MortemHz je napisao/la: ↑06 jun 2022, 08:21CringeeeMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2022, 08:19BBC otkantani iz kluba![]()
Čekamo HAV da se otkantaju![]()
I potajno se nadamo da se otkantaju i POK![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MortemHz je napisao/la: ↑06 jun 2022, 08:21CringeeeMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2022, 08:19BBC otkantani iz kluba![]()
I potajno se nadamo da se otkantaju i POK![]()
Ja se nadam da će ubrzo, u Mostaru i Banjaluci su počeli prije par dana. Krajnji rok za početak radova je decembar ove godine ali će sigurno početi ranije.ElCartel11 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 06:02Je li ko upucen u to kad bi se kod nas teren trebao zamjeniti?
Ljetos, na zimu, iduce ljeto? Negdje sam procitao da do kraja ove godine radovi trebaju biti završeni pa ne znam, da li je to tacno.
ma tesko je u toj ligi i pokazati se,svaka druga utakmica 3 za 3 i ako si npr napadac pola utakmica i ne smijes dati gol.Ovaj Igman sto je usao pa on sa pola lige do juce igrao 3 za 3.Odes u Konjic da si Vidić ti moras 3 lopte propustit do gola da bi kuci onda dobioPapirnaMarka je napisao/la: ↑05 jun 2022, 23:54Jednostavan potez - svima ponuditi raskid ugovora. Prestari su sve i jedan da bi se nešto očekivalo od njih neki utisak da imaju u ekipi ili da se prodaju za neke pare. Da su u Premijer ligi igrali i to bi tanko bilo, a ne u prvoj federacije. Npr. po meni i Salcin hvata zadnji voz, ne bude li sada imao neku zapazeniju ulogu nista od njega. Treba fokus prebaciti na ove klince od 17, 18, 19 godina.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jun 2022, 20:35Gotova sezona u 1.ligi FBiH,da malo analiziramo nase igrace koji su bili na posudbama.
Kenan Dervisagic(22)(FK Radnik Hadzici)-7 utakmica,4 gola.Radnik nije ekipa koja je morala strahovati za opstanak ali isto tako nisu imali sansi za ulazak.Statisticki nije lose,moguce da je imao i koju asistenciju(mislim da nisu bas najtacniji podatci oko asistencija na TM).Imao je prije posudbe jednu povredu zbog koje je morao pauzirati 2 mjeseca cini mi se.Bit ce interesantno vidjeti sa ce biti sa njim.Ugovor mu istice tek za godinu dana
Hamza Besic(22)(FK Gorazde)-12 utakmice,mislim da je sve igrao na stoperu.0 golova,0 asistencija,2 zuta kartona,1 crveni.Imao je veoma bitnu ulogu u ekipi Gorazda,kako je igrao to ne znam.Ugovor kod nas mu istice tek na ljeto 2024.
Haris Konjalic(21)(FK Goražde)-13 utakmica,0 golova,0 asistencija.Po vokaciji igra desnog beka/desno krilo,danas protiv Igmana igrao lijevog beka i zadnjih 20-ak minuta nesto izmedju lijevog krila i prednjeg veznog,do duse solidno odigrao ali direktni krivac za prvi gol.Ugovor sa nama istice mu sad i vjerujem da je on svoje zavrsio sa nama
Armin Imamovic(22)(NK Zvijezda Gradacac)-14 utakmica,1 gol,3 zuta kartona.Lijevi bek primarna pozicija,kod njih ne znam sta je igrao ali imao je zapazenu ulogu.11/14 utakmica ove polusezone odigrao svih 90 min.Ugovor sa nama istice mu na ljeto 2023.
Jeste
Mislis ŠPOK?MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2022, 08:19BBC otkantani iz kluba![]()
I potajno se nadamo da se otkantaju i POKK![]()
Dva K hahahaha ili bi volio da jedan K ostane.napoleon72 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 09:15Mislis ŠPOK?MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2022, 08:19BBC otkantani iz kluba![]()
Ma et, ovaj sto se porodio moze vala i ostat, u kakvoj je krizi dosao sumnjam da ima visoku platu, a jedini je u onoj polusezoni sa Blitvarom bio pokretljiv. Ne znam, mozda Dudic izvuce nesta iz njega. Jbg, mora neko i ostat, ne mozemo se odjednom rijesit 15 igraca.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2022, 09:18Dva K hahahaha ili bi volio da jedan K ostane.napoleon72 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 09:15Mislis ŠPOK?MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2022, 08:19BBC otkantani iz kluba![]()
![]()
Pise 1999. godiste, ovo je Ikic 1000%
Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic, tajsamja, Vanja8 i 27 gostiju.