Ma garant cekaju da dodjemo do 7000 clanova,fali nam jos 24.Ako je to onda trebali su odma napisati,nagurali bi to nekako danas,ovako...

Nije ga niko oteo.Valjda smo i mi prof.kluba majka mu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma garant cekaju da dodjemo do 7000 clanova,fali nam jos 24.Ako je to onda trebali su odma napisati,nagurali bi to nekako danas,ovako...
Edit: I da bi prodao igrače za neke veće cifre, moraš napraviti neki iskorak, a da se razumijemo mora biti i tu neko iskusniji.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2022, 13:43
Ne ismijavam ja nekadašnjeg komšu neboderca, bgm ne znam kako si to zaključio. Kažem opet i tvrdim, da proizvodnja igrača može donijeti pare, akademija je odličan projekat, ali je li Bosna pogodno tlo za takvo nešto. A i na kraju, moraš imati i pokojeg iskusnijeg lisca uz kojeg bi ta djeca stasala i bila sigurnija na terenu.
Iskreno ne treba nam. Kvalitetom dobar, da me ne shvatiš pogressno, ali evo Ikić je dosao, puno bi bilo 2 desna krila stranca, znaci jedan vazda na klupi.napoleon72 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 15:36Bruno Bogojevic je strasan igrac, ne bi bilo lose probat dovest i njega...
Ovo je strašno loš marketing, po ko zna koji put. Da su rekli da guramo do 7000, super bi iskoristili situaciju, kao sa Avramovskim. Interesantno je da ovako stoji 2-3 sata (pa i to je diskutabilno), ali cijeli dan je malo previše. Ono kako je Borac predstavio Lalatovića, to je profi, a ovo naše postaje smiješno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jun 2022, 15:35Ma garant cekaju da dodjemo do 7000 clanova,fali nam jos 24.Ako je to onda trebali su odma napisati,nagurali bi to nekako danas,ovako...![]()
Nije ga niko oteo.Valjda smo i mi prof.kluba majka muNaravno prvo dogovore igraca,on potpise ugovor i onda idu ove zayebancije,zagonetke,videi itd.
Ne bi goda bio losa zamjena pidri, ali mislim da moze glat igrat negdje u hnluNisamInSajder je napisao/la: ↑06 jun 2022, 15:31Daidza8 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 11:05Kuprešak je slobodan igrač ?NisamInSajder je napisao/la: ↑06 jun 2022, 11:00
Stavljao sam.ja njegov video. Ubica bi bio za našu ligu. I pored njega si imao još Dujmovića (uzela ga Rijeka), Brnića (traži ga Šibenik), Šarić, Brodić. Ima još opcija koji su slobodni Čaulušić, Brajković, Kuprešak, Fatić, Vukelić, Bašić ili Krkalić. Raznih profila igrača ima, i vjerovatno bi se sa svima vrlo lako dogovorio, a može se naći i igrača koji mogu imati naš pasoš. Ima ih i u Prvoj HNL odličnih za nas Grezda, Hiroš, Goda, Šimunović...
Kuprešaku ističe ugovor krajem mjeseca, a u Osijeku imaju Leovca i Jurčevića na poziciji lijevog beka, kao i Ivana Cvijanovića iz Osijeka II, te im stiže i najbolji lijevi bek crnogorske prve lige Janjić plus što traže kvalitetnu opciju na poziciji lijevog beka. Dakle, Kuprešak nije u planovima, plus što Osijek II seli u Treću ligu.
Goda je itekako realan, imao je manju platu nego naše zvjezdice. Također, iz Slavena odlazi dosta igrača, danas im prozivka u 6. Znam da će dobiti slobodne papire Nedim Hadžić, Bogojević i Goda sigurno, bit će još dosta odlazaka tu.
I Liverpool Gerrarda pustio da ide a mi ove nase nikom ne damoSamozdravlje je napisao/la: ↑06 jun 2022, 15:25Mladji brate moj, ovko na to gledam: prosao je ako ne dobru onda slidno dobru skolu u NK Osjeku. Nisam ga upratio kao igraca i mislim da moze biti ili Jukic ili Derac Dresa. Nisam strucan, ima ko za to da vodi racuna i ko jako dobro zivi od FKS.
Ako bi me pitao da odgovorim sa DA ili NE, onda DA. Sigurno vidi FKS(ne treba voljeti FKS, ovi sto vole najvise problema prave iskoraku Kluba) kao odskocnu dasku put Turske,Ceske ili Cvajte. Da bi otskocio mora se potruditi. Ovi bh gradjani-igraci sa 30+ god. samo zele preseliti u Sarajevo uz male troskove ili dzabe.
Kad bude odlazio ili bio otjeran iz FKS, znat cemo je li ili nije bio za FKS. Ako pri odlasku uzmemo vise od ulozenog i hajrujemo 100+ k€, bit ce ok.
Samo tako mozemo do stabilnog Kluba, a ne preko Omkija, Hebe, Krleta, Ahme....
Jedan Juve se odrekao Del Piera, Roma Totija, Real Raula, MU Bekhama, samo mi ne mozemo bez "dobrih viceva", "borbenih profesionalaca" i "zaljbljenika u Bordo( €).
Bio bi odlična zamjena, može on i u inostranstvu igrati. Vrijedi pokušat njega kontaktirat. Može i Stipe Bačelić-Grgić pa pregovara sa Širokim, doduše tu ima i neka druga pozadina.
Zna kapic lopte, al znao je i Susic jos bolje, pa nije bilo koristi od njega. Ruzno je pricati, al sto se mene tice nek ide.
Izvini, ali nisi otkrio "toplu vodu". 1967, 1985, pa i 2019(DK) gro igraca bilo iz omladinskog pogona ili iz drage nam BiH. Nasi najveci uspjesi.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2022, 13:43
Edit: I da bi prodao igrače za neke veće cifre, moraš napraviti neki iskorak, a da se razumijemo mora biti i tu neko iskusniji.
Ovo me je ponukalo da to napisem :Samozdravlje je napisao/la: ↑06 jun 2022, 15:35Edit: I da bi prodao igrače za neke veće cifre, moraš napraviti neki iskorak, a da se razumijemo mora biti i tu neko iskusniji.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2022, 13:43
Ne ismijavam ja nekadašnjeg komšu neboderca, bgm ne znam kako si to zaključio. Kažem opet i tvrdim, da proizvodnja igrača može donijeti pare, akademija je odličan projekat, ali je li Bosna pogodno tlo za takvo nešto. A i na kraju, moraš imati i pokojeg iskusnijeg lisca uz kojeg bi ta djeca stasala i bila sigurnija na terenu.
Ni u jednom mom postu nećeš vidjeti "zle krvi" koliko god se protivio nečijem mišljenju ili viđenju stvari.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2022, 15:57Ovo me je ponukalo da to napisem :Samozdravlje je napisao/la: ↑06 jun 2022, 15:35Edit: I da bi prodao igrače za neke veće cifre, moraš napraviti neki iskorak, a da se razumijemo mora biti i tu neko iskusniji.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2022, 13:43
Pitar6785 jesi to ti
No ipak vidim da si TI FGRBez ikakve ironije to mislim.
Kao sto rekoh vecinu pustiti da odu ako zele,Kapicu treba 20 godina da odigra jedan mec dobar,Palica,Kanurica i slicne bolide nije vrijedno ni komentarisati,vjerujte mi bukvalno bolje bilo kojem.kadetu dat priliku valjace nam vise nego navedeni,jer mozda nekom zapadnu za oko,od ovih ubleha nista ne ocekujes psim da uzimaju platu za nista,treba to sa samarima ospratiti to je najmanje sta su zasluziliubipara je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:02Sve se neka imena spominju da se otjeraju a niko Kobiljara da spomene. Igrac koji nicemu nije pridonio, bio vise na tribinama i skupljao platu bez ikakvog ucinka. Treba ga se sto prije rijesiti zajedno sa Kanuricem. Raskinut ugovore sa Ahmetom (ponuditi mu da bude trener omladinaca, pioniri ili nesta slicno) rijesiti se velkoskog, hebibovica, dupovca (ako ne nadjemo nekog boljeg stopera za klupe), palica.
Prodati ako se mogu prodati; djokanovic, sabanovuc, dal (ako ima ponuda), ako ne bude ponuda da zadovolji i njega i klub onda mu pruzit jos jednu sezonu da malo jos vise stekne iskustva pa ga onda prodati za finu cifru.
Drago mi je da je takoSamozdravlje je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:05Ni u jednom mom postu nećeš vidjeti "zle krvi" koliko god se protivio nečijem mišljenju ili viđenju stvari.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2022, 15:57Ovo me je ponukalo da to napisem :Samozdravlje je napisao/la: ↑06 jun 2022, 15:35
Edit: I da bi prodao igrače za neke veće cifre, moraš napraviti neki iskorak, a da se razumijemo mora biti i tu neko iskusniji.
Pitar6785 jesi to ti
No ipak vidim da si TI FGRBez ikakve ironije to mislim.
A glede toga posta, daidžoni mi bio šega, jer su mu se malo poyebali padeži.Al garant mu je tastatura povilenila
![]()
A vjeruj mi da ti ja nisam FGR, oni podržavaju ****![]()
Ja sam ti žešća konzerva![]()
slabe konekcijeDadox je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:13Ne znam vala, kad se vec ima para, ja sam vise za soluciju, d stranci budu Juznoamerikanci iz nekih manjih klubova, tipa Istra, Gorica sto rade, i crnci. Vrtimo se u krug, Bagarica smo isto ovako docekivali ko Messia, pa postade jedna od vecih ubleha, jos kad se ovom momku istok naklati na ledja, a jos igrao za listicu, bojim se da se ne pogubi, ali hajd, na hajr