FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na transfermarktu piše da Ikiću ugovor ističe 15 juna, možda ga zbog toga nisu mogli zvanično predstaviti. 

Možda čekaju 10 000 članova i euro tekmu da predstave igrača? Uhljebi ne znaju ni voditi društvene mreže a hiljade uzimaju. A mi bolesnici svakih 3 min ulazimo da vidimo ko je došao. Ma mrs vise
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Jel ova kretenuša Azra Numanovic i aktivna igračica i istovremeno i neki funkcioner u klubu ? Vidim da je danas u opremi slavila titulu SFKa
- PapirnaMarka
- Kontakt:

Sve je onda jasno.
Ikic dolazi i uzima dres sa brojem 10, zbog toga cemo cekati 10 dana da ga zvanicno predstave, od 6.6. do 16.6. taman. Dobro su smislili to, samo mi ne gledamo siru sliku.
Nismo navikli na ove genijalne marketinske poteze. Sad je jasno sto Ajla prima 10 milja platu (a mozda su i sa tim povezali da se objave cekaju 10 dana).
Valjda nas Vico iduce sezone pripazi bar da vidimo Evropu 

Pa kad je Vico toliko "moćan" što ne završi ove sezone titulu?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- ElCartel11
- Kontakt:
Zamisli u nekom ludom slucaju imaš na krilima izbor Suljic/Tatar, Zakaric/Ikic.
Znaci znas da imaš na klupi jaka oruzja, a nama vec par sezona oruzja na klupi Hebib i Krle sunce ti poljubim ljudi udju u igru u 70 minuti i opet izgledaju sporije i umornije nego oni sto su poceli utakmicu.
Znaci znas da imaš na klupi jaka oruzja, a nama vec par sezona oruzja na klupi Hebib i Krle sunce ti poljubim ljudi udju u igru u 70 minuti i opet izgledaju sporije i umornije nego oni sto su poceli utakmicu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ja ne znam kako taj sto vodi drustvene mreze moze da zaspi znajuci da je radi svoje lijenosti ostavio u neizvjesnosti stotine nas bolesnika sto citav dan ko budale refresujemo svako malo.Uredu,htio si malo da "razigras mastu" onom objavom ali to se odma za pola sata-sat vremena maksimalno objavi.13 sati jbt
Nek su se sjetili objaviti
Bravo cure!
Bez toga sad ne bi mogao leci

Bravo cure!
Bez toga sad ne bi mogao leci

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 06 jun 2022, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Yebale ih cureNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jun 2022, 22:57Ja ne znam kako taj sto vodi drustvene mreze moze da zaspi znajuci da je radi svoje lijenosti ostavio u neizvjesnosti stotine nas bolesnika sto citav dan ko budale refresujemo svako malo.Uredu,htio si malo da "razigras mastu" onom objavom ali to se odma za pola sata-sat vremena maksimalno objavi.13 sati jbt
Bravo cure!
Bez toga sad ne bi mogao leci![]()
![]()
![]()
Hebem ti dan i onog ko pokaza zenama put u nas klub
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A zna Morto nešto oko Ikića. Eno ga metn'o u IN 

Ma fora je kad imaš jaku ekipu i dobrog trenera, pregaziš ovu ligu kao plitak potok. Neka 10 bodova više Zrinjski ima na slabe konkurente, preostalih 15 je na suhi kvalitet i uređenost u svojoj avliji...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Jest mi srce puno kad vidim Rahmana i Kovačevića kad pjevaju sa svadbe . To su pravi momci koji su ginuli za dres
FC United Of Manchester !
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Liga boljeg golmana nije vidjela.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- PapirnaMarka
- Kontakt:
A ni igrača od Rahmanovića.HordasOdMalena je napisao/la: ↑06 jun 2022, 23:20Liga boljeg golmana nije vidjela.![]()
PapirnaMarka je napisao/la: ↑06 jun 2022, 22:52
Sve je onda jasno.
Ikic dolazi i uzima dres sa brojem 10, zbog toga cemo cekati 10 dana da ga zvanicno predstave, od 6.6. do 16.6. taman. Dobro su smislili to, samo mi ne gledamo siru sliku.
Nismo navikli na ove genijalne marketinske poteze. Sad je jasno sto Ajla prima 10 milja platu (a mozda su i sa tim povezali da se objave cekaju 10 dana).

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.