Sport i TV
Re: Sport i TV
Arena je u svemu ispred SK, a ni jedni ni drugi nemaju kvalitet komentatora na razini BHRT, FTV, OBN itd.
Nakon svih ovih godina slušanja Gojka i drugih gunjka sa SK mi i Saša Vugdalić nedostaje.
Nakon svih ovih godina slušanja Gojka i drugih gunjka sa SK mi i Saša Vugdalić nedostaje.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
I ja sam iskreno , ali kad čujem Spahu nije mi dobro majke mi , Baho i on dav najveća debila ikada bare bare sa Gojkom

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Booosneeeee i Heeerceeegovineeee
Kada Spaho zalomi, isto kada se onaj iz helem nejse zeza

Kada Spaho zalomi, isto kada se onaj iz helem nejse zeza

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- akisarajevo92
- Kontakt:
komentatori na Areni vriste na golove svake moguce ekipe koju prenose, cak i jucer na Kazahstan ali zato kad ga BiH zabije..
uz to imamo i ovo

Don't believe the hype.
Ništa novo u vezi njih. Kod njih je stalno tako.
Uh to je odlična reakcija. Ne znam jesi upratio ovoakisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 14:43komentatori na Areni vriste na golove svake moguce ekipe koju prenose, cak i jucer na Kazahstan ali zato kad ga BiH zabije..

Ovo je dno da ne može veće biti.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
da prenosi dzenazu vise bi emocija imaomessilla je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:51Uh to je odlična reakcija. Ne znam jesi upratio ovoakisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 14:43komentatori na Areni vriste na golove svake moguce ekipe koju prenose, cak i jucer na Kazahstan ali zato kad ga BiH zabije..
![]()

- akisarajevo92
- Kontakt:
To je onaj ćelo, mislim da se preziva Kostić, većinom radi utakmice Partizana sa terenamessilla je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:51Uh to je odlična reakcija. Ne znam jesi upratio ovoakisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 14:43komentatori na Areni vriste na golove svake moguce ekipe koju prenose, cak i jucer na Kazahstan ali zato kad ga BiH zabije..
![]()
Njega sam upamtio po utakmicama Dinama u kvalifikacijama za LP prije par godina, zvučao je i tad baš kao sto kaže jedan od komentara na tom videu

a da npr. prenosi Twente - Astana u ECL svršavao bi na svaki gol ali mu na ovakvim utakmicama neki bolesni nacionalizam očito ne dozvoljava
Don't believe the hype.
To je taj komentator.
Apsurd je isto da utakmice Kosova ne rade iako oni regularno igraju utakmice. SK kakav god je oni su makar radili utakmice Kosova.
Apsurd je isto da utakmice Kosova ne rade iako oni regularno igraju utakmice. SK kakav god je oni su makar radili utakmice Kosova.
Moguće da je radio i Dinamo, ali hajde da se tu uhvatiš i za svu historiju odnosa i slično. Međutim nije mi nikako jasno šta mu smeta Crna Gora, ako njih ne može iz nekog razloga, ko mu onda ne smeta?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ev sad sam im na stranici gledao niti imaju highlights niti nikakve vijesti od dvije kosovske utakmice zadnja vijest za Kosovo iz 2021 i to provokacija

zanimljivo bi bilo kad bi neko od nasih novinara procackao ovu situaciju i zasto smo zakinuti za Kosovo ako placamo tv pakete i ovi su otkupili sve utakmice i prenose sve hocu da imam i mogucnost da Kosovo gledam
Pa ne prenose je zato što je to nepriznata država, ne postoji. Nije je ni BiH priznala, tako da je sve jasno.
priznata i na nivou Srbije i BiH sto se tiče Uefe ako ti se zali po tom pitanju mozes žalbu poslati na protokol vodovoda i kanalizacija

jednostavno gleda nam se na forumu bratska drzava Kosovo i imamo pravo to da zahtijevamo a ne da budemo u medijskom i zvucnom mraku zbog bunarsport grupacije
Ma oni biraju koji sadržaj će prenositi, ne može im to gledatelj određivati 
Što kaže @arelinho na SK su ih makar prenosili, iako su ih i oni maksimalno šikanirali (skoro uvijek budu tamo na krajnjem kanalu SK 8 ili SK 9), kada ih komentarišu vazda je "južna srpska pokrajina" ili "selekcija fudbalskog saveza kosova", a najčešće je "domaći" ili "gosti".

Što kaže @arelinho na SK su ih makar prenosili, iako su ih i oni maksimalno šikanirali (skoro uvijek budu tamo na krajnjem kanalu SK 8 ili SK 9), kada ih komentarišu vazda je "južna srpska pokrajina" ili "selekcija fudbalskog saveza kosova", a najčešće je "domaći" ili "gosti".
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- akisarajevo92
- Kontakt:
UEFA Ligu nacija prodaje u paketu, duzan si prenositi mec Lige D izmedju San Marina i Malte jednako kao Njemacka - Italija iz Lige A, zato je prodaju tv stanicama koji imaju vise kanala i mogu sve to prenositi
dok FIFA i dalje daje prednost javnim servisima pa je tako i BHT mogao kupiti SP, ove meceve BiH su dobili kroz saradnju sa BH Telecomom i Arenom

dok FIFA i dalje daje prednost javnim servisima pa je tako i BHT mogao kupiti SP, ove meceve BiH su dobili kroz saradnju sa BH Telecomom i Arenom
imali su ne bas prijatna desavanja posljednjih godina a evo i najsvjezije Srbi bjesne na njih jer su zabranili prelijetanje preko svoje teritorije avionu ruske vlade

Don't believe the hype.
Pa njima smetaju svi koji nisu Srbi, i eventualno Rusi.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.