Problem vas pojedinaca je taj sto balite za tim nekim imenima u nasoj ligi ili opcenito imenima, evo ti primjer Zrinjskog i njihov vezni red, ko je cuo maltene za onu trojicu momaka, ali ljudi uz kvalitetnog trenera izdominirali, a ne, kod nas se naviklo daj neko zvucno ime i krhni mu platu 10,15, 20 milja i kao eto ga. Ponavljam kao i vecina vas ovde, vece ce nam pojacanje biti odlazak ovih uhljeba i starih i nemotivisanih igraca nego da dodvedemo 10 igraca ranga tog Ovcine.donDondon je napisao/la: ↑06 jun 2022, 11:34ma ja samo ja budalim a vas 10 koji svako jutro nadjete novog igraca kao pred potpisom ste strucnjaci.
ovo je dokaz da mi ne mozemo dovest najkvalitetnije ni iz nase lige,jer su ljudi nesposobni.
Jakirovic ,Doffo,Bilbija,Ovcina,daj Boze da se Dzafic potpise ,ako ne bude onda je jos jedno kvalitetno ime koje nece biti dio naseg tima
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Osttribine
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ikic je jedno vrijeme bio odlican u Sirokom, poslije povrede se malo trazio al i dalje mislim da bi mogao pokazati svoj potencijal kod nas.
Nije lijen igrac sto je najbitnije za nas.
Nije lijen igrac sto je najbitnije za nas.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Što ga ovo ne predstavljaju? Da nam ga nije Zrinjski klepio u zadnjim sekundama?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Svašta je moguće poslije Ovcine danasumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:35Što ga ovo ne predstavljaju? Da nam ga nije Zrinjski klepio u zadnjim sekundama?

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Feđa nije htio Ovčinu zbog povrede koju ima, protiv nas je dobio tu povredu i sada je krije i najvjerovatnije bi trebao na operaciju. Tako da hvala Bogu pa nije dosao.
Joj sta naoravise Messija od Ovcine nekog. Imamo nasu djecu 3 puta bolji od njega samo treba dati sansu,takodje i Sevelj
Ako misliš na ovu 442, onda su svi zadnji vezi i svi prednji vezni. Po mojoj nekoj viziji, svi se kreću sinhronizovano, tako da bi se odbrana bazirala kao neka vrsta polumjeseca, strane malo isturene, sredina uvučena. U taj prostor ulazili bi protivnički igrači, sažimali se, a naše strane imale bi više prostora za manevrisanje. Da iskoristim vojničku analogiju, kad te napada neka jedinica, artiljerijom tučeš po njihovim bokovima. Time se oni skupljaju u sredinu, počnu smetati jedni drugima, remete liniju, a tebi su lakša meta. Rezervu staviš na jedno krilo i koristiš je za protivnapad. Ali, to je samo moja neka fikcija.zagor1987 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 11:58Ko je ovdje defanzivni vezni? Nema ko da trci i pokriva sredinuVenamaHrabrih je napisao/la: ↑06 jun 2022, 11:54Ne znam, bogami, šta fali Ševelju?! Po mome skromnom mišljenju, nije ni trebao ići na posudbu.
Ako dođe Ikić, baš imamo potentnu desnu stranu. Lijevo nek pokuša sa Mujakićem i Jovaševićem, a iskreno, nešto mi Suljić baš nije legao. Naprijed OK, ali nazad 0 bodEva. Kao prva zamjena - može. Lijevo treba neko sa težištem i nogom ko Željka Markić, a Fanimove brzine. Čigra. Možda:
Dizdarević
Ševelj - Trako - Lazić - Mujakić(Jovašević)
Ikić - Ramić - Avramovski - "čigra"(Suljić)
Čataković - "pojačanje".
Kakva je situacija sa napadačima iz Akademije? Morel se šta probrat?
Ako bude 4231, onda:
Kao predhodno
Ramić - Kapić
Ikić - Avramovski - gorenavedeni
Čataković
U drugoj verziji, kao što možeš vidjeti, tu su Kapić i Ramić, ili ko već bude raspoloživ.
To su naše neke izvlakuse što ga nismo doveli. Momak je odličan na toj poziciji i nama bi značio bas.
FC United Of Manchester !
- napoleon72
- Kontakt:
Pa brate postoje i rezerve u fudbalu. Neka konkurencije, nek se fajtaju. Mozda Suljic bude oznojio dres kad zna da mu je rezerva Dzafic a ne Velkoski.FCUM je napisao/la: ↑06 jun 2022, 11:37Dzafic je top ali gdje ce igrati ? Ikic desno Avram sredina i Suljic lijevo. Jedino ako se vise ne racuna na MAkedonca
Mada mene najvise brine sredina i ta dva igraca. Ako ode Djokanovic nama trebaju 2 strasna vezna. Kapic je bukvalno istrosen nema on snage ni za 60 min
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
- Kontakt:
Najbolji moj, Ti kao jedan pismen covjek(momak) lahko mozes sabrati sve transfere koje je Klub ostvario, a ja cu Ti pomoci:MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:26Dobri moj, ne donosi samo prodaja igrača pare u klub. Donose i titule, nastupi u Evropi. Sa drugim najboljim igračem lige je izvjesnije navedeno. A što se tiče motiva, sumnjam da će biti manji nego u TC.Samozdravlje je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:05@SarajevoForca, @mnon46, @MaroonBjelave, @NajvecaRadosti, @Lucas, @Hajdee, @CYN3, @Zukanovic, @MortemHz, @ajdohordas i dr......
bit ce mi drago da budete u pravu i da bude Rahmanovic na svojoj poziciji, ali da ga unovcimo tesko, mozda Korea, Vjetnam i sl. drzave.
Iskusan je igrac i sa 25-26 g., tipa Rahman , Stanojevic, D.D. i od njih si imao dobre igre i profit 2,3x veci od ulozenog.
Motivi igraca sa 25-26 god. su mnogo veci od jednog 32+ god. Mozda sa Dzaficem dobijemo B. Tatara aBd.
Nek E.Hadzic , F.Dudic i ostali nadju dobrog Dzafica, ali sa 26-27 god. To su moje zelje(puste).
Cimirot,Mihojevic,Mujakic,Kovacevic,Pidro,Hodzic,Sadiku,Catakovic,Mustafic, Rahmanovic,Derac Dresa, Stanojevic,Veladzic...(mozda sam nekog ispustio). Saberi ovo, a saberi sva ucesca u Evropi od 2014 g.(racunajuci ulaznice,TV prava , ali i troskove pri organizaciji E-utakmica).
Mozes otici i dalje i vidjeti koliko je Klub ulozio u razvoj ovih 13+ igraca(racunajuci ugovore,premije i plate). Svi nabrojani su ispod 26 god.
Pokusaj to uporediti(finansijski i Ucinkom) sa samo zadnjim 2-godisnjm produzenjem Ahmi,Hebi,Krletu,Dupiju,OMSI(Oremusu). Uporedi i ucinke ovih pet plavih i 5 BORDO. Samo ce Ti se kazati kuda treba ici FKS
Iskreno @Bjelave ok si, ali nije lijepo ismijavati nas manje pismene, ono sto je bitno je da svi volimo FKS.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ma treba nam neki afrikanac,brazilac neato slicno Fanimu,ono su idealni igraci,brzi kao vjetar a ne da gledam neke dizelase na krilu. Mada za zvalju je sve dalje od naseg trzista nuklearna fizika,valjda zato jer teze je varat i krast.
Sta kazes na eventualni dolazak Ikica?Samozdravlje je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:54Najbolji moj, Ti kao jedan pismen covjek(momak) lahko mozes sabrati sve transfere koje je Klub ostvario, a ja cu Ti pomoci:MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:26Dobri moj, ne donosi samo prodaja igrača pare u klub. Donose i titule, nastupi u Evropi. Sa drugim najboljim igračem lige je izvjesnije navedeno. A što se tiče motiva, sumnjam da će biti manji nego u TC.Samozdravlje je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:05@SarajevoForca, @mnon46, @MaroonBjelave, @NajvecaRadosti, @Lucas, @Hajdee, @CYN3, @Zukanovic, @MortemHz, @ajdohordas i dr......
bit ce mi drago da budete u pravu i da bude Rahmanovic na svojoj poziciji, ali da ga unovcimo tesko, mozda Korea, Vjetnam i sl. drzave.
Iskusan je igrac i sa 25-26 g., tipa Rahman , Stanojevic, D.D. i od njih si imao dobre igre i profit 2,3x veci od ulozenog.
Motivi igraca sa 25-26 god. su mnogo veci od jednog 32+ god. Mozda sa Dzaficem dobijemo B. Tatara aBd.
Nek E.Hadzic , F.Dudic i ostali nadju dobrog Dzafica, ali sa 26-27 god. To su moje zelje(puste).
Cimirot,Mihojevic,Mujakic,Kovacevic,Pidro,Hodzic,Sadiku,Catakovic,Mustafic, Rahmanovic,Derac Dresa, Stanojevic,Veladzic...(mozda sam nekog ispustio). Saberi ovo, a saberi sva ucesca u Evropi od 2014 g.(racunajuci ulaznice,TV prava , ali i troskove pri organizaciji E-utakmica).
Mozes otici i dalje i vidjeti koliko je Klub ulozio u razvoj ovih 13+ igraca(racunajuci ugovore,premije i plate). Svi nabrojani su ispod 26 god.
Pokusaj to uporediti(finansijski i Ucinkom) sa samo zadnjim 2-godisnjm produzenjem Ahmi,Hebi,Krletu,Dupiju,OMSI(Oremusu). Uporedi i ucinke ovih pet plavih i 5 BORDO. Samo ce Ti se kazati kuda treba ici FKS
Iskreno @Bjelave ok si, ali nije lijepo ismijavati nas manje pismene, ono sto je bitno je da svi volimo FKS.![]()
You are someone else I am still right here
Ova pojacanja Ikic ,Ovcina, sve je to u 5 deka.
Sve dok Mirvic ne pocne ozbiljno ulagati.
Dovedes 3,4 igraca ala Benko,Jajalo,ostalo mogu Ikici ,Ovcine i uzmes titulu.
Ovako nas ceka ponovo neko neizvjesno prcenstvo, i moliti boga da pogodimo sa ovim navodnim pojacanjima.
Niti cemo mi biti puno bolji od Zelje, niti nesto losiji od Zrinjskog.Sve se vrti u krug bez malo vise riziika i jaceg ulaganja u bolja pojacanja je bacanje prasine u oci navijacima.
Ovako nas ceka ponovo neko neizvjesno prcenstvo, i moliti boga da pogodimo sa ovim navodnim pojacanjima.
Niti cemo mi biti puno bolji od Zelje, niti nesto losiji od Zrinjskog.Sve se vrti u krug bez malo vise riziika i jaceg ulaganja u bolja pojacanja je bacanje prasine u oci navijacima.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 06 jun 2022, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ima ih ovdje što misle da se sa 5-6 akademaca u prvih 11, odnosno sa Jovaševićima, Bjelonjama, Ališahima.....može napasti i osvojiti titulaamypitar je napisao/la: ↑06 jun 2022, 13:19Ova pojacanja Ikic ,Ovcina, sve je to u 5 deka.

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne ismijavam ja nekadašnjeg komšu neboderca, bgm ne znam kako si to zaključio. Kažem opet i tvrdim, da proizvodnja igrača može donijeti pare, akademija je odličan projekat, ali je li Bosna pogodno tlo za takvo nešto. A i na kraju, moraš imati i pokojeg iskusnijeg lisca uz kojeg bi ta djeca stasala i bila sigurnija na terenu.Samozdravlje je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:54Najbolji moj, Ti kao jedan pismen covjek(momak) lahko mozes sabrati sve transfere koje je Klub ostvario, a ja cu Ti pomoci:MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:26Dobri moj, ne donosi samo prodaja igrača pare u klub. Donose i titule, nastupi u Evropi. Sa drugim najboljim igračem lige je izvjesnije navedeno. A što se tiče motiva, sumnjam da će biti manji nego u TC.Samozdravlje je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:05@SarajevoForca, @mnon46, @MaroonBjelave, @NajvecaRadosti, @Lucas, @Hajdee, @CYN3, @Zukanovic, @MortemHz, @ajdohordas i dr......
Iskreno @Bjelave ok si, ali nije lijepo ismijavati nas manje pismene, ono sto je bitno je da svi volimo FKS.![]()
- napoleon72
- Kontakt:
Nije to bas tako. Evo sad smo bili doveli Catakovica, Avramovskog, Suljica i Mujakica, cetiri top imena za ovu ligu. Dodaj Kapica i Lazica koji su takodje igraci sa internacionalnim iskustvom i eto ti vecina ekipe "kapitalci".amypitar je napisao/la: ↑06 jun 2022, 13:19Ova pojacanja Ikic ,Ovcina, sve je to u 5 deka.
Problem je sto nikad ne znas s tim igracima da li ce bit Benke ili Susici. Preskupo ih platis, oni se vuku po terenu. Eto samo Benko i Jajalo su se bas pokazali od tih megaigraca, za Avrama je jos rano pricat al na dobrom je putu. Puno vise je bilo Susica kojim je bilo mrsko hodat.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Da se ovaj igrac nije predomislio
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Edit: I da bi prodao igrače za neke veće cifre, moraš napraviti neki iskorak, a da se razumijemo mora biti i tu neko iskusniji.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2022, 13:35Ne ismijavam ja nekadašnjeg komšu neboderca, bgm ne znam kako si to zaključio. Kažem opet i tvrdim, da proizvodnja igrača može donijeti pare, akademija je odličan projekat, ali je li Bosna pogodno tlo za takvo nešto. A i na kraju, moraš imati i pokojeg iskusnijeg lisca uz kojeg bi ta djeca stasala i bila sigurnija na terenu.Samozdravlje je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:54Najbolji moj, Ti kao jedan pismen covjek(momak) lahko mozes sabrati sve transfere koje je Klub ostvario, a ja cu Ti pomoci:MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:26
Dobri moj, ne donosi samo prodaja igrača pare u klub. Donose i titule, nastupi u Evropi. Sa drugim najboljim igračem lige je izvjesnije navedeno. A što se tiče motiva, sumnjam da će biti manji nego u TC.