Stari mu je debil na kvadrat, konstantno se raspravljao sa rajom na FB u ovoj polusezoni.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Moglo se vala i ovom stručnom štabu zahvaliti. Mulaosmanović u Veležu, ostaju Edis i Omer. Ma katastrofa. Nemamo plan priprema, nemamo novca niti riješeno oko investitora, upravni odbor neki imaginarni svijet živi, **** tu su što nema ko, ali.... Ma na dobro da izađe... Teško.
Razumijem ga sin mu je, ali brate kad je neko taraba, taraba je.
1 šut u okvir gola tokom cijele polusezone. Tatalno nebitan lik
1 šut u okvir gola tokom cijele polusezone. Tatalno nebitan lik
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Goran / hulahopka ??

- jointunija
- Kontakt:
Haj ne dipr sviju ti.zeljovac21 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:59Sto se tice igraca nek idu svi, nijedan nije dostojan Zelje. Nadam se sa ce se naci kvalitetnija rjesenja od ovih.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Josip Bender je "Mozzart igrač sezone 2021/2022" prema izboru navijača 

"Drago mi je, pogotovo jer je ovo moja debitantska sezona u Premijer ligi BiH. Imponira mi, svi znamo šta znače navijači za Grbavicu i Želju i tim više mi je drago jer su me oni izabrali. Volio bih im se odužiti nekako u budućnosti, s nekim rezultatskim iskorakom kakav Željo zaslužuje. Zahvalio bih se stručnom štabu, posebno Kenanu Hasagiću, i svim saigračima koji su imali utjecaja da ja dobijem ovu nagradu. Još jednom hvala navijačima koji su glavni dio, odnosno koji jesu Željo. Nadam se da ćemo brzo vratiti Želju gdje mu je i mjesto", kazao je Bender.
Josip Bender je osvojio 44% glasova navijača. Na drugom mjestu je Sedad Subašić sa 11%, a na trećoj poziciji je Nedim Mekić sa 10% vaših glasova.
"Drago mi je, pogotovo jer je ovo moja debitantska sezona u Premijer ligi BiH. Imponira mi, svi znamo šta znače navijači za Grbavicu i Želju i tim više mi je drago jer su me oni izabrali. Volio bih im se odužiti nekako u budućnosti, s nekim rezultatskim iskorakom kakav Željo zaslužuje. Zahvalio bih se stručnom štabu, posebno Kenanu Hasagiću, i svim saigračima koji su imali utjecaja da ja dobijem ovu nagradu. Još jednom hvala navijačima koji su glavni dio, odnosno koji jesu Željo. Nadam se da ćemo brzo vratiti Želju gdje mu je i mjesto", kazao je Bender.
Josip Bender je osvojio 44% glasova navijača. Na drugom mjestu je Sedad Subašić sa 11%, a na trećoj poziciji je Nedim Mekić sa 10% vaših glasova.
Bender ne bi bio tako da nije zadnje linije s Cocom i Galicem dobila drugu dimenziju..
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ja koliko vidim po ovim izjavama ne bi se reklo da odlazi..Brkooo je napisao/la: ↑06 jun 2022, 19:42Josip Bender je "Mozzart igrač sezone 2021/2022" prema izboru navijača

Mi smo Željini, Željo je naš !
- LegendaIvica
- Kontakt:
Odgovara mu onaj jedan brat na fb „kakav bolan nacionalizam, sin ti ne zna hodati, a ne lopte šutati“

Jedna dilema je dobila svoje rjesenje - Amar vise sigurno nema ugovor sa klubom. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vucenovici ugrozeni u Sarajevu
nemoj da nas tuze kod Dzidica pa da duplo najebemo

-
- Kontakt:
Haj da i Amar odigra evropsku tekmu na obnovljenoj Grbavici..
Pročepit će negdje.
Zamisli tugeMojaMalenkost je napisao/la: ↑06 jun 2022, 20:16Haj da i Amar odigra evropsku tekmu na obnovljenoj Grbavici..

Bice ovo teska sezona, Mekic ide u drugu izraelsku ligu .
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mislim na ovih sestjointunija je napisao/la: ↑06 jun 2022, 19:30Haj ne dipr sviju ti.zeljovac21 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:59Sto se tice igraca nek idu svi, nijedan nije dostojan Zelje. Nadam se sa ce se naci kvalitetnija rjesenja od ovih.
-
- Kontakt:
Realno Kosoric je trebao da bude top 3 uz Bendera