English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Pricaju o tom Diazu ko da je Ronaldo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dijaz nije niti će ikad biti na nivou Manea. Liverpool iduće sezone će se boriti za 3-4 mjesto ili čak i gori biti. Jedan ciklus je završen - na žalost po Liverpool samo sa jednom titulom prvaka i sad će se oni vratiti tamo gdje su i bili posljednjih 30 godina od 2-4 mjesta da šetaju.
- HuseinKapetan9
Nevjerovatno koliko je precjenjen, u finalu LP Carvajal ga rastavio na proste faktore
Bolju utakmicu bi Visca odigrao
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
-
- Kontakt:
Liverpool će se boriti za titulu i sljedeće sezone. Bili su u igri za sva 4 trofeja do zadnjega kola prvenstva, nema šanse da će im takav pad uslijediti zbog jednog odlaska.Sport90 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 21:49Dijaz nije niti će ikad biti na nivou Manea. Liverpool iduće sezone će se boriti za 3-4 mjesto ili čak i gori biti. Jedan ciklus je završen - na žalost po Liverpool samo sa jednom titulom prvaka i sad će se oni vratiti tamo gdje su i bili posljednjih 30 godina od 2-4 mjesta da šetaju.
Ejh da smo bogdom 30 godina setali od 2-4 mjesta.Sport90 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 21:49Dijaz nije niti će ikad biti na nivou Manea. Liverpool iduće sezone će se boriti za 3-4 mjesto ili čak i gori biti. Jedan ciklus je završen - na žalost po Liverpool samo sa jednom titulom prvaka i sad će se oni vratiti tamo gdje su i bili posljednjih 30 godina od 2-4 mjesta da šetaju.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ova priča bila i prošlo ljeto ista.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ciji je burner ovaj Sport? 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
-
- Kontakt:

Na 13 tekmi u eplu 4G i 3A uz sve to jedan od najbolje ocjenjih igraca liverpula u ovom periodu

CL 7(4 starta) knock-out faza 2G 1A
Bez razumjevanja jezika i ekipe

Tek kakvi ce mu stats biti kad nauci jezik i prodje pripreme s ekipom
Luis Diaz has been valued at £94m in a new study by CIES - £40m more than Liverpool paid for him six months ago
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
E čuj ovog koji je o svakom igraču Totenhema pisao epove tu, on nekog proziva. Čovjek koji je hvalio spodobu Davinsona Sancheza, zamisli.
41:34
Ti misliš da CIES zna bolje od nekog forumasa?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Smijesna lista.
https://www.football-observatory.com/IM ... /wp384/en/
Doduse, ovdje utice i duzina ugovora, ali je ponovo cista glupost. Nigdje veze.
Ferran 109.5 m€
Josko 99.8
McT 67.5
Locatelli 66
E.Garcia 60.2
Dest 52.9
Budimo realni.

Zna CIES.

Da se ne lazemo, krv mi krenu iz ociju kad vidjo da Musiala 105m vrijedi.

Mount 100m.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
06.01.2021 je isti taj CIES izbacio listu najvrijednijih nogometasa u tom trenutku i znate li ko je tada bio najvrijedniji?
-M. Rashford sa procjenjenom vrijednoscu od 165 mil € - toliko o tome.
Nije to samo jedan odlazak. Problemi oko novog ugoora sa Salahom - sigurno da ce lose uticati na Salaha i generalno atmosferu u ekipi, Firmino je vec otisao, Mane na izlaznim vratima - znaci citava garnitura napadacka koja je bila nosioc najveceg uspjeha ove generacije je na zalsku - Ovi sto se spominju kao naslijednici Jota, DIaz i slicni su ok igraci za rotacije ali za nosenja ekipe do najvecih uspjeha tesko.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑06 jun 2022, 21:51Liverpool će se boriti za titulu i sljedeće sezone. Bili su u igri za sva 4 trofeja do zadnjega kola prvenstva, nema šanse da će im takav pad uslijediti zbog jednog odlaska.Sport90 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 21:49Dijaz nije niti će ikad biti na nivou Manea. Liverpool iduće sezone će se boriti za 3-4 mjesto ili čak i gori biti. Jedan ciklus je završen - na žalost po Liverpool samo sa jednom titulom prvaka i sad će se oni vratiti tamo gdje su i bili posljednjih 30 godina od 2-4 mjesta da šetaju.
Pametnom dosta.
Firmino planira ostati. Ne znam odakle ti to da ide.
Na kraju dana, problemi Liverpoola ne leže u napadu, nego u vezi i taktici
Villarreal je uništio Liverpool u drugom meču, u prvom poluvremenu gdje je skratio teren i neutralisao bekove Liverpoola u napadu i Liverpool nije mogao da iznese loptu. Upravo će Diaz uci i riješiti taj meč kroz dribling. Odbrana Villarreal se morala prilagoditi njemu i toj opasnosti.
No, taj meč je izolovani slučaj. Veoma mali broj ekipa može da odigra tako kroz 90 minuta.
Drugi problem je veći i traje već sezonama. Probijanje duplog bloka. U prvom dijelu sezone je to rješavao Salaha individualnim kvalitetom, kad ga je stalo počeli su i problemi.
Tottenham je tako osvojio bod, Real Ligu prvaka. Oni ne znaju kako da dođu do šanse na tako postavljenju odbranu. Veza zakaže, napad zakaže i lopta kruži okolo. Ok, bude nekih suteva. Tottenham je naprimjer izblokirao svaki, Diazov sut će biti izblokiran i lopta će uci u gol.
Protiv Reala ista priča, samo je takve suteve skinuo Courtois, I ako još ne znam kako.
Oba primljena gola Liverpoola su bila slična, samo različite strane. Real je prošao po lijevoj strani, Tottenham po desnoj (ako se dobro sjećam).
Naravno, moglo bi se reći da su mečevi protiv Reala i Tottenhama izolovani slučajevi jer je Liverpool izgubio svega četiri utakmice u sezoni.
No, tu stvarno se vidi nemoć protiv duplog bloka i mučenje, bez obzira na krajnju statistiku.
Potrebna je taktička promjena na Anfieldu jer će ekipe sve više i više iskorištavati mane Liverpoola.
I sad da se vratim, Salah je došao iz Rome i malo ko je bio oduševljen tim transferom. Dovede se u šansu, promaši I na repeat. Nesto kao Diaz. Luis je fantastično odigrao sve mečeve osim finala LP, ali tu je čitav napad Liverpoola bio loš i ne znam zašto misliš da ne može biti dobra zamjena. Toliko je dobar da je Klopp morao da Manea gurne na devetku kako bi ovaj imao mjesto od prve minute. Ok, ima tu problema, ali ne zna jezik, novi tim, novi sistem, nije prošao pripreme sa ekipom, no opet, rijetko koji igrač se odmah uklopi u momčad kao što je to uradio Diaz.
I doći će vjerovatno napadač. Spominje se Nunez, naredno ljeto se ide po Bellinghama. Ne mora svako igrač koji stigne biti neki nahajpani dečko po medijima.
Ja sam prvi podjebavao Tottenham za Kulusevskog i ispostavilo se da Conte zna bolje od mene koji igrač mu treba i koji igrač zna futbol.
Na kraju dana, problemi Liverpoola ne leže u napadu, nego u vezi i taktici
Villarreal je uništio Liverpool u drugom meču, u prvom poluvremenu gdje je skratio teren i neutralisao bekove Liverpoola u napadu i Liverpool nije mogao da iznese loptu. Upravo će Diaz uci i riješiti taj meč kroz dribling. Odbrana Villarreal se morala prilagoditi njemu i toj opasnosti.
No, taj meč je izolovani slučaj. Veoma mali broj ekipa može da odigra tako kroz 90 minuta.
Drugi problem je veći i traje već sezonama. Probijanje duplog bloka. U prvom dijelu sezone je to rješavao Salaha individualnim kvalitetom, kad ga je stalo počeli su i problemi.
Tottenham je tako osvojio bod, Real Ligu prvaka. Oni ne znaju kako da dođu do šanse na tako postavljenju odbranu. Veza zakaže, napad zakaže i lopta kruži okolo. Ok, bude nekih suteva. Tottenham je naprimjer izblokirao svaki, Diazov sut će biti izblokiran i lopta će uci u gol.
Protiv Reala ista priča, samo je takve suteve skinuo Courtois, I ako još ne znam kako.
Oba primljena gola Liverpoola su bila slična, samo različite strane. Real je prošao po lijevoj strani, Tottenham po desnoj (ako se dobro sjećam).
Naravno, moglo bi se reći da su mečevi protiv Reala i Tottenhama izolovani slučajevi jer je Liverpool izgubio svega četiri utakmice u sezoni.
No, tu stvarno se vidi nemoć protiv duplog bloka i mučenje, bez obzira na krajnju statistiku.
Potrebna je taktička promjena na Anfieldu jer će ekipe sve više i više iskorištavati mane Liverpoola.
I sad da se vratim, Salah je došao iz Rome i malo ko je bio oduševljen tim transferom. Dovede se u šansu, promaši I na repeat. Nesto kao Diaz. Luis je fantastično odigrao sve mečeve osim finala LP, ali tu je čitav napad Liverpoola bio loš i ne znam zašto misliš da ne može biti dobra zamjena. Toliko je dobar da je Klopp morao da Manea gurne na devetku kako bi ovaj imao mjesto od prve minute. Ok, ima tu problema, ali ne zna jezik, novi tim, novi sistem, nije prošao pripreme sa ekipom, no opet, rijetko koji igrač se odmah uklopi u momčad kao što je to uradio Diaz.
I doći će vjerovatno napadač. Spominje se Nunez, naredno ljeto se ide po Bellinghama. Ne mora svako igrač koji stigne biti neki nahajpani dečko po medijima.
Ja sam prvi podjebavao Tottenham za Kulusevskog i ispostavilo se da Conte zna bolje od mene koji igrač mu treba i koji igrač zna futbol.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- HuseinKapetan9
Bas ce Bellingham pored Citya,Madrida preci u Liverpool
I Bellingham i Darwin su transfer od 100+ miliona eura
Pool takav transfer nije imao u historiji,vasa realnost je onaj Sangare iz psv i Raphinha

Pool takav transfer nije imao u historiji,vasa realnost je onaj Sangare iz psv i Raphinha

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Ma ne treba nikako raditi velike transfere.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 08:36Bas ce Bellingham pored Citya,Madrida preci u Liverpool![]()
![]()
Pool takav transfer nije imao u historiji,vasa realnost je onaj Sangare iz psv i Raphinha![]()
Evo top20 svih vremena. Barem 15 su enormni promasaji.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.