Avram treba da ostane , covjek tek dosao mislim da mu treba dati sansu , ockujem jos par igraca kvalitetnih nadam se

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Veliki gospodin i prije svega profesionalac. Ne može se porediti sa ostalim igračima koji se spominju da bi trebali ići, to što se odrekao primanja dovoljno govori o njemu.
Mislim da se stoper nece dovoditi, produžen je ugovor sa Lazicem, Trakom bi trebao uletit sa vecom minutazom, imas i Mujakica i Dupovca, opet bi bilo gomilanje igracabordobijeli je napisao/la: ↑06 jun 2022, 17:32Krila ok popunjena Suljic, Avramovski, Ikić,
Još bekovi, stoper, vezni i pravi napadač. Znaci još 5 igrača minimalno.
MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:17
Hahaha nisam obratio pažnju na boldirano![]()
A vezano za post gen 85 i dalje, ja bih ti objasnio ovako: malo sam gladan trofeja, gladan sam gađenjem fudbala protivnicima, mislio sam da će to tako biti dolaskom investitora, jer realno imali smo sve preduslove za to. Ali jbg, mantrak, bošnjo umiješao prstiće i odmah tu nema selameta. Evo nek kažu ovi što prate akademiju više, sad su babe glavni menadžeri svojoj djeci, malo crijevo na lijevo i odvede dijete u propalog želju ili negdje drugo. Nema selameta tu. Jbg, možda sam činjenično pogubljen, ali halali mi, ja svake godine u Maju želim biti ispred vječne vatre. Put do pomenute vječne vatre me plaho ne zanima. S akademijom ili bez, sa starim prdonjama ili bez njih...
čitav dan im treba da objave...