, ali su se javili iz sirokog i rekli da on ima u ugovoru opciju +1 i da je oni mogu aktivirati, sad je oko toga natezanje.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hahahaha, znači Kallasi vozio bicikloHeraklitMracni je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:00Kad se sjetim sta su Kallasi-ju radili na treningu a jos ga zezali u sobama , Berberovic pušio u sobi plus mu šibice medju nožnim prstima palio dok ovaj zaspi![]()
![]()

Sta je potpisao ako frajer nije cist dole,ono sta potpišeš ugovor koji nije važeci cisto pro forme.Potpiso je karinu ugovor pravi,da jeste bio bi i predstavljen a ovi bi mogli kurc.u svirat.Sad nek jos izvale 50/100 milja za njega kad su levatiguadalupe je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:07Pa potpisao je citas li , nakon potpisa su se javili listicani . Sad kako je mogao potpisati ako nije imao ciste papire ne znam.kitkat je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:05E da hoce aktivirat zbog ovih debilnih objava i tako to kao sto jedan kaze tek kada potpise objavi onakvu objavu pa onda snimaj klipove slike itdOsmaDolazi je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:02Ikic je potpisao, ali su se javili iz sirokog i rekli da on ima u ugovoru opciju +1 i da je oni mogu aktivirati, sad je oko toga natezanje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GalileoGalilei
- Kontakt:
To su ti debili koji se lože na imena i ništa drugo. Tako su ga drkali na Ibaneza, Kukoča, Sušića i mali milion njih. Kad skontaju da takve likove zaboli qurac za ovim ovdje fudbalom, biće im lakše. Baš je Nsue došao zato što gori od želje da igra za Tuzlu nakon La Lige.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:58Kakav ba Nsue, **** te takve konekcije, frajer nicim nije doprinio Tuzli. Od takvih imena treba bjezati sto dalje.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma zar je Emir nesto zajebo hahahahahahahahahah
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Čuj kako, vrhunska pravna služba odradila svoj dio posla, zajedno sa ostalim diletantima. Majko draga jel moguće ovoliko da se brukamo.guadalupe je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:07Pa potpisao je citas li , nakon potpisa su se javili listicani . Sad kako je mogao potpisati ako nije imao ciste papire ne znam.kitkat je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:05E da hoce aktivirat zbog ovih debilnih objava i tako to kao sto jedan kaze tek kada potpise objavi onakvu objavu pa onda snimaj klipove slike itdOsmaDolazi je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:02Ikic je potpisao, ali su se javili iz sirokog i rekli da on ima u ugovoru opciju +1 i da je oni mogu aktivirati, sad je oko toga natezanje.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, Antikloc, bhfanatic14, HZbec, Kaunas, mercurial, NazorUso, Proximic, r3m1, rimljanin90, Sanchez87hz, Serha, USB, Venom, Vrhbosnian i 141 gost.