FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bistrikboy
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la bistrikboy » 08 feb 2011, 10:33

torrenteS je napisao/la:
geronimo je napisao/la:al najvise me iznenadila svadja omo vs. bistrikboj. dva najmirnija clana i onako :shock: :lol:
Kad je ba to bilo vise se i ne sjecam da smo se zakacili oko baye nesto!?

Elem mirno posmatram sa strane i samo cu malo prokomentarisati igru Baye u ove zadnje 2-3 utamice.Ovoj ekipi fali glava,repova milion glave nigdje,mislio sam da ce se svajni trznuti i biti glasniji ali nedaju mu,vec Lahma forsiraju koji je po prirodi sutljiv,osim kad treba po galonji lupat.

Da je odbrana prosjek znamo svi jbga,prosle godine smo previse zabijali da nas zaboli glava,manchester uvali 3 komada mi njima 4 i tako dalje,al ove godine lose,sem Mullera i Gomeza slabo ko i pogadja.Klose-a ni na mapi,bilal opravdano odustan kao i Robben,Kroos slab,svajni tu i tamo ali to mu svakako nije zadatak.Cini mi se da su propustili ljetos poklopiti ligu,nisu doveli Coentrao-a a ni Dzeku,ako budu drugi dobro je.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 feb 2011, 10:38

Mene je stavio na listu gnjavatora? :lol: Ha dobro... :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 feb 2011, 13:18

@bistrik, sto mi to "utrpa" u citatu, kad nisam ja to izjavio :lol:
kakva svadja izmedju vas dvojice, jesam li ja nesto propustio :? (h)elem, bistriku zao gertrude :mrgreen:

neko je pitao da li se sjecamo kada je bayern zadnji put (u buli, roma je skoro bila) ispustio vodstvo od 2:0.
evo odgovora (zahvaljujuci kickeru :D )
desilo se to 5 puta
- 1997, 2:4 protiv l´kusena
- 1996, 2:3 protiv bremena
- 1979, 2:3 protiv eintrachta
- 1975, 2:3 gegen offenbach
- 1973, 4:7 gegen k´lautern *

*protiv djavolcica sa betzenberga bayo je ispustio vodstvo od 3:0.

da dodam jos da je bochum jedina ekipa u bundesligi koja je ispustila prednost od 4:0.
1976, bochum je imao vodstvo do 53 minute, na kraju je izgubio sa "unglaublichen" 6:5.
pogadjate ko je bio protivnik. bayern naravno :D
Vom Jäger zum Gejagten

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 08 feb 2011, 13:47

Cukeru stari lafe, ne znam na sta ti mislis, al' ja znam jedinu i pravu istinu. :D
Bayernov glavni problem su ta dva zadnja vezna, a o tome sam prije vec pisao. Dzaba ti najbolja odbrana svijeta, kad je ona cijelu utakmici kao na streljani. Nek ubaci Gustava i Schweinija, pa ce onda svi (nadam se i LuDi van Gaal) uvidjeti da je to najveci problem.

PS
Proslogidisnji krvnik Baye Diego Milito nece igrati u prvoj utakmici. Za drugu je takodje upitan.

Mila dobio svoju internet stranicu. Sad je i ona velikacki. :mrgreen:
http://www.esmuellertwieder.de/
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 08 feb 2011, 14:22

torrenteS je napisao/la: ne mogu da vjerujem da ne znate u kojem grmu lezi zeko :)
ok, klare i mona su blizu ;) vrlo, vrlo blizu. ostali :? skupili se k´o mickice.
aj´, dam vam sansu da to rijesite do 17 ura :D
sta znas, mozda bas ovo pitanje bude odlucivalo pobjednika kviza 8-)
Problem je u nasem veznom redu. Tacnije dva zadnja vezna igraca, koja nisu u stanju zaustavljati kontre protivnickih igraca i iz tih situacija najvise golova primamo. Generalno, igramo dobro kad imamo loptu i napadamo, a bez nje se lose krecemo po cijelom terenu.
#divovi

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 feb 2011, 15:45

@gero: vidis mnogo godina je proslo kako smo ispustali toliko vodstvo a jos plus ovo nam je kad se broji liga prvaka drugi put da ispustamo vodstvo....govorimo ovde o tome samo kada smo ispustali vodstvo i gubili na kraju a jos nekoliko puta smo ispustali vodstvo i nakon sigurne igre dugo vremena tokom utakmice na kraju bi bilo nerijeseno.....samo se trebamo sjetit vodstva u gladbachu od 2-0 i na kraju je bilo 3-3....a koliko smo puta samo nakon 1-0 gubili bodove o tome vise ne treba ni pricat više
inace i helmer je po malo kritikovao van gaala rekavsi kako ovaj nema nikakvog jasnog plana u defanzivi.....a lehman je izjavio kako se vidi da ima problem u defanzivi al nije mu jasno jel po tom pitanju igraci ne razumiju van gaala il se defanzivna igra nikako ne trenira na treninzima bayerna.....iako ovaj lehman zna cesto pamtovat ovaj put se slazem s njim a i sa helmerom, jer ponasanje ekipe po pitanju defanzivne igre je vrlo cesto katastrofalno....naravno kada se tu doda totalan izostanak zalaganja pojedinaca kao sto je bio slucaj protiv koelna onda se desi ovako nesto "sjajno" sto smo u koelnu dozivjeli
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 08 feb 2011, 15:58

hihihihihihhhhhiiiiiiiiii
nije ni do zadnjeg veznog 8-) eto, da dovedu i esiena pa da ga upare sa svajnijem, opet bi, vjerujem, primali bruku golova ;)
dakle, nije do odbrane, nije do veznih, ali je do gaala. zasto?
bice interesantno kad postam odgovor :D vjerujem da svi znate tacan odgovor samo vam ne pada na pamet... a tako je jednostavno :D hajde yebem mu misha, ovo je bas interesantno, ne znam zasto se stidite :?
geronimo ignorise. ok, tako cu i ja tebe.
nego, ovo pitanje ide na kviz 8-)
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

Insert
Kontakt:

Post Postao/la Insert » 08 feb 2011, 16:09

Mislim da ce se situacija u klubu iskristalizirati do kraja ovog mjeseca, i to po pitanju uspjeha u ovoj sezoni. To naravno uvjetuje i sam ostanak milog nam trenera na klupi. Dakle cekaju nas mozda i najtezi dani u ovoj sezoni, jer imamo gostovanja kod mainca i hanovera, tj direktnih konkurenata za mjesto u LP ( bez obzira kako to zalosno zvucalo ), te kuci protiv prvaka lige borusije i hofenhajma. Kao slag na tortu tu su utakmice lige prvaka sa interom te kup utakmica sa salkeTom. Znamo da se prosla sezona prelomila u nasu korist kada je bilo gusto, i da igramo najbolje kada je najpotrebnije, a da li ce tako i sada biti...?

Ipak bilo kako bilo, mislim da se svi u klubu trebaju zapitati zasto je uopste doslo do ovako teske situacije, i onda poceti sistematski rjesavati uzroke, a ne probleme kada oni vec nastanu...

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 08 feb 2011, 17:00

Braćo moja bavarci, u pauzi od utakmica, da priupitam ima li novih kandidata za zajedničko gledanje tekme protiv Intera???
Trenutno nas ima 5 (Luca.Toni, GAL i njegova 2 bavarca i ja zvani doki ;) ) pa reko da provjerim je li to konačan broj ili da to malo proširimo...

pitanje za Luku i GALA - kako vam se čini Guiness kafana? Ja sam u subotu tu gledao Barca - Altetico i bilo je OK...
Sent from my Philips Smart TV.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 17:06

Može li mi neko ako nije problem od vas Bayernovaca pojasniti malo status onog mladjanog Alabe?
Zapravo zanima me da li je on u planu ,bar na klupi,ili će se bavarski tim odlučiti da ga proda na ljeto?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 feb 2011, 17:12

torrenteS je napisao/la:hihihihihihhhhhiiiiiiiiii
nije ni do zadnjeg veznog 8-) eto, da dovedu i esiena pa da ga upare sa svajnijem, opet bi, vjerujem, primali bruku golova ;)
dakle, nije do odbrane, nije do veznih, ali je do gaala. zasto?
bice interesantno kad postam odgovor :D vjerujem da svi znate tacan odgovor samo vam ne pada na pamet... a tako je jednostavno :D hajde yebem mu misha, ovo je bas interesantno, ne znam zasto se stidite :?
geronimo ignorise. ok, tako cu i ja tebe.
nego, ovo pitanje ide na kviz 8-)
Zato sto je pi.cka i boji se istini pogledati u oci. Svjestan je i on da bi bolje funkcionisali ako bi igrace stavio na prirodne pozicije, ali bi ispao jos veca ckapi ako bi to uradio, jer bi mu propao eksperiment. :D

U Barci je slicno radio kao u Bayernu u nije se dugo zadrzao.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 08 feb 2011, 17:47

melanholicar je napisao/la:Može li mi neko ako nije problem od vas Bayernovaca pojasniti malo status onog mladjanog Alabe?
Zapravo zanima me da li je on u planu ,bar na klupi,ili će se bavarski tim odlučiti da ga proda na ljeto?
On je posudjen Hofenhajmu ;)
Stice potrebno iskustvo :) 8-)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 18:09

S-Y-L-A-R je napisao/la:
melanholicar je napisao/la:Može li mi neko ako nije problem od vas Bayernovaca pojasniti malo status onog mladjanog Alabe?
On je posudjen Hofenhajmu ;)
Stice potrebno iskustvo :) 8-)
Aha e hvala ;)
Mišljenja sam da bi mogao Bayern od njega u budućnosti imati koristi,da ga se ne treba lagano odreći,jer ipak radi se o mladom i perspektivnom igraču.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 08 feb 2011, 18:24

Omerbavarac je napisao/la:Zato sto je pi.cka i boji se istini pogledati u oci. Svjestan je i on da bi bolje funkcionisali ako bi igrace stavio na prirodne pozicije, ali bi ispao jos veca ckapi ako bi to uradio, jer bi mu propao eksperiment. :D

U Barci je slicno radio kao u Bayernu u nije se dugo zadrzao.
odlicno razmisljanje s kojim se u potpunosti slazem. takodjer si blizu, vrlo blizu konacnog rjesenja.
dakle, omer je misljenja da je taktika glavni krivac.
treba samo povezati ono sto su rekli mona i klare, dodati ovo omerovo i imate rjesenje... 8-)

hocete li se predati pa da vam mr. fudbal objasni :?:
el ima ko zivi???

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 08 feb 2011, 18:30

Pa hajd' mister reci nam ono sto vec znamo! :D

Puno tome doprinosi i Gaalova nogometna filozofija, u kojoj je najbitnija ljepota. To je igra sa puno posjeda, igra u kojoj se postize puno golova, ali on ne obraca puno paznje na defanzivu.
Pored svega toga, on ocigledno ne motivise ekipu dobro, jer se nakon vodstva Baye protivnici uspijevaju vratiti.
Zadnja izmjena: JetSet_Hantraga, dana/u 08 feb 2011, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 08 feb 2011, 18:35

JetSet_Hantraga je napisao/la:Pa hajd' mister reci nam ono sto vec znamo! :D
tjesi se, tjesi... :lol:
iako si skroman, vjerujem da bi se rado dokopao onih 30 bodica koji bi te katapultirali u minken ;)
el ima ko zivi???

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 08 feb 2011, 18:37

torrenteS je napisao/la: tjesi se, tjesi... :lol:
iako si skroman, vjerujem da bi se rado dokopao onih 30 bodica koji bi te katapultirali u minken ;)
Bi, priznajem, al' eto i editovao sam post pa sam objasnio neke stvari. :D

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 08 feb 2011, 18:54

pa eto, predlazem ti da taj odgovor prebacis na onu temu ako si ubjedjen da si dosao do tacnog odgovora ;)
el ima ko zivi???

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 08 feb 2011, 19:12

torrenteS je napisao/la:pa eto, predlazem ti da taj odgovor prebacis na onu temu ako si ubjedjen da si dosao do tacnog odgovora ;)
Ja znam da je ovo tacno, samo sto je ovo nije pitanje kao recimo koliko je neki igrac postigao golova, kod kojeg ne mozes reci da nije tacno, ako ustvari jest.
Ovdje i ako pogodim ti jednostavno kazes nije tako i ode mi 30 bodova za koje sam dosta znoja prolio. :lol:

A i nekako imam osjecaj da hoces suptilno da me skines s liderske pozicije ne bil' onaj Đe-ronimo pobijedio. :D

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 08 feb 2011, 19:21

JetSet_Hantraga je napisao/la:Ja znam da je ovo tacno
e pa varas se beze srebrenicki :D
ok, djelomicno je tacno, al´ samo djelomicno.
odgovorno tvrdim da na forumu imamo dva clana(potrazi ih na podforumu ´reprezentacija´ ;) ) koji bi bez p´o muke odgovorili na zadato pitanje. tacan odgovor mozete dobiti od svakog trenera pa makar taj trenirao slobodine pjetlice al´ pod uslovom da prati bayern.
JetSet_Hantraga je napisao/la:Ovdje i ako pogodim ti jednostavno kazes nije tako i ode mi 30 bodova za koje sam dosta znoja prolio.
sumnjas u moje postenje i dovodis u pitanje moju neutralnost :? :lol:
ovo je samo igra i meni je potpuno svejedno hoces li putovati ti, gero ili neko treci.
JetSet_Hantraga je napisao/la:A i nekako imam osjecaj da hoces suptilno da me skines s liderske pozicije ne bil' onaj Đe-ronimo pobijedio.
ova delija udara na moju cast :shock: omere, oduzmi mu 10 poena :lol:
el ima ko zivi???

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.