Znaci nije prosao ljekarski pregled.miky_hz je napisao/la: ↑06 jun 2022, 10:59Zato ga nismo ni uzeliMostarskiSin je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:36Ja sam ga vidio neki dan na bulevaru i ne izgleda bas najbolje, ne moze se cvrsto oslanjati na nogu, sepa i dalje ali cisto sumnjam da ne moze proci ljekarski jer je u pitanju standardna povredaEspiritosanto je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:19Je li istina da je Ovčina povrijeđen,ono u zadnjoj utakmici kad ga je Suljić pokupio i ne može ljekarski proći nigdje??![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tuzla City / Sloga Simin Han
miky_hz je napisao/la: ↑06 jun 2022, 10:59Zato ga nismo ni uzeliMostarskiSin je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:36Ja sam ga vidio neki dan na bulevaru i ne izgleda bas najbolje, ne moze se cvrsto oslanjati na nogu, sepa i dalje ali cisto sumnjam da ne moze proci ljekarski jer je u pitanju standardna povredaEspiritosanto je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:19Je li istina da je Ovčina povrijeđen,ono u zadnjoj utakmici kad ga je Suljić pokupio i ne može ljekarski proći nigdje??![]()

1946
-
- Kontakt:
Treća pobjeda zaredom Pitari

- Bazinga12345
- Kontakt:
Moj Balja poslije Cmiljanica i njegovih povreda nama ko kihne na ljekarskom padaelvirbaljic je napisao/la: ↑06 jun 2022, 11:00Znaci nije prosao ljekarski pregled.miky_hz je napisao/la: ↑06 jun 2022, 10:59Zato ga nismo ni uzeliMostarskiSin je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:36
Ja sam ga vidio neki dan na bulevaru i ne izgleda bas najbolje, ne moze se cvrsto oslanjati na nogu, sepa i dalje ali cisto sumnjam da ne moze proci ljekarski jer je u pitanju standardna povreda![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Al u qurcu, 14 hiljada platu imao na stolu ali ga Osim i Sose zavrsise jucermiky_hz je napisao/la: ↑06 jun 2022, 10:59Zato ga nismo ni uzeliMostarskiSin je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:36Ja sam ga vidio neki dan na bulevaru i ne izgleda bas najbolje, ne moze se cvrsto oslanjati na nogu, sepa i dalje ali cisto sumnjam da ne moze proci ljekarski jer je u pitanju standardna povredaEspiritosanto je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:19Je li istina da je Ovčina povrijeđen,ono u zadnjoj utakmici kad ga je Suljić pokupio i ne može ljekarski proći nigdje??![]()
Šta kažu pitari, Ajla zapratila Ovčinu, sigurno dolazi 

Rezultat je trend, ideal je vječan!
Vama stvarni treba doktor,o kakvi pobjedama pricas? Nije imo 14 na stolu imo je 50 milja al ostao jer voli Velez. Inace da je Zeljo u boljoj situaciji pobjego bi u Zelju ko Mujezinovic
Ovcina 14.000 

-
- Kontakt:
Auuu,pa taman presjedio na klupi dvije godine.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 jun 2022, 11:03Al u qurcu, 14 hiljada platu imao na stolu ali ga Osim i Sose zavrsise jucermiky_hz je napisao/la: ↑06 jun 2022, 10:59Zato ga nismo ni uzeliMostarskiSin je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:36
Ja sam ga vidio neki dan na bulevaru i ne izgleda bas najbolje, ne moze se cvrsto oslanjati na nogu, sepa i dalje ali cisto sumnjam da ne moze proci ljekarski jer je u pitanju standardna povreda![]()
Jučer razgovor sa Dudićem i sa Osimom, jedan se ne odbija .
Amare

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Jes milionMostarskiSin je napisao/la: ↑06 jun 2022, 11:03Al u qurcu, 14 hiljada platu imao na stolu ali ga Osim i Sose zavrsise jucermiky_hz je napisao/la: ↑06 jun 2022, 10:59Zato ga nismo ni uzeliMostarskiSin je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:36

Šalim se, neka ga doveli smo svakako mladjeg igraca na njegovu poziciju.Sve strane zadovoljne.
Nego što novi SD ne zavrsava igrace,opet Šoše sve radi,bilo mi je drago da se momao rasteretio kad vidim opet on sve radi?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Uh, da vama ne skoči pritisak kad morž priupita dokle ste s parama.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 10:19lijepo je vidjeti kolike komplekse je nabio pojedincima najtrofejniji trener u drzavi.. iako je proslo mnogo godina od njegovog perioda jos uvijek pritisak skace na 200 kad se spomene ime Amar Osim![]()
-
- Kontakt:
NisamInSajder je napisao/la: ↑06 jun 2022, 10:40Sergej Jakirović u završnim pregovorima sa Rijekom.

Dosta nam je Dudic mada ni on ni bilo ko iz Veleza nije pojacanje. Budite mirni da vam nebi uzeli pola tima i onako su vecina navijaci Sarajeva,cekaju samo jedan mig mali samo na zalost to je sve otpad. Nadam se da ce vam Salcina poklonit
-
- Kontakt:
Joj zagore brate taj otpad tri godine ne mozete da pobjedite, mani me se tih prica.
Ti si naša ljubav jedina!
Pa sto ne uzmete sve najbolje igrace u ligi.Ipak ste vi bosanski Dinamo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
novi igrači Sarajeva najvjerovatnije Vučina Ščepanović i Zoran Rajović a šuška se i da bi Goran Brašnić ili Bojan Tripić mogli među stative....
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Fali jos samo Bojan Regoje
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sarajevo je velik klub….
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.