He/She/It
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Cak i braca sa istoka tolerantnija od sda botina 

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Hebo vas onaj ko vam pokaza put do šehera u svoje kasabe i tamo organizujte parade.
Čuj on će nekom reći da je retard, što misli drugačije od njega.
Dođi Epi kod 7 šuma i reći što imaš donijeti ćemo ti i mikrofon, a nakon performansa, čeka te hitna do Jagomira.
Dođi Epi kod 7 šuma i reći što imaš donijeti ćemo ti i mikrofon, a nakon performansa, čeka te hitna do Jagomira.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Marsal
- Kontakt:
Smiju ali samo iza leđa, u facu mu niko nikad ništa nije rekao.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Inače u Sarajevu nema homoseksualaca. To su sve došlje sa strane.emir18 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:22Hebo vas onaj ko vam pokaza put do šehera u svoje kasabe i tamo organizujte parade.
Čuj on će nekom trči da je retard, što misli drugačije od njega.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I ezan duže traje od tvoje moderacije na temi EPL. I valjda si naučio da se administraciji fućka šta ti dobijaš u PP. Rahmeta mi tvog, mene bi bilo stid se javiti ikad više na ovaj forum.
- Marsal
- Kontakt:
Kao žitelj Sarajeva (pretpostavljam) upravo ti taj šeher praviš kasabom. Sramota za takav veličanstven grad da se ti nazivaš Sarajlijom.emir18 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:22Hebo vas onaj ko vam pokaza put do šehera u svoje kasabe i tamo organizujte parade.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I tebi bih isto vrlo rado ponovio da si retard. To cak i nije uvreda nego prosta cinjenica. Svakodnevno po cijelom forumu isijavas inteligencijom na nivou jednocelijskog organizma. Vjerovatno ti se i prva ili druga generacija predaka nekim cudom doje.bala Sarajeva iz neke podrinjske pripizdine pa je mentalitet vukoj.ebine jos uvijek prisutan medju vama.emir18 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:22Hebo vas onaj ko vam pokaza put do šehera u svoje kasabe i tamo organizujte parade.
- Pensioner26
- Kontakt:
Jedna jako divna probosanska porodica izgleda. Naježih se. Nikakvu ja poruku ne moram iznositi, dovoljno je da njihovo promovisanje seksualne orijentacije prestane. Ko još od normalnih ljudi promoviše svoju seksualnu orijentaciju? Još nazvati to porodično okupljanje. Zna se šta je porodica i ovo su već ataci na nju. Kolikom se brzinom ta sotonizacija uvukla i u naše redove, nevjerovatno. Fuj.Epidaurus je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:18Bit cu na porodicnom okupljanju 25.06 da podrzim ljude drugacije seksualne orijentacije u borbi za svoje najosnovnija prava. Iskreno se nadam da ce biti i veliki Damir Imamovic uz kojeg cu vrlo rado zapjevati tu predivnu sevdalinku. Bujrum i ti pa da tim ljudima u facu izneses poruku da su ustvari bolesni i poremeceni. Ja cu ti i tada vrlo rado reci da si retard, nikakav problem.Pensioner26 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:12Hajde etiketiraj ti to kao hoćeš. Otiđi sada u Sarajevo, prošetaj i zapjevaj lijepu sevdalinku “neka ljubi k’o koga hoće”. Mora da će ti biti ponosni mama i babo. Uradit ćeš mnogo za čovječanstvo. Lažna nakarado.
Srecom svi cemo pod istu zemlju 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kad se vec preuzimaju stvari sa zapada, treba i ezane zabraniti. Zasto da ispastaju ljudi koji nisu muslimani zbog javnih poziva na licne ideologije i vjerovanja i to na arapskom. Nek nabave sebi kakva zvona, il aplikacije. Ko jos ima potrebu da promovise svoje licne ideologije u 2022.

E moj Majmoone, ja sam ovdje bio moderator prije nego sto si ti znao sta je forum. Valjda naucis nekad sta je ironija.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:25I ezan duže traje od tvoje moderacije na temi EPL. I valjda si naučio da se administraciji fućka šta ti dobijaš u PP. Rahmeta mi tvog, mene bi bilo stid se javiti ikad više na ovaj forum.
Intelektualac, čija nijedna rečenica ne može proći bez uvrede, težak si ti slučaj.Epidaurus je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:27I tebi bih isto vrlo rado ponovio da si retard. To cak i nije uvreda nego prosta cinjenica. Svakodnevno po cijelom forumu isijavas inteligencijom na nivou jednocelijskog organizma. Vjerovatno ti se i prva ili druga generacija predaka nekim cudom doje.bala Sarajeva iz neke podrinjske pripizdine pa je mentalitet vukoj.ebine jos uvijek prisutan medju vama.emir18 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:22Hebo vas onaj ko vam pokaza put do šehera u svoje kasabe i tamo organizujte parade.
Najjači si preko tastature, kažem dođi i kaži šta imaš, bio bi manji od makova zrna.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 06 jun 2022, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bio? Pa što nisu sad?KSG je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:29Kad se vec preuzimaju stvari sa zapada, treba i ezane zabraniti. Zasto da ispastaju ljudi koji nisu muslimani zbog javnih poziva na licne ideologije i vjerovanja i to na arapskom. Nek nabave sebi kakva zvona, il aplikacije. Ko jos ima potrebu da promovise svoje licne ideologije u 2022.
E moj Majmoone, ja sam ovdje bio moderator prije nego sto si ti znao sta je forum. Valjda naucis nekad sta je ironija.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:25I ezan duže traje od tvoje moderacije na temi EPL. I valjda si naučio da se administraciji fućka šta ti dobijaš u PP. Rahmeta mi tvog, mene bi bilo stid se javiti ikad više na ovaj forum.
Samo nastavi i dalje gluposti valjati, pa ćeš opet kmečati da ti je hakovan profil.
- Pensioner26
- Kontakt:
KSG je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:29Kad se vec preuzimaju stvari sa zapada, treba i ezane zabraniti. Zasto da ispastaju ljudi koji nisu muslimani zbog javnih poziva na licne ideologije i vjerovanja i to na arapskom. Nek nabave sebi kakva zvona, il aplikacije. Ko jos ima potrebu da promovise svoje licne ideologije u 2022.
Žali Bože što ti znaš pisati na bosanski jezik. I što možeš anonimno izraziti svoje mišljenje. Tebi smeta ezan jel? Taj isti ezan ne narušava ničiji mir, niti porodicu, niti društvo. Niti će odvesti mladost u propast.
Jado jadni.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
to što sam ja bio glup i napravio grešku, ne znači da ti imaš neku vrlinu, već samo da ih ja nemam.KSG je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:29Kad se vec preuzimaju stvari sa zapada, treba i ezane zabraniti. Zasto da ispastaju ljudi koji nisu muslimani zbog javnih poziva na licne ideologije i vjerovanja i to na arapskom. Nek nabave sebi kakva zvona, il aplikacije. Ko jos ima potrebu da promovise svoje licne ideologije u 2022.
Skrećem vam pažnju da ću iza ovog posta samo redom banovati za vrijeđanje, ali i za priču "gay vs mumin"... imate sto foruma posvećenih toj temi, zaista nemam namjeru svakih par mjeseci vaše prepirke i vrijeđanja čitati. I da, to uključuje i one što samo prakticiraju i propagiraju svoju vjeru, kao i one što samo uživaju u slobodama govora i ostalim ljudskim slobodama.
1984.
Zbog likova koji ne znaju napisati normalan post bez da ne uvrijede nekog forumaša, na ovoj temi će se uskoro moći samo pisati o izvozu žitarica iz Ukrajine. Koliko frustracije u dečkima, strašno nešto. Platite sebi kurvu, ako ništa drugo nema. Bit ćete mirniji.
41:34
Čačkaju se teme koje kako god da se napišu nekog će uvrijediti, a pri tome nemaju nikakve veze sa tematikom ovog foruma. Samim tim, meni ovdje ne trebaju.
Dodatno, mislim da ima par likova koji namjerno forsiraju bilo kakve zapaljive teme, valjda su im životi toliko otužni da im treba nekog bar virtuelnog uzbuđenja i da im toliko fali sagovornik da je i onaj koji im psuje majku bolji od nikakvog.
Dodatno, mislim da ima par likova koji namjerno forsiraju bilo kakve zapaljive teme, valjda su im životi toliko otužni da im treba nekog bar virtuelnog uzbuđenja i da im toliko fali sagovornik da je i onaj koji im psuje majku bolji od nikakvog.
Malo falilo da mi sef vidi ovo. Molim te ubuduce stavi upozorenje za ovakve gadosti.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜