Uh, hajd ove termine sam naučio. Ali inače na ovom forumu šta sam pročitao izraza, tipa cringe, spoilati itd, kontam da sam baš zaostao

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bolje da prati igrače npr iz 2-HNLizdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 jun 2022, 20:30Ja čisto sumnjam da će Feđa htjeti dolazak ikakvog ofanzivca iz Crne Gore nakon iskustva koje je imao sa Vaskom Kalezićem![]()
Pitar6785 jesi to tiDaidza8 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 20:35Bolje da prati igrače npr iz 2-HNLizdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 jun 2022, 20:30Ja čisto sumnjam da će Feđa htjeti dolazak ikakvog ofanzivca iz Crne Gore nakon iskustva koje je imao sa Vaskom Kalezićem![]()
mnogu dobri mladi igrač ima tamo
Nije do mene sto Savez i Klubove ne vode asistencije. koliko sam klubova pisao imate asistencije i neke kazu ne pratimo to. na kraju sve Vico kriv prije bilo na City TV sve golove i mogao sam i cak za u19 i u17 ligu stavit asistencije. sada nista od toga.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jun 2022, 20:35Statisticki nije lose,moguce da je imao i koju asistenciju(mislim da nisu bas najtacniji podatci oko asistencija na TM).
Jednostavan potez - svima ponuditi raskid ugovora. Prestari su sve i jedan da bi se nešto očekivalo od njih neki utisak da imaju u ekipi ili da se prodaju za neke pare. Da su u Premijer ligi igrali i to bi tanko bilo, a ne u prvoj federacije. Npr. po meni i Salcin hvata zadnji voz, ne bude li sada imao neku zapazeniju ulogu nista od njega. Treba fokus prebaciti na ove klince od 17, 18, 19 godina.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jun 2022, 20:35Gotova sezona u 1.ligi FBiH,da malo analiziramo nase igrace koji su bili na posudbama.
Kenan Dervisagic(22)(FK Radnik Hadzici)-7 utakmica,4 gola.Radnik nije ekipa koja je morala strahovati za opstanak ali isto tako nisu imali sansi za ulazak.Statisticki nije lose,moguce da je imao i koju asistenciju(mislim da nisu bas najtacniji podatci oko asistencija na TM).Imao je prije posudbe jednu povredu zbog koje je morao pauzirati 2 mjeseca cini mi se.Bit ce interesantno vidjeti sa ce biti sa njim.Ugovor mu istice tek za godinu dana
Hamza Besic(22)(FK Gorazde)-12 utakmice,mislim da je sve igrao na stoperu.0 golova,0 asistencija,2 zuta kartona,1 crveni.Imao je veoma bitnu ulogu u ekipi Gorazda,kako je igrao to ne znam.Ugovor kod nas mu istice tek na ljeto 2024.
Haris Konjalic(21)(FK Goražde)-13 utakmica,0 golova,0 asistencija.Po vokaciji igra desnog beka/desno krilo,danas protiv Igmana igrao lijevog beka i zadnjih 20-ak minuta nesto izmedju lijevog krila i prednjeg veznog,do duse solidno odigrao ali direktni krivac za prvi gol.Ugovor sa nama istice mu sad i vjerujem da je on svoje zavrsio sa nama
Armin Imamovic(22)(NK Zvijezda Gradacac)-14 utakmica,1 gol,3 zuta kartona.Lijevi bek primarna pozicija,kod njih ne znam sta je igrao ali imao je zapazenu ulogu.11/14 utakmica ove polusezone odigrao svih 90 min.Ugovor sa nama istice mu na ljeto 2023.
Nije gledano u tom smislu vjerovatno, Pozdrav Domovini!
Ma i salcinu je krajnje vrijeme da pokaze nesto konkretno. Cini se da ima talenta, ali ne vidim da je neki radnik i da ima materijala za ozbiljnog fudbalera. Vidjet cemo. Ova cetvorica nabrojanih tesko da iko ima sanse da pridje i blizu sarajeva.PapirnaMarka je napisao/la: ↑05 jun 2022, 23:54Jednostavan potez - svima ponuditi raskid ugovora. Prestari su sve i jedan da bi se nešto očekivalo od njih neki utisak da imaju u ekipi ili da se prodaju za neke pare. Da su u Premijer ligi igrali i to bi tanko bilo, a ne u prvoj federacije. Npr. po meni i Salcin hvata zadnji voz, ne bude li sada imao neku zapazeniju ulogu nista od njega. Treba fokus prebaciti na ove klince od 17, 18, 19 godina.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jun 2022, 20:35Gotova sezona u 1.ligi FBiH,da malo analiziramo nase igrace koji su bili na posudbama.
Kenan Dervisagic(22)(FK Radnik Hadzici)-7 utakmica,4 gola.Radnik nije ekipa koja je morala strahovati za opstanak ali isto tako nisu imali sansi za ulazak.Statisticki nije lose,moguce da je imao i koju asistenciju(mislim da nisu bas najtacniji podatci oko asistencija na TM).Imao je prije posudbe jednu povredu zbog koje je morao pauzirati 2 mjeseca cini mi se.Bit ce interesantno vidjeti sa ce biti sa njim.Ugovor mu istice tek za godinu dana
Hamza Besic(22)(FK Gorazde)-12 utakmice,mislim da je sve igrao na stoperu.0 golova,0 asistencija,2 zuta kartona,1 crveni.Imao je veoma bitnu ulogu u ekipi Gorazda,kako je igrao to ne znam.Ugovor kod nas mu istice tek na ljeto 2024.
Haris Konjalic(21)(FK Goražde)-13 utakmica,0 golova,0 asistencija.Po vokaciji igra desnog beka/desno krilo,danas protiv Igmana igrao lijevog beka i zadnjih 20-ak minuta nesto izmedju lijevog krila i prednjeg veznog,do duse solidno odigrao ali direktni krivac za prvi gol.Ugovor sa nama istice mu sad i vjerujem da je on svoje zavrsio sa nama
Armin Imamovic(22)(NK Zvijezda Gradacac)-14 utakmica,1 gol,3 zuta kartona.Lijevi bek primarna pozicija,kod njih ne znam sta je igrao ali imao je zapazenu ulogu.11/14 utakmica ove polusezone odigrao svih 90 min.Ugovor sa nama istice mu na ljeto 2023.
Meni je Salčin vazda bio odron, ne vidim način da se to promijeni. U Veležu je imao dobru minutažu, pa opet ništa nije pokazao.spezial je napisao/la: ↑06 jun 2022, 00:04Ma i salcinu je krajnje vrijeme da pokaze nesto konkretno. Cini se da ima talenta, ali ne vidim da je neki radnik i da ima materijala za ozbiljnog fudbalera. Vidjet cemo. Ova cetvorica nabrojanih tesko da iko ima sanse da pridje i blizu sarajeva.PapirnaMarka je napisao/la: ↑05 jun 2022, 23:54Jednostavan potez - svima ponuditi raskid ugovora. Prestari su sve i jedan da bi se nešto očekivalo od njih neki utisak da imaju u ekipi ili da se prodaju za neke pare. Da su u Premijer ligi igrali i to bi tanko bilo, a ne u prvoj federacije. Npr. po meni i Salcin hvata zadnji voz, ne bude li sada imao neku zapazeniju ulogu nista od njega. Treba fokus prebaciti na ove klince od 17, 18, 19 godina.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jun 2022, 20:35Gotova sezona u 1.ligi FBiH,da malo analiziramo nase igrace koji su bili na posudbama.
Slozio bi se sa tobom.PapirnaMarka je napisao/la: ↑05 jun 2022, 23:54Jednostavan potez - svima ponuditi raskid ugovora. Prestari su sve i jedan da bi se nešto očekivalo od njih neki utisak da imaju u ekipi ili da se prodaju za neke pare. Da su u Premijer ligi igrali i to bi tanko bilo, a ne u prvoj federacije. Npr. po meni i Salcin hvata zadnji voz, ne bude li sada imao neku zapazeniju ulogu nista od njega. Treba fokus prebaciti na ove klince od 17, 18, 19 godina.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jun 2022, 20:35Gotova sezona u 1.ligi FBiH,da malo analiziramo nase igrace koji su bili na posudbama.
DIno Merlin najavio koncert tako da ce biti poslije sigurnoElCartel11 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 06:02Je li ko upucen u to kad bi se kod nas teren trebao zamjeniti?
Ljetos, na zimu, iduce ljeto? Negdje sam procitao da do kraja ove godine radovi trebaju biti završeni pa ne znam, da li je to tacno.
Koncert je na ljeto iduce godineFCUM je napisao/la: ↑06 jun 2022, 07:02DIno Merlin najavio koncert tako da ce biti poslije sigurnoElCartel11 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 06:02Je li ko upucen u to kad bi se kod nas teren trebao zamjeniti?
Ljetos, na zimu, iduce ljeto? Negdje sam procitao da do kraja ove godine radovi trebaju biti završeni pa ne znam, da li je to tacno.
Planira sljedeće godine, a teren bi trebao ove godine. Jesu li počeli uređivanje svlačionica i tunela što su najavili?FCUM je napisao/la: ↑06 jun 2022, 07:02DIno Merlin najavio koncert tako da ce biti poslije sigurnoElCartel11 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 06:02Je li ko upucen u to kad bi se kod nas teren trebao zamjeniti?
Oboje, smotan ko qrac a i mrsko mu bilo hodat po terenu. On je spic za tapin golove i poneki "normalan", nikad u karijeri nije zabio vise od 10ak golova u sezoni.
CringeeeMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2022, 08:19BBC otkantani iz kluba![]()
Čekamo HAV da se otkantaju![]()
I potajno se nadamo da se otkantaju i POK![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, bordobijeli, brotherze, CentarsutNaClanak921, deda, Google Adsense [Bot], insimadop, inzomni, johntravolta123, kupus army, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, miguelramos, Pantelija, Posejdon, r3m1, SamoDaKazeem, StarmoCity, stokastoka23, TETRAPAK, Vrhbosnian, zagorski i 210 gostiju.