De bogati

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Stavljao sam.ja njegov video. Ubica bi bio za našu ligu. I pored njega si imao još Dujmovića (uzela ga Rijeka), Brnića (traži ga Šibenik), Šarić, Brodić. Ima još opcija koji su slobodni Čaulušić, Brajković, Kuprešak, Fatić, Vukelić, Bašić ili Krkalić. Raznih profila igrača ima, i vjerovatno bi se sa svima vrlo lako dogovorio, a može se naći i igrača koji mogu imati naš pasoš. Ima ih i u Prvoj HNL odličnih za nas Grezda, Hiroš, Goda, Šimunović...Daidza8 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 10:12https://www.transfermarkt.com/martin-se ... ler/614900miky_hz je napisao/la: ↑06 jun 2022, 10:04Ovaj transfer opet govori da se treba gledati to trzište Hrvatske druge lige,i on je tako u Široki došao,govorio je baš Kepcija da trebamo ganjati i "roviti" po toj ligi.Na kraju tako smo i Tatara doveli a i Zrinjski je sad sa Jakirovicem kamion takvih doveo.
Goda je dobar igrac, ali nisam dugo pratio..koliko je realan za dovesti?NisamInSajder je napisao/la: ↑06 jun 2022, 11:00Stavljao sam.ja njegov video. Ubica bi bio za našu ligu. I pored njega si imao još Dujmovića (uzela ga Rijeka), Brnića (traži ga Šibenik), Šarić, Brodić. Ima još opcija koji su slobodni Čaulušić, Brajković, Kuprešak, Fatić, Vukelić, Bašić ili Krkalić. Raznih profila igrača ima, i vjerovatno bi se sa svima vrlo lako dogovorio, a može se naći i igrača koji mogu imati naš pasoš. Ima ih i u Prvoj HNL odličnih za nas Grezda, Hiroš, Goda, Šimunović...Daidza8 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 10:12https://www.transfermarkt.com/martin-se ... ler/614900miky_hz je napisao/la: ↑06 jun 2022, 10:04Ovaj transfer opet govori da se treba gledati to trzište Hrvatske druge lige,i on je tako u Široki došao,govorio je baš Kepcija da trebamo ganjati i "roviti" po toj ligi.Na kraju tako smo i Tatara doveli a i Zrinjski je sad sa Jakirovicem kamion takvih doveo.
Kuprešak je slobodan igrač ?NisamInSajder je napisao/la: ↑06 jun 2022, 11:00Stavljao sam.ja njegov video. Ubica bi bio za našu ligu. I pored njega si imao još Dujmovića (uzela ga Rijeka), Brnića (traži ga Šibenik), Šarić, Brodić. Ima još opcija koji su slobodni Čaulušić, Brajković, Kuprešak, Fatić, Vukelić, Bašić ili Krkalić. Raznih profila igrača ima, i vjerovatno bi se sa svima vrlo lako dogovorio, a može se naći i igrača koji mogu imati naš pasoš. Ima ih i u Prvoj HNL odličnih za nas Grezda, Hiroš, Goda, Šimunović...Daidza8 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 10:12https://www.transfermarkt.com/martin-se ... ler/614900miky_hz je napisao/la: ↑06 jun 2022, 10:04Ovaj transfer opet govori da se treba gledati to trzište Hrvatske druge lige,i on je tako u Široki došao,govorio je baš Kepcija da trebamo ganjati i "roviti" po toj ligi.Na kraju tako smo i Tatara doveli a i Zrinjski je sad sa Jakirovicem kamion takvih doveo.
Ovcina je krilo po prirodi nije bek,to isto da kazes da je Hebibovic bek jel je to kao znao igrat a nije bek,otprilike tako.
Ako je ovcina bio opcija, znaci da se trazi desni bek. Mada sto neko napisa Sevelj+Mulalic junior sto da ne. Ali vjerovatno da ce doci i desni i lijevi bek.
vjerujem da ce ostati jedino ako neka budala ne plati za njega
Ja sam bio jedan od onih što su napisali da dolazi Ovčina, dosad su uvijek bile tačne informacije ali evo došlo je do greške. Izvinjavam se.